2010-12-13, 15:36
|
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
Napisane przez Miciel
da, susznie 
mnie kiedyś stylistka "ślicznie" postarzyła puderem brązującym, nawet jej sie udało zmarszczki mi zrobić, takie brand new 
|
Znam to. I jeszcze tłumaczenie, że nie ma podkładu w kolorze mojej skóry, bo "nikt normalny tak nie wygląda". 
Cytat:
Napisane przez kamena
snujemy plany spotkania w Paradoksie w tym tygodniu 
|
Fajnie Wam.
W sumie... Nam tez fajnie. DD
Cytat:
Napisane przez kamena
napiszę Wam resztę wymagań dozdjęciowych:
-panowie mają przynieść uprasowane koszule osobno, w ilości najlepiej 3 sztuk wraz z wyborem dodatków 
-mamy unikać kontrastów biel-czerń (no to sorry, nie mam się w co ubrać  )
-jak ktoś nosi okulary to najlepiej niech przyjdzie w soczewkach (a figa  )
|

A te uprasowane koszule na wieszaku mają przywieźć?
Cytat:
Napisane przez Maja102
obejrzałam słynną Martwicę Mózgu  Jackson ma nie po kolei we łbie, takiego obrzydlistwa i kiczu dawno nie widziałam 
Choć parę scen mnie rozbawiło (zwłaszcza z tym dzieciakiem w parku - genialny czarny humor  )
|
Oczywiście, że ma poryte we łbie i to jest fajne. Na trzeźwo oglądałaś? Bo na trzeźwo nie należy... 
Został Ci jeszcze "Bad Taste". 
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Kłopotliwe byłoby to dla kogoś, kto pali na sztuki, bo nie wiadomo, kiedy skończyć, ale ja palę na kilometry i to się sprawdza 
|
Niezłe.
Gratuluję. We mnie ten wynalazek budzi komplet pozytywnych uczuć. 
Cytat:
Napisane przez Spoora
Mój mąż też to pali  Od jakiegoś roku, może krócej  Czas szybko płynie  I jak na początku tego nie czułam, bo rzeczywiście ten dym znika w jednej kwili, to teraz jak dużo tego nakopci, to zaczynam czuć 
|
Lepsze jest wrogiem dobrego, że tak sobie komunalik zapuszczę. Rozbestwiłaś się. 
Cytat:
Napisane przez Maja102
A właśnie Redsik - nie myslałaś kiedyś o jakimś imieniu po babciach czy prababciach? Mi się podoba taka tradycja rodzinna 
Albo po jakimś bohaterze realnym, książkowym itp... pamiętacie scenę z "Sabriny", w którym mówi, że dostała imię po bohaterce wiersza? 
A nie, że "ot, znaleźliśmy Twoje imię w kalendarzu..." fee, jakie to beznamiętne i bezromantyczne 
Ja miałam być Joanna po babci, ale se potem rodzice znaleźli w kalendarzu inne imię i jestem dziecko z kalendarza 
|
Moje młode ma po pieniście. I trochę z sentymentu do ulubionego partnera sparingowego. Który nie zyje. Mam nadzieję, ze to nie dlatego, żeby równowaga wśród mężczyzn o tym imieniu została zachowana.
Cytat:
Napisane przez kamena
za to ostatnio okazało się że mam do usunięcia znamię na lewej piersi, tej mniejszej, buu, jeszcze bardziej niesymetryczna będę 
|
Asymetrii nikt nie zauważa. Pod biustonoszem da się schować, a jak zdejmiesz biustonosz przed istotą płci męskiej, to już w ogóle mu się percepcja zmienia. 
Jestem asymetryczna, ale żywa. Warto było. 
Cytat:
Napisane przez kamena
i też boję się co taki stylista czy stylistka mogą mi pięknego z paszczą zrobić... 
|
Bój się.
Dla mnie najgorsza trauma to wystepy w telewzji. Zwykle na trasie pomiędzy "makijażownią" a studiem odwalam nerwowe pucowania facjaty. 
Cytat:
Napisane przez skarbiatko
no so,mój to mat absolutny i nie śliski w dotyku
no nic...zapytam i napiszę com sie dowiedziała
zrobiłam fotę,o taki mój blat jest:
Załącznik 3603128
|
Na miniaturce jak pierścienie Saturna.
|
|
|