Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-15, 11:59   #2646
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na glukozie,
i wg mnie to smakowało po prostu jak woda z małą ilością cukru
wogóle nie odczułam tego, że to niby takie strasznie słodkie jest
a ja nawet kawy i herbaty nie słodzę.

Pojechałam wybrać choinkę i jutro mam zamiar ją ubrać, na biało
A dzisiaj planuję robic uszka do barszczu
no to twarda babeczka z ciebie dla mnie to była ohyda a herbatę słodzę i słodkie ogólnie lubię - rozpuściłam to w szklance wody może powinnam następnym razem w większej ilości?
o choinka jak fajnie my w tym roku miejsca na choinkę nie mamy w pokoju ale za to drzewko chcę małe kupić

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
mi też mój nie pozwala jeździć autem buuuuu no ale się nie dziwię, slisko bardzo, na drogach niebezpiecznie. ja gdybym była na jego miejscu tez bym mnie za kierownice nie wpuscila
teraz na wszelkich imprezach TZ abstynent, chociaz mowie mu ze poprowadze - to nie i juzciekawe jak bedzie w swieta
co innego gdyby to było lato to pewnie aż tak zestrachani o nas by nie byli myslę

ja też dziś idę do gina na 20 no ale coz
ja też często mam wizytę 19-20 mój gin tak przyjmuje a dziś wyjątkowo na 16 ale to tylko wizyta i badanie usg mi raczej nie zrobi chociaż kto wie
no co do imprez to się kilka razy pyta czy na pewno pojadę potem chociaż teraz w te śniegi to też nie wiem jakby było. tym bardziej po tym szpitalu mi nie pozwala w sumie nie dziwię mu się - jako pasażer mogę się rozłożyć jak na kanapie nogi wyciągnięte, poducha powietrzna daleko ode mnie a jako kierowca no niestety w razie czego (odpukać) to poduchę mam blisko i jeszcze ciągle zgięta muszę jechać a wtedy mnie wszystko ciśnie

dobra idę jeść pierożki a potem prysznic i do lekarza

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora