Wtajemniczenie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Essence, minerały, clinique, inglot itp. średnia półka, dużo dokładek!
nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*Proszę odpisuj u mnie, ja odpisze u Ciebie( jeżeli zdarzy mi sie nie odpisać, proszę przypomnij sie,  )
* wysyłam listem poleconym, w kopercie bąbelkowej lub pudełku, dobrze zabezpieczam rzeczy ! Oczekuję tego samego. *Czasem wysyłam w opakowaniach "z odzysku"mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza, gorąco zachęcam do tego samego w ramach wspierania recyklingu
* Jeżeli zdarzy mi sie dostać rzecz uszkodzoną w wyniku niedostatecznego zabezpieczenia odsyłam ja NA KOSZT tego, kto ja wysłał.
* proszę osoby z jakimkolwiek negatywem lub neutralem na koncie o wysyłkę jako pierwsze.
* Nie wymieniam sie poza wątkiem i niestety nie wysyłam za granicę .
Na wymianę mam to co w tytule i będę dokładać ,
na szaro wymienione
na fioletowo dokładki
na czarno wolne
oto moje kosmetyki na wymianę:
niektóre rzeczy wystawiam na allegro wiec moga zniknąć, zawsze powiadamiam o tym wczesniej.
Nie wszystkie kosmetyki sa na fotkach ,prosze czytac co jest w watku
Raczej nie skusze sie na nic spoza wish listy, mam po prostu za duzo kosmetykow
DOKŁADKI
0) odlewka sisley soir de lune ok 4 ml we flakoniku 10-ml
0) Smashbox Shadow Liner Trio ,potrójny kremowy eyeliner, w kolorze EXOTIC
0.)
pędzel do pudru z firmy E.L.F z serii studio, powder brusch, taki jak na fotce
użyty ok 3 razy i uprany.
1) eyeliner essence z najnowszej limitowanki I love Berlin, użyty raz, kolor jasna trawa-05 I’m a Berliner
2) kredka czarna essence-blackmania, użyta 2 razy, nie temperowana
3) eclipta- do włosów w proszku z mazideł, ważna do 2012, zostało ok 70% z 50 gr.
4) Potrójne cienie Inglot mapka ,perła kod hb15mg, kolory fuksja, łososiowy, bordo, zużycie fuksji ok 5%, łososiowego ok 15, bordo ok 10% wycofane
5) 2 pędzelki do oczy Lancrone, użyte raz, za coś drobnego
6) minerały:
i/3 sloiczka samplowego wet sand
1/3 sloiczka samplowego -aussie perk me up
MINERAŁY
1) EDM cień movie night- opakowanie samplowe ok 60% (opakowanie po podkładzie),matowy, cielisty kolor.
2) odsypki cieni silk naturals ,max pol sampla w słoiczku po edm (tylko za coś z wish)
a) long weekend-karmleowy brąz, perłowy
b) en-taupe-ia- orzechowy, matowy kolor,na fotce
c) chamois-ciemny piaskowy matowy kolor, na fotce
d) honey- miodowy z drobinkami, na fotce
KOLORÓWKA
1) paletka giftowa (chyba gitowa ,nie znam sie na ich kolorowce Clinique- zużycie bardzo małe, niektóre kolorki maźnięte jedynie raz, inne kilka razy, na fotce.
3) 2 błyszczyki ESSENCE z serii crazy about color, nowe, kolory czerwony i fioletowy.
4) rozświetlacz różowy w paski Essence- Crazy about color -użyty kilka razy
5) paletka Essence z limitowanki metallics, brązy, każdy kolorek użyty raz, eyeliner 4 , świeżutka.
6) Essence- kultowy all over highlighter-zużycie malutkie, praktycznie niezauważalne -justysd
7) lakier Inglota- niebieski, kremowy nr 955- użyty raz.
WŁOSY
1) L'oreal Casting szampon koloryzujący Ciemny Brąz,nowy,
2) L'oreal Elseve Ekspresowa Odżywka bez Spłukiwania Cement-Ceramidy-ubytek ok 10%
Edytowane przez tranqil babe
Czas edycji: 2011-03-03 o 12:40
|