Cześć !
U mnie śniegu pod dostatkiem ! Wczoraj dwóch sąsiadów mnie odkopywało, bo bym z domu nie wyszła. Jestem przerażona, bo od jutra znowu opady zapowiadają. Do miasta nie pojechałam, bo zostałam ostrzeżona, że chodniki całkowicie
nieprzychodne. Dzisiaj siedzę też w domu, ale jutro muszę jechać. Na depilację i po papierosy {

}.
Coś Ty taka małomówna ?! Opowiadaj !
No to muszę parę innych jej
śpiewek posłuchać.
Wczoraj była powtórka jakiegoś podobnego koncertu z Polsatu. Tego, w którym Seweryn Krajewski śpiewał. Tam była dziewczyna, która mi się bardzo {muzycznie} podobała. Taka futrem okręcona . Nie wiem kto to . Jakieś takie 'wschodnie" nazwisko .
Podesłać ?!
Najgorzej było w okolicach Stargardu Szczecińskiego i Goleniowa. U mnie - to Kartuzy i Tczew. Ale już, podobnież, wszystko pod kontrolą. Wczoraj coś mówili, że pozostało jeszcze około tysiąca gospodarstw bez prądu.
No to szczęśliwe jesteście !!!
To Ty umiesz sama sobie kępki wklejać ?! Szczerze podziwiam.
Gdzie ta sukienka ?!
Lepsza jestem !

Nie, nie że spacerowałam. Zaspy u mnie wyższe.
Ja też Sylwestra w domu. Ze względu na "dzieci" i petardy. Pamiętam co było w ubiegłym roku. Mam nadzieję, że sąsiedzi pamiętają jeszcze moją "zemstę" i wezmą pod uwagę wioskowe zwierzaki. Chcą strzelać, to niech się grochówki najedzą. Z czego się cieszyć, że stajemy się o rok starsi ?!
Miłego dnia