2010-12-26, 18:12
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
markowe ubrania Maq
nieaktualny!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapraszam!
chętnie pozbędę się tych rzeczy, bo tylko niepotrzebnie zalegają mi w szafie. mam dużo więcej zbędnych, jak czegoś konkretnego szukasz, daj znać. będę robić dokładki 
przepraszam za jakość zdjęć, robione na szybko w świetle łazienkowej żarówki 
choruję na wszelkie pudrowe kolory, koronki i róże (kwiaty) 
ODDAM WIELE ZA KOPERTÓWKĘ W RÓŻE Z H&M W KOLORZE PUDROWYM
przydałyby mi się też
* szorty ciemne/w pepitkę, takie do połowy uda
* marynarka typu boyfriend czarna lub szara
* elegancka kopertówka
* kardigany w różnych kolorach
* tuniki
(lubię rzeczy oversize)
* ładne pudrowe/różane szale/chusty < uwielbiam, łatwo mnie skusić
* biżuteria, najlepiej srebrna - pierścionki, bransoletki i naszyjniki (długie/z wielu łańcuchów), kolczyków nie noszę
* jegginsy /tregginsy (jak zwał tak zwał, dżinsy na gumce, no )
* duże broszki (najchętniej róże ale nie tylko)
* róże na gumkach i spinkach do włosów...
reszta wish na kosmetycznym
mam niecałe 160cm wzrostu, noszę 'góry' 34 (ale bardzo lubię oversizy, 36/38) i spodnie 36/38 (noszę tylko rurki )
wymieniam ciuchy na kosmetyki, odwrotnie i mieszanie
dodaję książki, po angielsku
Twilight pierwsza część sagi Zmierzchu
Winnie the Pooh, Kubuś puchatek 
mam też do oddanie podręczniki do angielskiego English File wersja nowa i starsza Upper Intermediate i inne
WYMIENIĘ:
piękną sukienkę Japan style, w której byłam na studniówce. granatowa satynowa, taka jak ta czarna na zdjęciach, z tym że dodałam kilka poprawek. dorobiłam do niej czarne ramiączka i doczepiłam broszkę (wszystko na zdjęciu). mam niecałe 160 i widać jaka jest sukienka ale można jej długość "regulować" - ja dół mocno podwijałam bo normalnie sięga mi za kolana. rozmiar M dostosowany do S (noszę Skę i dlatego musiałam zmajstrować ramiączka i wszyć nową gumkę, żeby ukłądała się bombkowato)
już raczej nie będzie mi do niczego potrzebna, oddam za jakiś przydatny ciuch codzienną sukienkę, spodnie czy buty na przykład.
2 pary butów, C&A Clockhouse i H&M Divided obie pary 36, przy czym te w kropki wypadają na trochę większe
HIT OPIA ATMOSPHERE PRIMARK nowe z metkami. z Dublina
kwiaty z gumką + spinką do włosów, różne kolory, duże
2 pary okularów przeciwsłonecznych, czerwone i khaki, duże muchy
opaska nude z kwiatami
śliczna bransoletka z wielkich korali
bokserka Terranova w kratę z napisem hard bite
szorty pasiaste H&M
tunika sweterkowa H&M nude/kawa z mlekiem, boho. ze ściągaczami z drewnianymi koralikami. nie umiem jej zrobić ładnego zdjęcia :/ w realu dużo bardziej urokliwa
Edytowane przez Maqua
Czas edycji: 2011-10-08 o 13:29
|
|
|