2010-12-15, 11:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.
Cytat:
Napisane przez iizabelaa
Byłam dzisiaj na glukozie,
i wg mnie to smakowało po prostu jak woda z małą ilością cukru 
wogóle nie odczułam tego, że to niby takie strasznie słodkie jest 
a ja nawet kawy i herbaty nie słodzę.
Pojechałam wybrać choinkę i jutro mam zamiar ją ubrać, na biało 
A dzisiaj planuję robic uszka do barszczu 
|
no to twarda babeczka z ciebie dla mnie to była ohyda a herbatę słodzę i słodkie ogólnie lubię - rozpuściłam to w szklance wody może powinnam następnym razem w większej ilości?
o choinka jak fajnie my w tym roku miejsca na choinkę nie mamy w pokoju ale za to drzewko chcę małe kupić 
Cytat:
Napisane przez Castia
mi też mój nie pozwala jeździć autem buuuuu  no ale się nie dziwię, slisko bardzo, na drogach niebezpiecznie. ja gdybym była na jego miejscu tez bym mnie za kierownice nie wpuscila 
teraz na wszelkich imprezach TZ abstynent, chociaz mowie mu ze poprowadze - to nie i juz  ciekawe jak bedzie w swieta 
co innego gdyby to było lato to pewnie aż tak zestrachani o nas by nie byli myslę
ja też dziś idę do gina na 20  no ale coz 
|
ja też często mam wizytę 19-20 mój gin tak przyjmuje a dziś wyjątkowo na 16 ale to tylko wizyta i badanie usg mi raczej nie zrobi chociaż kto wie 
no co do imprez to się kilka razy pyta czy na pewno pojadę potem chociaż teraz w te śniegi to też nie wiem jakby było. tym bardziej po tym szpitalu mi nie pozwala w sumie nie dziwię mu się - jako pasażer mogę się rozłożyć jak na kanapie nogi wyciągnięte, poducha powietrzna daleko ode mnie a jako kierowca no niestety w razie czego (odpukać) to poduchę mam blisko i jeszcze ciągle zgięta muszę jechać a wtedy mnie wszystko ciśnie
dobra idę jeść pierożki a potem prysznic i do lekarza
|
|
|