![]() |
#1441 | |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() mnie kiedyś stylistka "ślicznie" postarzyła puderem brązującym, nawet jej sie udało zmarszczki mi zrobić, takie brand new ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
ja nie jezdem z Wawy
![]() I fogóle nie w temaciem ![]()
#1445 |
ʞɐɯǝuɐ
|
snujemy plany spotkania w Paradoksie w tym tygodniu
![]() i co powiedziała? ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
Kamena, taka mina bo taki nastrój
![]() Weź na wszelki wypadek ze sobą saperkę, jak Cię będą chciały oszpecić... |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() saperki nie mam, niestety ![]() napiszę Wam resztę wymagań dozdjęciowych: -panowie mają przynieść uprasowane koszule osobno, w ilości najlepiej 3 sztuk wraz z wyborem dodatków ![]() -mamy unikać kontrastów biel-czerń (no to sorry, nie mam się w co ubrać ![]() -jak ktoś nosi okulary to najlepiej niech przyjdzie w soczewkach (a figa ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- to ładnie z jej strony
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sekator? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
wydawać by się mogło że w całkiem normalnym miejscu
![]() Cytat:
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-12-13 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moj TZ miałby przerąbane-mogłby przyniesc 3 uprasowane koszue-czarną, czarną no i do tego jeszcze czarną ![]() wymaganua ostrzejsze niz do kampani na prezydenta ![]() ![]()
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
obejrzałam słynną Martwicę Mózgu
![]() ![]() Choć parę scen mnie rozbawiło (zwłaszcza z tym dzieciakiem w parku - genialny czarny humor ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Fajnie Wam. W sumie... Nam tez fajnie. ![]() Cytat:
![]() A te uprasowane koszule na wieszaku mają przywieźć? Cytat:
![]() Został Ci jeszcze "Bad Taste". ![]() Cytat:
![]() Gratuluję. We mnie ten wynalazek budzi komplet pozytywnych uczuć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jestem asymetryczna, ale żywa. Warto było. ![]() Cytat:
Dla mnie najgorsza trauma to wystepy w telewzji. Zwykle na trasie pomiędzy "makijażownią" a studiem odwalam nerwowe pucowania facjaty. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1455 | ||
Zakorzenienie
|
wiecie, ze dzięki temu fińskiemu ajdolowi zaczęłam słuchać Sonaty Arctici? Fullmoon jest świetne
![]() Cytat:
![]() przytulam Sabb, Kamenę i wszystkie niesymetryczne ![]() Mnie kiedys gin nastraszyła, jak znalazła drobne grudki, to dopiero miałam stracha, że będę niesymetryczna ![]() ![]() Cytat:
![]() Choć taki fylm się powinno ogladać po paru piwach i koniecznie ze znajomymi z równie zrytym poczuciem humoru ![]() Znalazłam na youtube - moja ulubiona scena, jak bohater -totalna fajtłapa- wyprowadza na spacer krwiożercze dziecko-zombie ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=pouzkfDxddo nie dla wrażliwych ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 15:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1456 | ||
Nindżopesz
|
Idziem do Paradoxu, tam siedza dlugowlose ciacha
![]() ![]() Cytat:
![]() Wspolczuje tego malowania, juz widze jak robia pojazd za czern, czern i jasna cere ![]() Szczerze to sama chyba wzielabym urlop... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlaśnie imię może być nie wiem jak piękne i neutralne ale potem juz dorosła lub dorastająca osoba czuje że nie pasuje do niej Ty czujesz ze Ci nie pasi - a ja bym wiele dała żeby być Kaśką - co prawda nie tą z Waszej wizji farmerskiej - albo Agą mnie moje do mnie też nie pasuje i nie umiem go nosić - podchodze widzisz mnie, wyglądam zwyczajnie jak szary obywatel, taki przeciętniak - mówię czesć wyciągam rękę i słyszysz Aurelia jestem ![]() co do imion widzę że ta Iga wam sie taka wasza wydaje so nie ? To tak jak u mnie od dawna mam takie nieuzasadnione ciepłe uczucia w stosunku do imienia dla córki Ola - i nic tego od lat nie przebija - nie kojarzy mi się z niczym innym jak z fajną ( ładną) dziewczyną |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Sabb
![]() Ale masz av! Gdzie byłaś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
I tak bogu dziekowac, ze nie zrobili ze mnie jakiej Pauli czy Wery, calkiem babochlop. Akurat Iga to mnie tak srednio w stosunku do Ewy, Nadii czy Natalii - to "g" takie twarde, az mi sie na nim jezyk placze ![]() Kamena, masz jakies fajne probki perfum? Ja ostatnio dorwalam Boxeuses, jesli nie znasz to wezme ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
BAN stały
|
Ja bardzo chętnie, ale w tym tygodniu odpadam. I sumie to chyba aż do lutego jestem odpadnięta
![]() ![]() Cytat:
![]() Pojechałam na okienku do Arkadii, akurat się dwie ostały, z czego jedna w dobrym rozmiarze, więc stwierdziłam, że skoro czekała na mnie cały weekend, to muszę ją przygarnąć. ![]() ![]() A propos imprez, to ja kamenie jeszcze chyba nie wyraziłam swojej wdzieczności za zabranie mnie do NM - nie wiem, czy wiesz, ale od tamtej pory bywa(ła)m praktycznie co tydzień na gothotekach i vampiriadach, co było jedynym urozmaiceniem mojego emeryckiego życia. Po sesji planuję wrócić do tego miłego zwyczaju. Jest super. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
Fitam!
Chciałam poinformować ze żyję i mam sie dobrze. Pisze z Utajenia bo mój komp jest w serwisie a mi z tego co mam nie wolno po forach chodzić ![]()
#1462 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na zjeździe superbohaterów. TU zdjęcie. ![]()
![]() |
#1464 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzę na tym swoim zadupiu zasypanym śniegiem i się nigdzie nie wybieram ![]() Melk, gratuluję zakupu ciuchu ![]() (też się tak czasem usprawiedliwiam, że jak np. pójde za pare dni do sklepu i ciuch nadal będzie, to znaczy, że jest mi przeznaczony ![]() Cytat:
![]() chyba manualno-artystyczny ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Sabb, to zdjęcie z linka jest zaje**ste!!!
![]() Cholernie bym je chciała... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majka - ty normalnie fora nie denerwuj tylko zbieraj dupkę w troki i do Wawy - jest łokazja miłe towarzycho i może sie zakochasz - a nawet jeśli nie, to spedzisz czas z dziewczynami - a to bezcenne - mówiłaś że robisz manikiur to jesteś juz odpicowana po co ma sie zmarnowac na zadupiu zasypanym śniegiem , mówiłaś że chcesz gdzieś wyjsć i użyć fajnych ciuchów tylko nie ma gdzie - to tera jest gdzie - ja nie żartuję - jak nie pojedziesz bo ci sie nie kce to chyba - no wiem co zrobie ale coś zrobie - tylko nie wiem jeszcze co fogle ostatnio sypiesz takimi płentami że sama bym się do Ciem pomigdaliła - zatem wykorzystaj pókiś on fire no, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weź mnie nie strasz ![]() Cytat:
![]() Tera mi się nic nie chce, myślę tylko o jedzeniu i spaniu i fogóle nie widzi mi się wyłazić w kiecce na mróz ![]() ![]() Mówiłam, że nienawidzę k****siej zimy jak nie wiem co bo wysywa ze mnie całą chęć do życia ![]() Nienawidzę ![]() nienawidze ![]() nienawidzę!!! ![]() Byle do wiosny ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 17:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
zanim zemdleję po raz drugi - to pwoiem ci tak serio serio -że ja tej pierdzielonej i bezsensownej zimy nienawidzę tak szczerze i intensywnie ajk i Ty - nie cierpie po prostu - szlamu, chlapy mokrrości i innej breji bleeeeeeh
ale - wsuwasz ciepłe getry tudzież rajtki - czarne - i wsuwasz ciepły zimowe buciory - ja mam sniegowce tyż czarne i zasuwam po zaspach jak eskimos i to suchą stopą - w pociągu z powrotem będziesz rozgrzana - patrz miodowe piwo czy inne cuda - szal/komin plus kaptur - wiater ci nie groźny - no o dwielkiego dzwona można sie poświęcić wiem bo sama siebie motywuję czesto do takich wyjść i nigdy nie żałuję zrobisz jak kcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Ide spac bo mnie cos zmulilo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | ||||||||
BAN stały
|
Dobry wieczór!
![]() Cytat:
![]() Iga fajnie, ale Nadia/Nina jeszcze lepiej ![]() ![]() W tych kwestiach zawsze jestem poważny ![]() No chyba, że się nabijam ![]() Cytat:
![]() Teraz już tylko czas na motylki w brzuchu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tak ostatnio zastanawiałem się nad Terre Parfum, za pierwszym razem spóźniłem się, bo sprzedali wszystko, za drugim ostała się jedna sztuka, więc rzekłem: "To znak jest, Gryx, trza brać, bo trzeciej partii może już nie być" ![]() --- Sabb, co za zdjęcia! ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.