![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() kurcze nie mam czasu na te seriale ![]() myslałam, ze podacie jeden tytuł a tu taki wysyp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
No jak możesz nie cierpieć grzybów?? Przecież one są takie pyszne
![]() Cytat:
![]() No co, wolałam ją uprzedzić, żeby rodzice zawału nie dostali widząc co córka ogląda ![]() Ooo, a ja się w OTH opuściłam ![]() Zupełnie zapomniałam! Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-12-26 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Obejrzałam tylko jeden odcinek. Czasu ni ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
a ja OTH porzuciłam po obejrzeniu 1 sezonu i kilku odcinków 2. Nie wciagnął mnie. Da się obejrzec, ale są ciekawsze seriale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
obejrzałam 2 odcinki californication i średnio mi się podoba... nawet nie ma na kim oka zawiesić...
![]() rozkręca sie potem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam !
Jak czytam, to wszystkie -no poza przewidująca Asią ![]() ![]() Cytat:
Następny raz będzie już ciasto "własnego wypieku". Cytat:
Masz podatne włosy. Ja miałam wiele razy wieczystą i nawet trzech miesięcy w dobrym stanie nie wytrzymywała. Każdy z nich "ponoś" na twarzy parę godzin. Zobacz jak z ich trwałością i jaki pozostawiają stan cery. Czy nie wysuszają lub innych niespodzianek nie robią. Ja Ci nie pomogę, bo od lat używam jedynie Mary Kay. Wczoraj znalazłam, kupiony bodajże miesiąc temu, podkład z firmy Soraya. Kupiłam, rzuciłam w kat i zapomniałam. Jutro spróbuję, to Ci napiszę czy dobry. Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli chcesz przyklejać sama te "całe", to musisz najpierw próbować, bo jak dla mnie to duże wyzwanie. W takim kupnym zestawie musi być odpowiedni klej. Z reguły to dobre kleje. Nie miałam po nich żadnych uczuleń i trzymały się całą noc. Ale, powtarzam - żeby dobrze nakleić, potrzeba wprawy. Cześć ! Jak wyjazd ?! Kości całe ?! Ja to miałam dobrze - tylko parę godzin prądu nie było. Jak się dowiaduję, to mimo walczących ekip z elektrowni, tysiące ludzi w zachodnio-pomorskim i u nas miało święta bez prądu. Siedzą i śpią w swetrach, kurtkach i czapkach. Jak kto ma kuchenkę na gaz, to jeszcze coś ciepłego może się napić i coś ciepłego zjeść. Ale wielu ludzi, tak jak i ja, ma wszystko na prąd. To wtedy tragedia. Ale ogrzewanie, czy to na drewno, czy to na gaz, czy to na coś innego - nie działa i wody nie ma. Już czwarty dzień trwa walka. A zapowiada się jeszcze gorzej, bo "idą" mrozy. Nie pamiętam takiej zimy. A jak Wy sobie dajecie radę ?! Odśnieżone ulice ?! Miłego poniedziałku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
Całe całe, w sumie tylko jeden dzień byłam na stoku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | ||||||
|
Cytat:
Stargate nie oglądałam nigdy. Raczej nie mój klimat ![]() Koniecznie ![]() ![]() ![]() Ja oglądam już chyba po raz czwarty czy piąty i nadal uwielbiam ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie podoba Ci się ![]() Bo to nie jest typowy serial dla nastolatek, jak GG czy BH90210, ale cynizm i luz Hanka mnie rozwalają ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z doświadczenia - trzeba zwrócić szczególną uwagę na końcówki - u mnie - na wewnętrznym konciku, bo się mogą czasem odkleić trochę. Dlatego daję tam więcej kleju i po nałożeniu dłużej przytrzymuję, żeby dobrze złapało. Cytat:
U mnie po odwilży i opadach deszczu śniegu prawie na ulicach nie ma ![]() Jedynie gołoledzi obawiać się trzeba, bo w nocy mokre zamarza i ZONK. Ale ogólnie bardzo dobrze z warunkami pogodowo-drogowymi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Ooooo widzę nowy wątek
![]() U mnie sypie śnieg ![]() Ja też zachodniopomorskie, ale prąd mam. A wogóle to gdzie te awarie są? Słyszałam coś o tym w radiu, ale gdzie to nie wiem. A teraz trzeba spalić to, co przybyło po świętach . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Chyba się pouczę dziś
![]() i nie wiemw czym iść na Sylwestra :/ doradzają mi tą sukienkę z albumu,ale nie jestem jakoś przekonana ;o Kurde wszyscy piszą, że są przejedzenia, a ja jakoś tego nie czuję ![]()
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiedzie, ze 6 część naszego watku jest nadal nie zamknieta? ![]() a pisałam do moda ![]() kurcze gdzie wcięło mój wczesniejszy post ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |||
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Raczej ![]() ![]() Cytat:
![]() Chciałabym mieć problem w czym iść na sylwestra, bo ja to chyba w domu bede siedziec ![]()
![]() |
![]() |
#255 | |
Raczkowanie
|
Ja dziś z psem przebijałam się przez zaspy
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |||
|
Cytat:
Na podforum o chorurgii plastycznej był wątek co miał ponad 15 tys. postów, kiedy go ostatni raz widziałam ![]() Cytat:
![]() Lubią opadać albo w ogóle odpadać ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam w rossie i naturze ![]() kupiłam zachwalany na wizazu zel pod prysznic isany ![]() 4zł to nie bedzie czego żałowac ![]() kupiłam tez pianke do golenia isany mimo, że miałam kiedys i nie byłam zadowolona, bo popsuło się opakowanie i musiałam wyrzucic ![]() ![]() ![]() ![]() z rossa specjalnie pomaszerowałam do natury onbukać ten krem loreala o którym mówiłaś, ale tam tez go nie było... na all też nie ma... bo Tobie chodziło o ten co nie? ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-249495 a ja znalazłam tylko cos w ten deseń https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...do-wlosow.html i tak nie wiem czy dałabym 40zł za krem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to będziemy razem oglądać ![]() Cytat:
![]() ale wydaje mi sie ze jak jedna kępka odpadnie to nie będzie tak widać, a jak całe to masakra będzie ![]() ![]() No wątpie ze tak da rade jak kompletnie nikogo nie będę znała ![]() Próbuje się z koleżanką na jedną impreze wbić, może to wypali ![]() Musze nieskromnie przyznać, że dobry obiad zrobiłam dziś ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
i doszła mi kolejna sukienka do wyboru
![]() pomożecie mi?
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
miała któras z was maske do włosów scandic?
ponoć ta kokosowa jest fajna, nie wiem jak składowo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Gosia, pomożemy
![]()
![]() |
#262 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję - chociaż nadal nie obczaiłam piekarnika ![]() Cytat:
![]() Gdyby nie był dość drogi to zrobiłabym to co zawsze kiedy mam syndrom osiołka i nie potrafię wybrać - kupiłabym oba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
cholera skonczyła mi się bateria w myszce i muszę używać tej z lapka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |||||
|
Cytat:
![]() Może ten żel pojawia się sezonowo, jak filtry? Cytat:
A jak kępka odpada to się gubi od razu, jak zgubisz kilka kępek to już może nieciekawie wyglądać. Ale tak jak piszesz, lepiej najpierw przetestuj. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Proponuję zrobić sylwestrowe party na czacie i pić do monitora ![]() ![]() Będziemy oglądać ten sam film i przeżywać, jak po pierwszym odcinku "Pamiętników..." ![]() Cytat:
![]() Ja dziś też raz o mało nie wyglebiłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro drugi odcinek Pamiętników - będzie więcej Damona i będzie mrrr... oczny ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Karolina, w nowej gazetce Natury są jakieś rzęsy w kępkach po 9,99 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
w takim razie dalej jestem w
![]() ![]() blog Shilpy jakos mi się nie otwiera... a ten 2 krem modelujący chyba się nie nada, bo ma gorsze opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
|
Cytat:
![]() Patrzę właśnie na sylwestrowy program i nie ma co oglądać ![]() Misja Kleopatra, którą uwielbia mój TŻ, ale widzieliśmy z 20 razy i co jeszcze... Vinci. Trzeba się na jakiś film z wypożyczalni namówić ![]() Właśnie zaczęło się na Zone Europa "Mulholland Drive". Uważam, że Laura Elena Harring ma niesamowitą urodę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drzwi obok mieszka jakaś stara baba, cały dzień słyszę przez ścianę albo telewizor albo radio maryja, już mnie normalnie szlag trafia - niech kurde w aparat słuchowy zainwestuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ryż brązowy z warzywami haha ![]() ![]() Obczaje je ![]() Cytat:
![]() ![]() Ide jutro do pracy jako hostessa na 4 dni w sumie o ile mnie nie wywalą wcześniej bo nic nie umiem o produktach których mam być konsultantką (loreal) czy jak to tam nazwać ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
A Księcia w Nowym Jorku to w nowy rok czasami nie ma?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.