|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4743 |
Zadomowienie
|
musze koniecznie kupic jutro jak dostane ten krem alantan plus na moj eraczki mi pomoze
![]() ![]()
#4744 |
Marcelover ♥♥♥
|
to kupie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Ty mi nic nie mow o takich listach
![]() Dobranoc ![]()
#4748 |
Marcelover ♥♥♥
|
hehe
![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Mitsukki - aaa widzisz, no to tak pewnie to ja, bo ja rozważałam między francuskim a hiszpańskim
![]() ![]() angelwithoutsoul -mi też się tak zdawało na początku, że za idealny jest i to niemożliwe i... nawet doszukiwałam się błędów, typu zapychanie itd. i doszłam do wniosku, że zapycha a to zapychało coś innego no i test się skończył tym, że jednak nie ma błędów ![]() ![]() ![]() ![]() snowhitee - ja to bym chciała takie włosy do pasa ![]() ![]() caate - tak, tak właśnie potem czytałam i się skapnęłam, że nie wykasowałam tego zdania ![]() ![]() O kurde, no to faktycznie...Ale ta sytuacja bardzo przypomina mi sytuację mojej przyjaciółki, tylko, że u nich to akurat mama za nią stała, ona za mamą, ale ojciec też się awanturował i pił, ona nie potrafiła od niego odejść, wszystko podzielone mieli itp.tylko, że u nich to już paranoja każdy m kw. był podzielony, każdy na złość sobie robił - one jemu, on im makabra.. Ale w końcu udało jej się namówić matkę i teraz są w trakcie sprawy rozwodowej, ale to też jest jedna wielka paranoja..Ale podczas separacji mieszkali ze sobą, to też nieciekawie.. Chociaż ja w sumie jednak bym zaryzykowała pójść do tego psychologa - co Ci szkodzi? A może pomoże, hmm..? Wiem, że to wszystko jest bardzo ciężkie i że Ty jesteś i starasz się być non stop silna dla nich, a raczej zamiast nich itd. ale czasami warto sięgnąć po poradę kogoś, kto na co dzień rozwiązuje takie i jeszcze trudniejsze problemy ![]() ![]() ![]() ramoncia217,loluska - pewnie, że tak ![]() ![]() Co do właściwości - nie będę przekopiowywać tego co pisze producent, bo to bez sensu : tu są wskazania napisane w opisie i do tego recenzje ![]() Zaś jeśli chodzi o moje odczucia - cudownie nawilża i regeneruje skórę przy jednoczesnym matowieniu! Świetnie chroni buźkę w okresie jesienno/zimowym przed wiatrem, zimnem itd. I super leczy wszelkie ranki, zadrapania, suche skórki i nie zapycha! Ideał, ideał ![]() Myślę, że powinien się sprawdzić, aczkolwiek każdy sam na sobie musi wypróbować - bo z tego co wiem, to w zimie jeszcze bardziej naczynka pękają ze względu na panującą temperaturę i aurę, a Alantan naprawdę chroni - tworzy taką "kołderkę" na twarzy , ja po całym dniu nawet spędzonym poza domem nie mam zaczerwienionej, czy tj."odmrożonej" buźki ![]() agusiownik - a ja dostałam w prezencie od mamy na mikołaja, także nie wiem, ale była wtedy z siostrą we Wro na Bielanach, także sądzę, że byli w Super-Pharm, a tam promocja jest - 36zł za jedno opakowanie. Ale tak to ceny powyżej 40zł. I brałaś jedną czy 2 tabletki dziennie? _blondyneczka_ - co do kremów do rąk - znam to uczucie pękania, przesuszania, do tego dochodzi mi swędzenie i uczulenie na twardą wodę w naszych polskich kranach cudeńko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buahhot - dokładnie ten ![]() ![]() Ja Kochane idę jeszcze nałożyć punktowo Tribiotic i Tormentiol, nasmarować rączki i usta maścią i lulu ![]() ![]() P.S: Właśnie przed chwilą oglądałam to: http://www.youtube.com/watch?v=cGnul2gmCdU i tak się rozmarzyłam ![]() ![]() I właśnie chcę takie cięcie jak na ostatnim zdjęciu, tylko ciekawe jak bym wyglądała w takich, bo na razie mam lekko pocieniowane i muszę poczekać aż odrosną... O właśnie mam pytanko - może to głupio zabrzmi, ale nie wiem jak to napisać i jak to zrobić ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-12-08 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Marcelover ♥♥♥
|
_Alesaandra dziekuje za informacje, kupić kupię i sprawdzę na sobie, mam nadzieje, że będę równie zadowolona z Alantanu jak Wy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() koronka jak nie bedzie elastyczna, to jak Ci strzeli w kroku to po sukience ![]() boje sie rowniez z ebedzie za krotka, bo te chinki takie male i szczuplutkie sa ![]() Cytat:
i wiem, ze mowisz mi co innego i radzi mi dobrze, a ja odwijam kota ogonem, ale ja to czuje jak cholera, czarno na bialym, ze nawet jakby mnie stracili nic by to nie zmienilo w ich zyciu. Oni sie nienawidza, a ja jestem pretekstem, ze wszystko robia dla mnie... i to ja musze uciekac gdzie pieprz rosnie, bo ja ich nie zcale na sile, ani nie wezme za nich rozwodow, nie powyprowadzam ich z domu i nie rozdziele. Nie dokonam tego, bo oni nie licza sie z moim zdaniem,uczuciami i potrzebami ciszy i spokoju np. do nauki. ide spac, bo chcialabym rano byc wczesnie u TZta. dobranoc piekne ![]()
![]() |
#4752 | |
Raczkowanie
|
zdecydowalam sie na fioetowy zestaw
![]() Cytat:
![]() dziekuje caate super makijaz loluska zapomnialam wczesniej napisac,ze jestes sliczna i przede wszystkim naturalna ![]() allesandra chyba musisz poczekac az wlosy odrosna,ja mialam identyczna sytuacje kilka miesiecy temu i regularnie podcinalam wlosy,az doszlam do prostych Ide juz chyba spac Dobranoc
![]() |
#4753 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Mnie strasznie podobają się włosy dziewczyny na tym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=h9YbU...eature=related Ale żeby codziennie uzyskiwać taki efekt uniesienia, trzeba je chyba suszyć pół godziny na szczotkę ![]() Ja właśnie teraz z mojego naturalnego koloru chciałabym przejść na bardziej blond.. Jak myślicie, będzie to korzystna zmiana? Włosy bardzo się zniszczą ( i tak są zniszczone codziennym suszeniem ,prostowaniem...). Załączam zdjęcia, czekam na opinie ![]() (Moje zdjęcie to to w okularach, to są moje obecne włosy, to drugie to takie, jakie chciałabym mieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() pasemka rozjasniaczem napewno zniszcza troche wlosy, rozumiem, ze oczekujesz takiego efektu pasemek jak w zalaczniku? napewno wyjda, ale z tym udaj sie do specjalisty ![]() ja mimo wszystko przy tak ciemnych wlosach wolalabym zrobic tylko refleksy, ale to Twoja decyzja, Twoje wlosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | ||
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
a ja tak niesmialo.. moge sie przyłączyć?
Przyznaje się bez bicia, że mocno sie zaniedbalam ostatnimi czasy..nie to ze jakis brudasek jestem ale po prostu z lenistwa o siebie nie dbam, tylko myju myju i koniec. a chcialabym w koncu porzadnie zaczac o siebie dbac bo szczerze przyznam ze nawet makijazu mi sie nie chce robić a wiem, że przy Was sie "wyrobie" ze tak powiem ![]() Moja pielęgnacja ogranicza się do umycia sie i kremiku na twarz ![]() kiedyś było inaczej i chcę do tego wrócić(TZ tez pewnie bedzie bardziej z tego zadowolony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zadomowienie
|
_Alessandra Ja przechodziłam z cieniowanych włosów na proste przeszło dwa lata. Początkowo miałam włosy do ramion najdłuższe a najkrótsze miały dwa cm, bardzo ciężko jest zejść z tego moim zdaniem ale jedynie co mogłam zrobić to je przycinać na prosto co kilka miesiący aż się zrównały, co prawda mam jeszcze ze 3 cm między najkrótszymi i najdłuzszymi ale i już nie potrzebuje tej prostoty :P ale więcej chyba nie pocieniuje włosów tak na całej długości.
---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć ślicznotki ![]() ![]() ![]() ![]() Szukałam na YT filmików instruktażowych, jak doczepić sztuczne rzęsy w kępkach, ale na filmikach są tylko te całe ![]() Będę pewnie dopiero wieczorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na KWC jest tylko lotion do modelowania na ciepło z seri superstar i jego jeszce nie zdazylam wyprobowac https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ar.html&next=1 kupiłam zestaw http://www.ehair.pl/go/_info/?user_id=367&lang=pl kiedys juz uzywałam, chyba poltora roku temu i postanowialm zamowic jeszcze raz. odzywka ma duzo silikonow ale mimo ze zazwyczaj ich unikam to tu fajnie dzialaja na moje włosy. Szampon jest swietny ![]() ![]() no i włosy tez sa pogrubione, kitka wydaje sie grubsza. Cytat:
![]() Teraz w takim razie bede pić pokrzywe. Mam nadzieje ze pomoże ![]()
Włosomaniaczka ![]() zapuszczam-cel:wlosy do pasa ![]() ![]() Edytowane przez Amiria Czas edycji: 2010-12-09 o 07:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Zadomowienie
|
ZIENDOBRY Alessandra dziekuje ja mam uczulenie na srodki czystosci i ogolnie n aswzytsko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4761 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Piękne
![]() Dzisiaj mam w planach wielkie spamowanie ![]() ![]() Zrobiłam przerwie w piciu pokrzywy. Piłam dwa miesiące, pierwszy msc 2x dziennie, a drugi - raz dziennie. No i zaraz po odstawieniu pokrzywy wyskoczyły mi gule ![]() z Evelline slim extreme push up 3D ![]()
![]() |
#4762 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Caate wiem co to znaczy tez kiedys przez to przechodzilam, musisz byc silna napewno sie wszytsko ulozy, ja mialam jeszcze gorszą sytuacje w domu ale bylam wtedy dzieckiem wiec inaczej to przechodzilam,moja mama dostawala regularnie od Ojca nawet gdy zupa byla przesolona ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zablokowali tymczasowo ramoncie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Bo niby się uczyłam niemieckiego, ale wszystko już wyparowało i nie lubię tego języka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Ale on leży sobie na półce? Czy trzeba o niego prosić w tej aptecznej części? ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4765 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Alessandra biorę po 2 tabletki dziennie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Marcelover ♥♥♥
|
widzialyscie? http://kobieta.wp.pl/gid,12930354,im...iazdjecie.html
dla mnie szok, ja bym sie nigdy nie odwazyla, chociaz moze ona ma swoje spiete wlosy i peruke na wierzchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() sylvi_86 witaj. ![]() buahhot raczej to peruka. Teraz wygląda prawie, jak facet i , jak by miała z 40 lat. ![]()
![]() |
#4770 |
Marcelover ♥♥♥
|
sorry za jakosc zdjec, ale niestety posiadam tylko cyfrowke i ciezko jest zrobic dobre zdjecie z bliska
edit: przepraszam za post po postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.