Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lush, Clinique, BB kremy,nat. pielęgnacja, minerały EDM, Lumiere, LaurEss i inn
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87
I byłabyś skłonna wymienić ziajowe mydło i odlewkę kallosa (jaka pojemność?) za soft bronzer i star dust?
|
przygarnęłabym jeszcze miniaturki cieni z EDM, przepraszam, ale nie miałam możliwości odpowiedzieć Ci na PW wcześniej, a tak to jestem zainteresowana wymianą
Cytat:
Napisane przez tompola
To zapraszam na Pw
Dla Ciebie :
2. Glinka biała miałką Ultra Ventilée- złużę jedynie odsypką do czystej struny ok 20g
3. =ZSK OLEJEK CYTRONELOWY 6/7ML DATA 07.2012, (w lodówie owinięty folią aluminiową)
=ZSK cedrowy 6/7 ml, data 01.2012, (w lodówie owinięty folią aluminiową)
=ZSK- Olej z nasion z czarnej porzeczki, 18, 5% GLA, 30 ml,
data 06.2011 ( j.w.odpowiednio przechowywany) www.zrobsobiekrem.pl
Yves Rocher, Amande, Hydratant Nourrissant (Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry) ok 180/200 ml
za mineralny Lumiere i mini paletka Clinique
...a oderwałabyś mi tak dosłownie po odrobince tych mydełek na spróbowanie? 
|
dla porządku, potwierdzam wymianę 
Cytat:
Napisane przez Soso
EDM FAIR NEUTRAL Intensive Base- pełen wymiar, pozostało około 90%, bez dodatku LL
i
LUMIERE-LIGHT BEIGE formuła VV XXL Jar- mineralny puder, duże opakowanie, zużycie nie większe niż 5% .
cos u mnie za powyższe?
|
niestety nic, bo Lumiere wymienione, a EDM Fair Neutral nie jest żółtawy, a widzę że takich szukasz, nie będzie Ci pasował, on jest raczej beżowo/neutralny
Cytat:
Napisane przez moniar83
Coś u mnie za:
LANEIGE- Snow BB Cream
Poza wątkiem mam trochę minerałów, żel HA i mogę zrobić sporą odsypkę korundu 
|
z chęcią przygarnę żel HA (hialuronowy??), za korund podziękuję- też mam a masz coś jeszcze z nat. pielęgnacji poza wątkiem czym mogłabyś się podzielić :confu sed:
i może przygarnęłabym JOPPA Green Tea & Tea Tree Lotion - próbka, pozostało na 3-4 użycia
Cytat:
Napisane przez Szabik
Niestety nie mam nie- odlewek. Po prostu wymieniam to, czego nie zużyje przed terminem ważności, a miałam tyle szczęścia, że wszystko co zamówiłam mi pasuje...
Więc chyba niestety nie bardzo mam co zaoferować.  A szkoda...
|
szkoda pozdrawiam
|