2010-12-20, 15:19
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007 IV
Cytat:
Napisane przez primavera
Wczoraj z ciekawości patrzyłam jak gra - i normalnie jestem w szoku,jak steruje tymi swoimi paluszkami.
Doszedł na 18 level 
|

Cytat:
Napisane przez annLee
moje ciasto od 2dni leży w lodówce,ciekawe czy zdążę upiec
|
Ja zagniotłam wczoraj ciasto i wczoraj piekłyśmy, dzisiaj lukrowałyśmy
Cytat:
Napisane przez annLee
mam taki meksyk z tymi dwiema chorymi,że padam na pysk
|

Cytat:
Napisane przez annLee
Zu oczywiście się wyliże
wczoraj wyhafciła chyba resztę flegmy,że tak obrazowo napiszę i ożyła  osłuchowo oki i idzie ku lepszemu
niestety Tośka dostała antybiola 
jakieś zmiany szumiały i p.doktor nie miała wątpliwości,że trza
|
zdrówka 
Cytat:
Napisane przez celka2000
Dzis maz poszedl z dzieciakami do kontroli... Zuza piaty dzien na antybiotyku. Diagnoza: nadal ZAPALENIE OSKRZELI  Adasiek kaszle, wiec tez poszedl. Diagnoza: ZAPALENIE OSKRZELI  + ZAPALENIE USZU 
Adasiek jeszcze nie na antybiotyku, ale chyba nie uniknie. Juz tak 1,5-tygodnia uciekamy od antybiotyku. Walczymy. Kontrola w czwartek. Zuza ma kontrole w srode i pewnie inny antybiotyk 
|
zdrówka   
Cytat:
Napisane przez Kancia
hehe to podobnie z dzieciarami jak u mnie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Adrian obecnie ma obustronne zapalaenie płuc, które rozwinęło się z zapalenia oskrzeli w trakcie podawania własnie Klacidu. Teraz od razu bo Klacidzie bierze Sumamed, jesli to nie pmoze to zastrzyki w pupsko ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) dziś kontrola...
a Tom obustronne zapalenie uszu, po Zinnacie niby przeszło ale kaszle okropnie dzis lekarz...
|
Kanciu - zdrówka dla twoich chorusków Wojtkowi sumamed pomógł, choć też zwlekaliśmy jak długo się dało... Ale w końcu nic mu tam nie świszcze jeszcze mamy się poinhalować i w środę do kontroli...
A wogóle z tymi chorobami to jakaś czarna seria   
Zdrówka dla wszystkich 
-------------
Kasia poszła spać o 16 mały właśnie usnął idę i ja się zdrzemnąć...
|
|
|