Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-08, 21:25   #4741
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
buahhot i na suche tez nakladasz wloski? tak wiecej czy mniejporcji tego kremu bo nei chce zeby mi wytluscil
to zalezy, czasami na mokre- zeby lepiej sie rozczesywaly, a czasami na suche nakładam- zeby ujarzmic wlosy, ale tylko jedna taka "doze", jedno takie wycisniecie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 21:28   #4742
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziekuje

ja tez chce kupic, to jest ten krem? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...t=32735&next=1

tak to ten ja kupilam go w sobote w superpharm za niecale 7zl

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 21:28   #4743
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

musze koniecznie kupic jutro jak dostane ten krem alantan plus na moj eraczki mi pomoze dobranoc ide do corci spac moje kochane
Stary 2010-12-08, 21:32   #4744
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
to kupie mozna go normalnie uzywac pod makijaz? tzn rano nalozyc ten krem, odczekac troszke i zrobic makeup?

Stary 2010-12-08, 21:42   #4745
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
to kupie mozna go normalnie uzywac pod makijaz? tzn rano nalozyc ten krem, odczekac troszke i zrobic makeup?
nie wiem, ja na razie nalozylam dwa razy na noc ale na kwc pisza ze klada nawet pod make-up ale z kolei tu ktos pisal pamietam, zeby uwazac z alantanem bo moze zapchac ja na razie zapobiegawczo bede uzywac 2-3 razy w tyg na noc Jak chcesz krem pod makijaz to moge juz polecic herbika plant z biala herbata jest fajny bo taki lekki, tez wchlania sie do matu, ladnie pachnie i dobrze na nim sie podklad rozprowadza Uzywam od niedzieli i nic mnie nie wysypalo ani nic, na razie same + Kosztuje tez ok 7zl

Dbam o siebie

Stary 2010-12-08, 21:47   #4746
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Snow dziekuje za odpowiedz

wlasnie robie swoja liste must have

Stary 2010-12-08, 21:49   #4747
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Snow dziekuje za odpowiedz

wlasnie robie swoja liste must have
Ty mi nic nie mow o takich listach

Dobranoc

Dbam o siebie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 22:06   #4748
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Ty mi nic nie mow o takich listach

Dobranoc
hehe ja tez ich nie lubie
dobranoc

Stary 2010-12-08, 22:10   #4749
_Alessandra
Zakorzenienie

Mitsukki - aaa widzisz, no to tak pewnie to ja, bo ja rozważałam między francuskim a hiszpańskim Ale jednak postawiłam na hiszpański, do tego będę mieć za nauczyciela rodowitego Kubańczyka

angelwithoutsoul
-mi też się tak zdawało na początku, że za idealny jest i to niemożliwe i... nawet doszukiwałam się błędów, typu zapychanie itd. i doszłam do wniosku, że zapycha a to zapychało coś innego no i test się skończył tym, że jednak nie ma błędów Ale naprawdę ja od tamtego roku mam 2 faworytów jeśli chodzi o kremy nawilżające - na cieplejsze pory roku i na zimniejsze i za nic w świecie jak na razie ich nie zmienię, no chyba, że ten na wiosnę/lato ale to naprawdę musiałabym wpaść na jakieś cudeńko kosmetyczne O właśnie, jest w tym kremie jeden minus - nie nadaje się na lato

snowhitee - ja to bym chciała takie włosy do pasa Jak na razie to mam do zapięcia stanika Nawet nie wiem ile, musiałabym zmierzyć.

caate - tak, tak właśnie potem czytałam i się skapnęłam, że nie wykasowałam tego zdania Ale coś mi MM nie chodzi i klub też nie, i parę innych for, nie wiem co jest
O kurde, no to faktycznie...Ale ta sytuacja bardzo przypomina mi sytuację mojej przyjaciółki, tylko, że u nich to akurat mama za nią stała, ona za mamą, ale ojciec też się awanturował i pił, ona nie potrafiła od niego odejść, wszystko podzielone mieli itp.tylko, że u nich to już paranoja każdy m kw. był podzielony, każdy na złość sobie robił - one jemu, on im makabra.. Ale w końcu udało jej się namówić matkę i teraz są w trakcie sprawy rozwodowej, ale to też jest jedna wielka paranoja..Ale podczas separacji mieszkali ze sobą, to też nieciekawie..
Chociaż ja w sumie jednak bym zaryzykowała pójść do tego psychologa - co Ci szkodzi? A może pomoże, hmm..? Wiem, że to wszystko jest bardzo ciężkie i że Ty jesteś i starasz się być non stop silna dla nich, a raczej zamiast nich itd. ale czasami warto sięgnąć po poradę kogoś, kto na co dzień rozwiązuje takie i jeszcze trudniejsze problemy Trzymam kciuki Kochana, żeby wszystko jakoś się ułożyło - pamiętaj,że jesteś bardzo wartościową, ambitną, odpowiedzialną, bardzo silną i piękną kobietą i że mimo wszystko się uda!

ramoncia217,loluska - pewnie, że tak Ja go kupuję w różnych cenach - pierwszy kupiłam za 7 coś, drugi za 9,99 bodajże a teraz ostatnio w DOZ'ie za 6,45 dokładnie - to w sumie zależy chyba od apteki, ale zazwyczaj spotykam się z ceną 6-8zł. tamta dyszka to nie wiem gdzie ja to kupiłam
Co do właściwości - nie będę przekopiowywać tego co pisze producent, bo to bez sensu : tu są wskazania napisane w opisie i do tego recenzje http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=32735&next=1
Zaś jeśli chodzi o moje odczucia - cudownie nawilża i regeneruje skórę przy jednoczesnym matowieniu! Świetnie chroni buźkę w okresie jesienno/zimowym przed wiatrem, zimnem itd. I super leczy wszelkie ranki, zadrapania, suche skórki i nie zapycha! Ideał, ideał
Myślę, że powinien się sprawdzić, aczkolwiek każdy sam na sobie musi wypróbować - bo z tego co wiem, to w zimie jeszcze bardziej naczynka pękają ze względu na panującą temperaturę i aurę, a Alantan naprawdę chroni - tworzy taką "kołderkę" na twarzy , ja po całym dniu nawet spędzonym poza domem nie mam zaczerwienionej, czy tj."odmrożonej" buźki

agusiownik - a ja dostałam w prezencie od mamy na mikołaja, także nie wiem, ale była wtedy z siostrą we Wro na Bielanach, także sądzę, że byli w Super-Pharm, a tam promocja jest - 36zł za jedno opakowanie. Ale tak to ceny powyżej 40zł. I brałaś jedną czy 2 tabletki dziennie?

_blondyneczka_ - co do kremów do rąk - znam to uczucie pękania, przesuszania, do tego dochodzi mi swędzenie i uczulenie na twardą wodę w naszych polskich kranach cudeńko A ja mam schizę na punkcie czystych i gładkich dłoni więc muszę troszkę się z nimi bawić I jedyny krem który jak na razie mnie ratuje i jest taniutki jak barszcz to ten Rossmannowski : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=33202&next=1. Do tego co noc nakładam maść nagietkową a 2 razy w tyg. czasami 3 jak jest gorszy tydzień dla rąk - grubą warstwę kremu bambino/nivea i w rękawiczki na noc I muszę też uważać na płyny do mycia naczyń i mam taki balsam z rumiankiem bodajże do wrażliwych dłoni do mycia naczyń i naprawdę widzę różnicę Bo jak umyję w zwykłym to od razu swędzi, piecze, czerwone się robią...Ale jeśli masz jakieś uczulenie, to najpierw idź sprawdzić na co to jest , no chyba, że wiesz

buahhot - dokładnie ten I co do nakładania go pod makijaż - ja go nakładam normalnie pod make-up i nic mi się nie dzieje, a naprawdę do mnie dobrać krem i do tego pod makijaż to mistrzostwo..Ale to każdy musi na sobie sprawdzić, tak sądzę

Ja Kochane idę jeszcze nałożyć punktowo Tribiotic i Tormentiol, nasmarować rączki i usta maścią i lulu Dobranoc!

P.S: Właśnie przed chwilą oglądałam to: http://www.youtube.com/watch?v=cGnul2gmCdU i tak się rozmarzyłam Najbardziej podobają mi się włosy nr.: 3 - ten "push-up" jest niesamowity, 6 - bo jak na taką długość takie zdrowe i lśniące i zadbane włosy to szok!, 9, 13 i ostatni - kolor,cięcie, blask , gładkość, idealne Zresztą wszystkie piękne!
I właśnie chcę takie cięcie jak na ostatnim zdjęciu, tylko ciekawe jak bym wyglądała w takich, bo na razie mam lekko pocieniowane i muszę poczekać aż odrosną...
O właśnie mam pytanko - może to głupio zabrzmi, ale nie wiem jak to napisać i jak to zrobić - bo mam cieniowane włosy, a chciałabym takie proste i jak przejść z tego cieniowania itd.? Bo ja zielona w tych sprawach a jedyne co wiem, to, że jest to ciężkie ale nie mogę żadnych info znaleźć o tym

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-12-08 o 22:13
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 22:18   #4750
buahhot
Marcelover ♥♥♥

_Alesaandra dziekuje za informacje, kupić kupię i sprawdzę na sobie, mam nadzieje, że będę równie zadowolona z Alantanu jak Wy

Stary 2010-12-08, 22:33   #4751
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Dziewczynki, pogłosowałam na was, bo zasłużyłyście
tylko caate, twój link w podpisie się nie otwiera, sprawdź to sobie, bo wyskakuje mi komunikat, że link jest uszkodzony.
tak, wiem bo to stary do wella, zapomnialam usunac link z lenistwa
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
caate, czarna koronkowa jest prześliczna! Sama bym ją chętnie kupiła, tylko też obawiam się jakości... Ale w sumie- w koronce nie jest zbyt wiele do zepsucia, prawda? Może przyjdzie w dobrym stanie...

i makijaż też śliczny po cichu zaczynam też marzyć o takiej paletce
dziekuje
koronka jak nie bedzie elastyczna, to jak Ci strzeli w kroku to po sukience
boje sie rowniez z ebedzie za krotka, bo te chinki takie male i szczuplutkie sa

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Mitsukki - aaa widzisz, no to tak pewnie to ja, bo ja rozważałam między francuskim a hiszpańskim Ale jednak postawiłam na hiszpański, do tego będę mieć za nauczyciela rodowitego Kubańczyka

caate - tak, tak właśnie potem czytałam i się skapnęłam, że nie wykasowałam tego zdania Ale coś mi MM nie chodzi i klub też nie, i parę innych for, nie wiem co jest
O kurde, no to faktycznie...Ale ta sytuacja bardzo przypomina mi sytuację mojej przyjaciółki, tylko, że u nich to akurat mama za nią stała, ona za mamą, ale ojciec też się awanturował i pił, ona nie potrafiła od niego odejść, wszystko podzielone mieli itp.tylko, że u nich to już paranoja każdy m kw. był podzielony, każdy na złość sobie robił - one jemu, on im makabra.. Ale w końcu udało jej się namówić matkę i teraz są w trakcie sprawy rozwodowej, ale to też jest jedna wielka paranoja..Ale podczas separacji mieszkali ze sobą, to też nieciekawie..
Chociaż ja w sumie jednak bym zaryzykowała pójść do tego psychologa - co Ci szkodzi? A może pomoże, hmm..? Wiem, że to wszystko jest bardzo ciężkie i że Ty jesteś i starasz się być non stop silna dla nich, a raczej zamiast nich itd. ale czasami warto sięgnąć po poradę kogoś, kto na co dzień rozwiązuje takie i jeszcze trudniejsze problemy Trzymam kciuki Kochana, żeby wszystko jakoś się ułożyło - pamiętaj,że jesteś bardzo wartościową, ambitną, odpowiedzialną, bardzo silną i piękną kobietą i że mimo wszystko się uda!

ramoncia217,loluska - pewnie, że tak Ja go kupuję w różnych cenach - pierwszy kupiłam za 7 coś, drugi za 9,99 bodajże a teraz ostatnio w DOZ'ie za 6,45 dokładnie - to w sumie zależy chyba od apteki, ale zazwyczaj spotykam się z ceną 6-8zł. tamta dyszka to nie wiem gdzie ja to kupiłam
Co do właściwości - nie będę przekopiowywać tego co pisze producent, bo to bez sensu : tu są wskazania napisane w opisie i do tego recenzje http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=32735&next=1
Zaś jeśli chodzi o moje odczucia - cudownie nawilża i regeneruje skórę przy jednoczesnym matowieniu! Świetnie chroni buźkę w okresie jesienno/zimowym przed wiatrem, zimnem itd. I super leczy wszelkie ranki, zadrapania, suche skórki i nie zapycha! Ideał, ideał
Myślę, że powinien się sprawdzić, aczkolwiek każdy sam na sobie musi wypróbować - bo z tego co wiem, to w zimie jeszcze bardziej naczynka pękają ze względu na panującą temperaturę i aurę, a Alantan naprawdę chroni - tworzy taką "kołderkę" na twarzy , ja po całym dniu nawet spędzonym poza domem nie mam zaczerwienionej, czy tj."odmrożonej" buźki

agusiownik - a ja dostałam w prezencie od mamy na mikołaja, także nie wiem, ale była wtedy z siostrą we Wro na Bielanach, także sądzę, że byli w Super-Pharm, a tam promocja jest - 36zł za jedno opakowanie. Ale tak to ceny powyżej 40zł. I brałaś jedną czy 2 tabletki dziennie?

_blondyneczka_ - co do kremów do rąk - znam to uczucie pękania, przesuszania, do tego dochodzi mi swędzenie i uczulenie na twardą wodę w naszych polskich kranach cudeńko A ja mam schizę na punkcie czystych i gładkich dłoni więc muszę troszkę się z nimi bawić I jedyny krem który jak na razie mnie ratuje i jest taniutki jak barszcz to ten Rossmannowski : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=33202&next=1. Do tego co noc nakładam maść nagietkową a 2 razy w tyg. czasami 3 jak jest gorszy tydzień dla rąk - grubą warstwę kremu bambino/nivea i w rękawiczki na noc I muszę też uważać na płyny do mycia naczyń i mam taki balsam z rumiankiem bodajże do wrażliwych dłoni do mycia naczyń i naprawdę widzę różnicę Bo jak umyję w zwykłym to od razu swędzi, piecze, czerwone się robią...Ale jeśli masz jakieś uczulenie, to najpierw idź sprawdzić na co to jest , no chyba, że wiesz

buahhot - dokładnie ten I co do nakładania go pod makijaż - ja go nakładam normalnie pod make-up i nic mi się nie dzieje, a naprawdę do mnie dobrać krem i do tego pod makijaż to mistrzostwo..Ale to każdy musi na sobie sprawdzić, tak sądzę

Ja Kochane idę jeszcze nałożyć punktowo Tribiotic i Tormentiol, nasmarować rączki i usta maścią i lulu Dobranoc!

P.S: Właśnie przed chwilą oglądałam to: http://www.youtube.com/watch?v=cGnul2gmCdU i tak się rozmarzyłam Najbardziej podobają mi się włosy nr.: 3 - ten "push-up" jest niesamowity, 6 - bo jak na taką długość takie zdrowe i lśniące i zadbane włosy to szok!, 9, 13 i ostatni - kolor,cięcie, blask , gładkość, idealne Zresztą wszystkie piękne!
I właśnie chcę takie cięcie jak na ostatnim zdjęciu, tylko ciekawe jak bym wyglądała w takich, bo na razie mam lekko pocieniowane i muszę poczekać aż odrosną...
O właśnie mam pytanko - może to głupio zabrzmi, ale nie wiem jak to napisać i jak to zrobić - bo mam cieniowane włosy, a chciałabym takie proste i jak przejść z tego cieniowania itd.? Bo ja zielona w tych sprawach a jedyne co wiem, to, że jest to ciężkie ale nie mogę żadnych info znaleźć o tym
bo znam psychologa ktory by to zglosil do instytucji, a ja jestem dosc egoistyczna i skoro oni mi gotuja taki los, to ja im juz nie pomoge, bo nawet jak im pomoge swoim mniemaniu, w rodzinie-czego bardzo bym nie chciala, wyszlabym na najgorsza z mozliwych, a moja matka na pokrzywdzona losem-a tego nie chce. nie dam im satysfakcji i zeby wine zrzucili na mnie, wiem ze by to zrobili. dlaczego? a to dlatego, ze wszystko jak oni twierdz arobili z mysla o mnie, zapewnili mi wszystko co chcialam, kazda zachcianke, no rozpuszczona jedynaczka, tylko nie zaznala milosci, co to za defekt... pzt zostalam niestety tak wychowana, ze mam respekt do rodzicow obojetnie jacy sa i nie podwaze ich zdania, jestem za slaba na to. a nie daj boze, by sie dowiedzieli ze ja upubliczniam u psychologa czy tutaj swoje skargi losowe, to mialabym pozamiatane u nich. wystarczy mi jak moja matka dowiedziala sie, ze zale sie TZtowi, to chlopaka przez swoja glupote skreslilam u niej na starcie...
i wiem, ze mowisz mi co innego i radzi mi dobrze, a ja odwijam kota ogonem, ale ja to czuje jak cholera, czarno na bialym, ze nawet jakby mnie stracili nic by to nie zmienilo w ich zyciu. Oni sie nienawidza, a ja jestem pretekstem, ze wszystko robia dla mnie... i to ja musze uciekac gdzie pieprz rosnie, bo ja ich nie zcale na sile, ani nie wezme za nich rozwodow, nie powyprowadzam ich z domu i nie rozdziele. Nie dokonam tego, bo oni nie licza sie z moim zdaniem,uczuciami i potrzebami ciszy i spokoju np. do nauki.

ide spac, bo chcialabym rano byc wczesnie u TZta.
dobranoc piekne
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 22:44   #4752
tillavanilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a w jakim kolorze ten komplet zamówiłaś???
i ro Ty na avku jesteś???
zdecydowalam sie na fioetowy zestawi w avku to ja

Cytat:
dziekuje a komplet jak juz pisalam Buahhot jest super, daj znac jak dojdzie
na pewno dam znacciekawa jestem jak dlugo bede na niego czekac,sprzedajacy juz ponoc wyslal,ale nie moze mi powiedziec jak dlugo przesylka bedzie szla do Anglii

Cytat:
tillavanilla - i Ty również miałaś piękny brzuszek!
dziekuje

caate super makijaz

loluska zapomnialam wczesniej napisac,ze jestes sliczna i przede wszystkim naturalna

allesandra chyba musisz poczekac az wlosy odrosna,ja mialam identyczna sytuacje kilka miesiecy temu i regularnie podcinalam wlosy,az doszlam do prostych

Ide juz chyba spac Dobranoc

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 23:42   #4753
marthaaa
Raczkowanie

Hej dziewczynki

Mnie strasznie podobają się włosy dziewczyny na tym filmiku:

http://www.youtube.com/watch?v=h9YbU...eature=related

Ale żeby codziennie uzyskiwać taki efekt uniesienia, trzeba je chyba suszyć pół godziny na szczotkę Wydaje mi się również, że ona ma strasznie dużo włosów i więcej ode mnie na pewno.
Ja właśnie teraz z mojego naturalnego koloru chciałabym przejść na bardziej blond.. Jak myślicie, będzie to korzystna zmiana? Włosy bardzo się zniszczą ( i tak są zniszczone codziennym suszeniem ,prostowaniem...). Załączam zdjęcia, czekam na opinie .

(Moje zdjęcie to to w okularach, to są moje obecne włosy, to drugie to takie, jakie chciałabym mieć )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wloski2.jpg (18,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wloski.jpg (16,0 KB, 31 załadowań)
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 00:04   #4754
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Ale żeby codziennie uzyskiwać taki efekt uniesienia, trzeba je chyba suszyć pół godziny na szczotkę Wydaje mi się również, że ona ma strasznie dużo włosów i więcej ode mnie na pewno.
Ja właśnie teraz z mojego naturalnego koloru chciałabym przejść na bardziej blond.. Jak myślicie, będzie to korzystna zmiana? Włosy bardzo się zniszczą ( i tak są zniszczone codziennym suszeniem ,prostowaniem...). Załączam zdjęcia, czekam na opinie .

(Moje zdjęcie to to w okularach, to są moje obecne włosy, to drugie to takie, jakie chciałabym mieć )
ta dziewczyna ma super wlosy, dawno temu widzialam ten filmik z tym strzyzeniem, prawie bylam z nim u fryzjera
pasemka rozjasniaczem napewno zniszcza troche wlosy, rozumiem, ze oczekujesz takiego efektu pasemek jak w zalaczniku? napewno wyjda, ale z tym udaj sie do specjalisty
ja mimo wszystko przy tak ciemnych wlosach wolalabym zrobic tylko refleksy, ale to Twoja decyzja, Twoje wlosy

Stary 2010-12-09, 00:14   #4755
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
zdecydowalam sie na fioetowy zestawi w avku to ja

na pewno dam znacciekawa jestem jak dlugo bede na niego czekac,sprzedajacy juz ponoc wyslal,ale nie moze mi powiedziec jak dlugo przesylka bedzie szla do Anglii

dziekuje

caate super makijaz

loluska zapomnialam wczesniej napisac,ze jestes sliczna i przede wszystkim naturalna

allesandra chyba musisz poczekac az wlosy odrosna,ja mialam identyczna sytuacje kilka miesiecy temu i regularnie podcinalam wlosy,az doszlam do prostych

Ide juz chyba spac Dobranoc
bardzo ładne masz włoski... i widac że opalona jestes

Cytat:
Hej dziewczynki

bardzo ładne masz włoski ja bym nie robila pasemek bo mogą Ci troche włosy zniszczyć a masz takie zdrowe.....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 00:42   #4756
sylvi_86
Zakorzenienie

a ja tak niesmialo.. moge sie przyłączyć?
Przyznaje się bez bicia, że mocno sie zaniedbalam ostatnimi czasy..nie to ze jakis brudasek jestem ale po prostu z lenistwa o siebie nie dbam, tylko myju myju i koniec. a chcialabym w koncu porzadnie zaczac o siebie dbac bo szczerze przyznam ze nawet makijazu mi sie nie chce robić a wiem, że przy Was sie "wyrobie" ze tak powiem

Moja pielęgnacja ogranicza się do umycia sie i kremiku na twarz
kiedyś było inaczej i chcę do tego wrócić(TZ tez pewnie bedzie bardziej z tego zadowolony)
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 05:41   #4757
dianulaa
Zadomowienie

_Alessandra Ja przechodziłam z cieniowanych włosów na proste przeszło dwa lata. Początkowo miałam włosy do ramion najdłuższe a najkrótsze miały dwa cm, bardzo ciężko jest zejść z tego moim zdaniem ale jedynie co mogłam zrobić to je przycinać na prosto co kilka miesiący aż się zrównały, co prawda mam jeszcze ze 3 cm między najkrótszymi i najdłuzszymi ale i już nie potrzebuje tej prostoty :P ale więcej chyba nie pocieniuje włosów tak na całej długości.

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
Przyznaje się bez bicia, że mocno sie zaniedbalam ostatnimi czasy..nie to ze jakis brudasek jestem ale po prostu z lenistwa o siebie nie dbam, tylko myju myju i koniec. a chcialabym w koncu porzadnie zaczac o siebie dbac bo szczerze przyznam ze nawet makijazu mi sie nie chce robić a wiem, że przy Was sie "wyrobie" ze tak powiem

kiedyś było inaczej i chcę do tego wrócić(TZ tez pewnie bedzie bardziej z tego zadowolony)
Witaj
Stary 2010-12-09, 05:53   #4758
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie, witaj

Cześć ślicznotki Jedziemy dzisiaj z TŻtem po obrączki TŻ jeszcze ma mi kupić spóźniony prezent na Mikołaja, tj. śliczny biustonosz push-up i coś jeszcze, ale sam nie wie co Ja się boję gdziekolwiek wchodzić, szczególnie do drogerii, bo wydam resztę kasy
Szukałam na YT filmików instruktażowych, jak doczepić sztuczne rzęsy w kępkach, ale na filmikach są tylko te całe
Będę pewnie dopiero wieczorem

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 07:28   #4759
Amiria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Cześć

Co to jest ten zestaw? Podasz linki na kwc? Ja kocham wszystko co pomaga na objętość
Jasne, nie ma sprawy
Na KWC jest tylko lotion do modelowania na ciepło z seri superstar i jego jeszce nie zdazylam wyprobowac

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ar.html&next=1

kupiłam zestaw
http://www.ehair.pl/go/_info/?user_id=367&lang=pl

kiedys juz uzywałam, chyba poltora roku temu i postanowialm zamowic jeszcze raz.
odzywka ma duzo silikonow ale mimo ze zazwyczaj ich unikam to tu fajnie dzialaja na moje włosy. Szampon jest swietny nie ma sls no i mnie nie uczula, a to dla mnie wazne i czesto mi sie zdarza. Moje włosy szybko sie u nasady przetluszczają. Po tym szmaponie i dozywce efekt uniesienia sie utryzmuje nawet 2 dni, aa nie modelowałam wlosow suszarka
no i włosy tez sa pogrubione, kitka wydaje sie grubsza.

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Hej
ja po nocy z amla od rana-wreszcie znalazlam czas, bo ostatnio zabiegana i bez zycia jestem na moje wloski, wiec teraz czas na maski goldwell z loreal-musze wreszcie to wykonczyc

te koncowki to rowniez moja zmora, tragiczne sa, a juz widze ze znowu mi sie rozdwajaja, a 2miesiace temu podcinalam wlosy i to duuzo
co do vitpailu i skrzypu, z tego co wiem to nie mozna brac razem, szczegolnie z pokrzywa, skladniki sie wymywaja i zabijasz dzaialanie vitapilu itp, sama biore od miesiaca vitapil, a nowe opakowanie pokrzywy lezy na polce
Dziękuje nie wiedziałam,ze nie mozna tych preparatow łaczyc.
Teraz w takim razie bede pić pokrzywe. Mam nadzieje ze pomoże

Edytowane przez Amiria
Czas edycji: 2010-12-09 o 07:30
Amiria jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 07:45   #4760
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

ZIENDOBRY Alessandra dziekuje ja mam uczulenie na srodki czystosci i ogolnie n aswzytsko nie wiem czy ten krem z rossmana tez niebedzie mi czasemuczulal rak

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Pewnie, witaj

Cześć ślicznotki Jedziemy dzisiaj z TŻtem po obrączki TŻ jeszcze ma mi kupić spóźniony prezent na Mikołaja, tj. śliczny biustonosz push-up i coś jeszcze, ale sam nie wie co Ja się boję gdziekolwiek wchodzić, szczególnie do drogerii, bo wydam resztę kasy
Szukałam na YT filmików instruktażowych, jak doczepić sztuczne rzęsy w kępkach, ale na filmikach są tylko te całe
Kalpana pamietam ten czas kupowania obraczek mmmm....cudownie zycze udanych zakupow napisz jak wrocisz co i jak
Stary 2010-12-09, 07:47   #4761
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry Piękne

Dzisiaj mam w planach wielkie spamowanie No i solarium, bo dawno tam nie gościłam
Zrobiłam przerwie w piciu pokrzywy. Piłam dwa miesiące, pierwszy msc 2x dziennie, a drugi - raz dziennie. No i zaraz po odstawieniu pokrzywy wyskoczyły mi gule Myślałam, że efekt ładnej buzi się utrzyma, a tu kij w oko. Jak to było u Was?

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
angelwithoutsoul - co to za serum? też chcę byc jędrniejsza
z Evelline slim extreme push up 3D

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 08:01   #4762
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Hej dziewczynki

marthaaa hej my sie chyba nie znamy masz bardzo ladne wloski takie lsniace i zdrowe, a co do linku na youtube to sliczne wloski tez chcialaym tak umiec modelowac wlosy, a wydaje mi sie ze Ty bys wygladala bardzo ladnie w blond pasemkach

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:

sylvi_86 witaj

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Caate wiem co to znaczy tez kiedys przez to przechodzilam, musisz byc silna napewno sie wszytsko ulozy, ja mialam jeszcze gorszą sytuacje w domu ale bylam wtedy dzieckiem wiec inaczej to przechodzilam,moja mama dostawala regularnie od Ojca nawet gdy zupa byla przesolona tez nie potrafila od niego odejsc ze wzgledu na mnie i mojego brata myslala ze sobie sama nie poradzi ale to bzdury, wiem jak jej bylociezko, porozmawiaj szczerze z rodzicami bo z moim ojcem nie mozna bylo nawet pogadac, teraz sie zmienil ale co z tego jak uraz zostal
Stary 2010-12-09, 08:02   #4763
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

witaj fajny av

zablokowali tymczasowo ramoncie...
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 08:34   #4764
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

kobietasukcesu - oo widzę, że też będziesz uczyć się hiszpańskiego? Ja dopiero od stycznia, bo muszę poczekać aż mój nauczyciel wróci z Kuby - to rodowity kubańczyk, ale mieszka tu od ładnych paru lat bo ożenił się z Polką Ale pojechał w końcu odwiedzić swoją rodzinę.
No chce znać coś więcej niż angielski.
Bo niby się uczyłam niemieckiego, ale wszystko już wyparowało i nie lubię tego języka Nie lubię tych die, der, das. Dlatego się zawsze uczyłam samych słówek bez rodzajników(chyba, że się same zapamiętały) Bo mieliśmy system na kartkówkach ze słówek, że za słówko z rodzajnikiem- 1 pkt, samo słówki 0,5 punkta. To wolałam znać słówka dobrze i w miarę gramatykę a z rodzajnikami strzelać. I nawet zwykle mi się udawało

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Ale on leży sobie na półce? Czy trzeba o niego prosić w tej aptecznej części?

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
boje sie rowniez z ebedzie za krotka, bo te chinki takie male i szczuplutkie sa

Małe owszem. A szczupłe nie zawsze, przynajmniej takie, które widywałam gdzieś w Warszawie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 09:53   #4765
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

pewnie, czesc

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Pewnie, witaj

to ja Ci powiem jak ja robie delikatnie odrywam jedną kępkę, tak zeby jej nie pognieść. Nastepnierzeski łapię w pęsete a pozniej maczam tą końcówkę w kleju, czekam moment i tą pęsetą kombinuje tak by przykleic ją pomiędzy inne rzęsy. Jak się ogarnę spróbuję wkleić zdjęcie z takimi rzęsami

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Dzień dobry Piękne

Dzisiaj mam w planach wielkie spamowanie No i solarium, bo dawno tam nie gościłam
Zrobiłam przerwie w piciu pokrzywy. Piłam dwa miesiące, pierwszy msc 2x dziennie, a drugi - raz dziennie. No i zaraz po odstawieniu pokrzywy wyskoczyły mi gule Myślałam, że efekt ładnej buzi się utrzyma, a tu kij w oko. Jak to było u Was?

z Evelline slim extreme push up 3D
mi też pojawił się straszny wysyp, przestałam pić pokrzywę, od 2tygodni jej nie pije a jeszcze jeden pryszczol mi siedzi na twarzy

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witaj fajny av

zablokowali tymczasowo ramoncie...
czyli jednak...

Stary 2010-12-09, 09:55   #4766
agusiownik
Zakorzenienie

Alessandra biorę po 2 tabletki dziennie
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 10:05   #4767
buahhot
Marcelover ♥♥♥

widzialyscie? http://kobieta.wp.pl/gid,12930354,im...iazdjecie.html
dla mnie szok, ja bym sie nigdy nie odwazyla, chociaz moze ona ma swoje spiete wlosy i peruke na wierzchu

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 10:54   #4768
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

sylvi_86 witaj.

buahhot raczej to peruka. Teraz wygląda prawie, jak facet i , jak by miała z 40 lat.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 11:06   #4769
buahhot
Marcelover ♥♥♥

no nie podoba mi sie wole ja w dlugich wlosach

Kalpana wstawiam zdjecie rzes w kępkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kepki-rzesy.jpg (15,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rzesy-kepki.jpg (10,3 KB, 32 załadowań)

Stary 2010-12-09, 11:09   #4770
buahhot
Marcelover ♥♥♥

sorry za jakosc zdjec, ale niestety posiadam tylko cyfrowke i ciezko jest zrobic dobre zdjecie z bliska

edit: przepraszam za post po postem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości