2010-12-28, 00:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
Napisane przez samaraNW
witam
też mnie to zastanawia  w kujawsko-pomorskim jest gwiazdor, do mnie "przychodził" zawsze mikołaj
no i po świętach... wracam do normalności  u mnie w domu na szczęście nie ma już niczego, co mogłoby kusić 
|
No, prawda, u nas w Toruniu Gwiazdor lub Mikołaj, zależy skąd pochodziła rodzina czyli rodzice, dziadkowie itd..
Ja wracam do normalności po sylwestrze bo teraz te święta wydają się nie mieć końca, ciągle jakieś wizyty, imprezy..a tak odciąć się, odizolować bo dieta to jakoś średnio normalnie by było, z kolei siedzieć przy liściu sałaty też dziwnie
---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------
Cytat:
Napisane przez Promyczek Nadziei
Mam nadzieję,że mój mi starczy na dłużej, bo dałam za niego trochę więcej niż zapewne kosztował w biedronce  OOO im więcej nas tym lepiej 
|
W biedronce kosztował 180, ale zwrócili mi kasę bez problemu, starczyło na używanego orbitka Oby Twój był bezproblemowy
---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------
Cytat:
Napisane przez Promyczek Nadziei
Ok  to wy już od dzisiaj zaczynajcie, a ja się dołaczę jak tylko kurier zapuka do moich drzwi 
|
Ja to już zaczęłam trzy miesiące temu, jeszcze Sweet mi towarzyszyła też na orbitku, a teraz gdzieś zaginęła
|
|
|