Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXI
Wątek: Scent Bar XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-13, 15:36   #1454
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar XXI

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
da, susznie
mnie kiedyś stylistka "ślicznie" postarzyła puderem brązującym, nawet jej sie udało zmarszczki mi zrobić, takie brand new
Znam to. I jeszcze tłumaczenie, że nie ma podkładu w kolorze mojej skóry, bo "nikt normalny tak nie wygląda".
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
snujemy plany spotkania w Paradoksie w tym tygodniu
Fajnie Wam.
W sumie... Nam tez fajnie. DD
Cytat:
napiszę Wam resztę wymagań dozdjęciowych:
-panowie mają przynieść uprasowane koszule osobno, w ilości najlepiej 3 sztuk wraz z wyborem dodatków
-mamy unikać kontrastów biel-czerń (no to sorry, nie mam się w co ubrać )
-jak ktoś nosi okulary to najlepiej niech przyjdzie w soczewkach (a figa )

A te uprasowane koszule na wieszaku mają przywieźć?
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
obejrzałam słynną Martwicę Mózgu Jackson ma nie po kolei we łbie, takiego obrzydlistwa i kiczu dawno nie widziałam
Choć parę scen mnie rozbawiło (zwłaszcza z tym dzieciakiem w parku - genialny czarny humor )
Oczywiście, że ma poryte we łbie i to jest fajne. Na trzeźwo oglądałaś? Bo na trzeźwo nie należy...
Został Ci jeszcze "Bad Taste".
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Kłopotliwe byłoby to dla kogoś, kto pali na sztuki, bo nie wiadomo, kiedy skończyć, ale ja palę na kilometry i to się sprawdza
Niezłe.
Gratuluję. We mnie ten wynalazek budzi komplet pozytywnych uczuć.
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Mój mąż też to pali Od jakiegoś roku, może krócej Czas szybko płynie I jak na początku tego nie czułam, bo rzeczywiście ten dym znika w jednej kwili, to teraz jak dużo tego nakopci, to zaczynam czuć
Lepsze jest wrogiem dobrego, że tak sobie komunalik zapuszczę. Rozbestwiłaś się.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
A właśnie Redsik - nie myslałaś kiedyś o jakimś imieniu po babciach czy prababciach? Mi się podoba taka tradycja rodzinna
Albo po jakimś bohaterze realnym, książkowym itp... pamiętacie scenę z "Sabriny", w którym mówi, że dostała imię po bohaterce wiersza?
A nie, że "ot, znaleźliśmy Twoje imię w kalendarzu..." fee, jakie to beznamiętne i bezromantyczne
Ja miałam być Joanna po babci, ale se potem rodzice znaleźli w kalendarzu inne imię i jestem dziecko z kalendarza
Moje młode ma po pieniście. I trochę z sentymentu do ulubionego partnera sparingowego. Który nie zyje. Mam nadzieję, ze to nie dlatego, żeby równowaga wśród mężczyzn o tym imieniu została zachowana.
Cytat:

za to ostatnio okazało się że
mam do usunięcia znamię na lewej piersi, tej mniejszej, buu, jeszcze bardziej niesymetryczna będę
Asymetrii nikt nie zauważa. Pod biustonoszem da się schować, a jak zdejmiesz biustonosz przed istotą płci męskiej, to już w ogóle mu się percepcja zmienia.
Jestem asymetryczna, ale żywa. Warto było.

Cytat:
i też boję się co taki stylista czy stylistka mogą mi pięknego z paszczą zrobić...
Bój się.
Dla mnie najgorsza trauma to wystepy w telewzji. Zwykle na trasie pomiędzy "makijażownią" a studiem odwalam nerwowe pucowania facjaty.
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
no so,mój to mat absolutny i nie śliski w dotyku
no nic...zapytam i napiszę com sie dowiedziała

zrobiłam fotę,o taki mój blat jest:

Załącznik 3603128
Na miniaturce jak pierścienie Saturna.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora