2010-12-12, 17:23
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
Benetton, Intimissimi, New Look, Zara, Mango, Solar, Jackpot - w roz. S
WĄTEK ZAMKNIĘTY
Mam do wymiany ciuszki, które są na mnie już za małe. Ciuszki są bardzo zadbane, posiadają normalne ślady użytkowania. Na co dzień pracuję w biurze i noszę klasyczne ubrania i dodatki i proszę o tym pamiętać proponując wymiankę
Obecnie noszę rozmiar 38 - 40. Można mnie kusić wymianą na dobrej jakości dodatki (szale, paski, duże torby mieszczące format A4), srebrną biżuterią (bardzo lubię naturalne perły ) i kolorowymi kosmetykami (clinique, EL, lancome)
Intimissimi NOWY z metkami komplet bielizny w kolorze nude
staniczek w rozm. włoskim 1 (ja noszę rozm. 65 albo 70 i jedynka jest dla mnie idealna)
Staniczek na fiszbinach, w miseczkach podwójny dopasowujący się do kształtu biustu elastyczny materiał. Ramiączka odpinane, staniczek jest z taśmą silikonową, świetnie utrzymuje się na ciele bez ramiączek. Zapięcie 3stopniowe, potrójne Stringi w rozm. S - bielizna idealna, nie odznacza się pod ubraniami
- Czekoladowy kostium w prążki
Koronkowe rękawki przy marynarce są niezwykle elegancki, przyjemny w noszeniu, bo sie nie gniecie. Jest oryginalny, a całość robi bardzo eleganckie wrażenie - idealny do pracy i spotkania Kostium miałam na sobie 3-4 razy, jest w stanie idealnym
Polecam do niego koszulę z żabotem.
Wygląda wtedy bardzo barokowo
rozmiar wg mnie to 36/ 38 - proszę sprawdzić wymiary:
Wymiary marynarki:
biust - 46 cm
pas - 40 cm
długość - 51cm rękaw - 61/46cm
Wymiary spodni:
pas-37 cm
biodra - 49cm
długość -85/63 cm
Wymienione:
- bolerko wełniane RINASCIMENTO rozm. S/M w stylu carskiej rosji, stan idealny - kaasiekk
- elegancki żakiecik RESERVED rozm. S - kolor ecru z czekoladowymi przeszyciami. Krótki, dopasowany. Pochodzi z bardzo krótkiej kolekcji. Jest po wizycie w pralni chemicznej. mały minus - wewnątrz - na szwie min. przy rękawie odrobinę rozeszła się podszewka - w niczym to nie przeszkadza - mbamboo
Edytowane przez kamelya
Czas edycji: 2011-03-18 o 19:43
|
|
|