Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki cz. VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-28, 09:29   #277
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość

Ide jutro do pracy jako hostessa na 4 dni w sumie o ile mnie nie wywalą wcześniej bo nic nie umiem o produktach których mam być konsultantką (loreal) czy jak to tam nazwać
fajnie, jak sobie tę prace załatwiłaś?

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
A Księcia w Nowym Jorku to w nowy rok czasami nie ma?
ja nigdy takiego filmu nie widzieć

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
To zgadajmy się co będziemy oglądać i się ściągnie

Drzwi obok mieszka jakaś stara baba, cały dzień słyszę przez ścianę albo telewizor albo radio maryja, już mnie normalnie szlag trafia - niech kurde w aparat słuchowy zainwestuje
ja tez mam taką sąsiadke, ale to akurat słychać w pokoju rodziców, wiec mam spokój

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Musiałam wcześniej wstać, bo trza się wyszykować i ogarnąć mieszkanie bo J przyjeżdża
a ja bym ubrała sukienke z 1 zestawu z butami z 2 i bez rajstop

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć !

U mnie śniegu pod dostatkiem ! Wczoraj dwóch sąsiadów mnie odkopywało, bo bym z domu nie wyszła. Jestem przerażona, bo od jutra znowu opady zapowiadają. Do miasta nie pojechałam, bo zostałam ostrzeżona, że chodniki całkowicie nieprzychodne. Dzisiaj siedzę też w domu, ale jutro muszę jechać. Na depilację i po papierosy { }.

Coś Ty taka małomówna ?! Opowiadaj !

No to muszę parę innych jej śpiewek posłuchać.
Wczoraj była powtórka jakiegoś podobnego koncertu z Polsatu. Tego, w którym Seweryn Krajewski śpiewał. Tam była dziewczyna, która mi się bardzo {muzycznie} podobała. Taka futrem okręcona . Nie wiem kto to . Jakieś takie 'wschodnie" nazwisko .

Podesłać ?!

Najgorzej było w okolicach Stargardu Szczecińskiego i Goleniowa. U mnie - to Kartuzy i Tczew. Ale już, podobnież, wszystko pod kontrolą. Wczoraj coś mówili, że pozostało jeszcze około tysiąca gospodarstw bez prądu.

No to szczęśliwe jesteście !!!

To Ty umiesz sama sobie kępki wklejać ?! Szczerze podziwiam.

Gdzie ta sukienka ?!

Lepsza jestem ! Nie, nie że spacerowałam. Zaspy u mnie wyższe.

Ja też Sylwestra w domu. Ze względu na "dzieci" i petardy. Pamiętam co było w ubiegłym roku. Mam nadzieję, że sąsiedzi pamiętają jeszcze moją "zemstę" i wezmą pod uwagę wioskowe zwierzaki. Chcą strzelać, to niech się grochówki najedzą. Z czego się cieszyć, że stajemy się o rok starsi ?!

Miłego dnia
zgrywasz biedną i niesamodzielną przed facetami?

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując