![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Lush, Clinique, BB kremy,nat. pielęgnacja, minerały EDM, Lumiere, LaurEss i inne
WATEK NIEAKTUALNY!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Witajcie Wizażanki! Zasady obowiązujące w tym wątku:
Na szaro- wymienione Na zielono- dokładka Moja wish-lista, kolejność przypadkowa: 1.LUSH_MASK OF MAGNAMITY, BUCHE DE NOEL I INNE PRODUKTY TEJ FIRMY 2. bluzka sportowa Nike, Adidas, Reebok tylko usztywnianą w biuście. 3. MOTHER OF PEARL Z NATURALNEGO PIĘKNA 4. większe ilości hydrolatu oczarowego z Mazideł, 5. naturalna pielęgnacja z Silk Naturals, Joppa, Lure Beauty, 6. maska do ciała, 7. PILNIE POSZUKUJĘ ŻELI POD PRYSZNIC ZIAJA OLIWKOWE, CZEKOLADOWE, BLUBEL!!!! oraz przygarnę inne żele pod prysznic 8. nić dentystyczna- tylko nowa, 9. żel do higieny intymnej- nowy, 10. balsam, żel do biustu, 11. maseczki do twarzy- naturalne, najlepiej glinki. 12. naturalna pielęgnacja- koenzym Q10, żel hialuronowy z BU, mocznik i inne mazidła 13. kremy BB !!!!!!!!! 14. ziaja calma hlc (wszystko), 15. płyny dwufazowe do demakijażu oczu, 16. kremy nawilżające dla dzieci z rossmanna, 17. peeling gruboziarnisty do ciała, WATEK NIEAKTUALNY!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2011-06-24 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lush, Clinique, BB kremy,nat. pielęgnacja, minerały EDM, Lumiere, LaurEss i inn
WYMIENIĘ:
LUSH: 1. LUSH- BIOHEMIAN – mydełko do mycia twarzy i ciała, zostało 1/3- (na zdjęciu jest więcej).WildOrchid 2. LUSH- SEXY PEEL – mydełko do mycia twarzy i ciała, zostało 1/3 (na zdjęciu jest więcej). 3. LUSH JUNGLE CONDITIONER- odzywka do włosów – odłamię 1/2;. 4. LUSH ULTRA BLAND- Pasta do mycia twarzy, zostało około 40% z opakowania 45g (w opakowaniu zastępczym) data ważności 06/07/2011 BB KREMY: 5. LANEIGE- Snow BB Cream, SPF 41PA++- 10 ml. Nowy, nietestowany.Moniar83 WYSŁANE!!! 6. SKIN 79 BB DIAMOND COLLECTION PEARL- 10 ml, otwarty w celach testu na kości. policzkowej. 7. SKIN 79 SUPER + BEBLESH BALM BB WHITENING - 10 ml, otwarty w celach testu na kości MINERAŁY: 8. LUMIERE-LIGHT BEIGE formuła VV XXL Jar- mineralny puder, duże opakowanie, zużycie nie większe niż 5% . tompola- przesyłka wysłana 9. LAURESS- FANTASTIC FINISH LIGHT- zużycie około 5%. Mineralny puder wykańczający makijaż- świetne recenzje na wątku mineralnym. 10. EDM BEST FRIENDS- pełnowymiarowy róż, zostało około 50% (bez dodatku LL) 11. EDM AUSSIE PERK ME UP pełnowymiarowykorekotr- zostało około 50%, sprawdza się świetnie jako rozświetlacz. Bez dodatku LL.WildOrchid 12. EDM FAIR NEUTRAL Intensive Base- pełen wymiar, pozostało około 90%, bez dodatku LL 13. EDM NATURAL REFLECTIONS COOL PINK puder wykańczający- pełen wymiar, pozostało około 95%, bez dodatku LL. 14. EDM VIKI'S RADIANT CREATION Lucent Powder- pełen wymiar, zostało około 85%, bez dodatku LL. 15. EDM SOFT BRONZER Face bronzer- pełen wymiar, zostało 98%. PRÓBKI MINERAŁÓW 16.LAURESS- SAMPLE W SŁOICZKACH 1. Delicate Ivory- formuła Elemental (próbka w strunie), 2. Radiant Tan- formuła Elemental 17. COASTAL SCENTS: 1. Semi Mate Mica- primer o właściwościach matujących. 2. Sericite Mica. 3. Duża odsypka pudru ryżowego (odsypka wielkości pełnowymiarowego opakowania z EDM) http://www.coastalscents.com/cfwebst...ice-powder.cfm 4. Silica Powder- niewielka odsypka. Delikatny finisher nadający bardzo gładkie wykończenie. 5. Mica Powder Plain 18. LUMIERE- STRUNA 1. Innocence all over color S&B Bar 2. Fair Neutral formuła VV. 3.Light Cool formuła VV. 19. THE SHE SPACE- Sample cieni a. old smoky b. driven by instincts c. risky rebel d. girls with attitude e. rock and roll 20. JOPPA Full Coverage- sampel Light #2 nowy nieotwierany WildOrchid NATURALNA PIELĘGNACJA: 21. CZARNE MYDŁO AFRYKAŃSKIE z Coastal Scents- odłamię mały kawałek, na spróbowanie. Mydełko przeznaczone jest do pielęgnacji skóry tłustej i mieszanej. Jest świetne, sama używam na co dzień, mydło jest dosyć duże, sama go nie zużyję, dlatego się podzielę ![]() 22.JOPPA LEMONGRASS GINSENG Mydełko do mycia twarzy i ciała- odłamie 1/2; na spróbowanie. 23. JOPPA WILD BERRIES WITH REAL STRAWBERRY SEEDS Mydełko do mycia twarzy i ciała- odłamie 1/2; na spróbowanie. 24. DRY-FLO MAZIDŁA Modyfikowana skrobia kukurydziana, odsypka około 5 gram, data ważn. 4.2011r. 25. GLIKOL PROPYLENOWY MAZIDLA- ilość jak na zdjęciu. Data ważn. 03.2012r. 26. KORUND ZRÓB SOBIE KREM- świetny do mikrodermabrazji- odsypie niewielką ilość do spróbowania. PIELĘGNACJA, KOLORÓWKA SKLEPOWA: 27. CLINIQUE 3 STEPS- zestaw do pielęgnacji twarzy, opakowania pełnowymiarowe, zużycie na zdjęciu, oddam cały zestaw, który zawiera -mydło, -mild clarifying lotion (płyn oczyszczający, rozświetlający skórę twarzy, kod C25) oraz -dramatically different moisturizing gel przeznaczony do cery tłustej, wersja w tubie, zużycie widoczne na zdjęciu. (kod H58) 28. CLINIQUE- miniaturka, dwa cienie i róż do policzków. Cienie przetestowane, róż nie był testowany, do zestawu dołączona jest pacynka i mini pędzel do różu. tompola- przesyłka wysłana 29. ESSENCE LE CREAMYLICIOUS- cieñ do powiek, kolor 01- świetne recenzje na KWC. 30. MY SECRET STAR DUST- sypki cień numer 7. Użyty parę razy. 31. ESSENCE LE INTO THE WILD- Jumbo eye pencil w kolorze 01 Beat The Heat, wypróbowana. 32. ESSENCE LE INTO THE WILD- Jumbo eye pencil w kolorze 02 Zulu, wypróbowana. 33. Essence Trio Glitter set z limitówki moonlight. 34. ESSENCE CUTE AS HELL Eye Pencil- Podwójna kredka do oczu, temperowana z obu stron. 35. CATRICE- pielęgnacyjny olejek pielęgnujący do paznokci, przetestowany, trzymany w lodówce. 36. EVELIN E MAGIA ORCHIDEI- Bioenergetyzujący krem pod oczy SPF 15, nowy, zafoliowany , data ważn. 10.2011 r. 37. PŁYTY Z ĆWICZENIAMI Z SHAPE'A 1. Striptease Aerobic część 1 i 2, 2. Taniec brzucha, 3. Twój osobisty trener, 4. Zgrabna pupa i smukłe uda, 5. Płaski brzuch, 6. Bollydance, 7. Program na jędrne ciało. Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2011-01-23 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lush, Clinique, BB kremy,nat. pielęgnacja, minerały EDM, Lumiere, LaurEss i inn
rezewrwa
Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2011-01-02 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
można pisać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
rezerwa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
niechaj zywi nie traca nadziei!!! czym moge sluzyc za lush?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może coś cię zainteresuje z moich minerałów za: EDM FAIR NEUTRAL ?
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
niestety Sadunia nic nie znalazłam, ale pozdrawiam Cię gorąco
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
4. LUSH ULTRA BLAND- Pasta do mycia twarzy, zostało około 40% z opakowania 45g (w opakowaniu zastępczym) data ważności 06/07/2011
BB KREMY: chętnie wzięłabym najjaśniejszy 21. CZARNE MYDŁO AFRYKAŃSKIE z Coastal Scents 24. DRY-FLO MAZIDŁA 27. CLINIQUE 3 STEPS coś z tych rzeczy? zajrzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
BB KREMY: 5. LANEIGE- Snow BB Cream, SPF 41PA++- 10 ml. Nowy, nietestowany. 6. SKIN 79 BB DIAMOND COLLECTION PEARL- 10 ml, otwarty w celach testu na kości. policzkowej. 7. SKIN 79 SUPER + BEBLESH BALM BB WHITENING- 10 ml, otwarty w celach testu na kości 31. ESSENCE LE INTO THE WILD- Jumbo eye pencil w kolorze 01 Beat The Heat, wypróbowana. 32. ESSENCE LE INTO THE WILD- Jumbo eye pencil w kolorze 02 Zulu, wypróbowana. albo same essence ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie kilka rzeczy, znajdziesz cos w moich watkach dla siebie? odp u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za
11. EDM AUSSIE PERK ME UP pełnowymiarowy korekotr- zostało około 50%, sprawdza się świetnie jako rozświetlacz. Bez dodatku LL. 12. EDM FAIR NEUTRAL Intensive Base- pełen wymiar, pozostało około 90%, bez dodatku LL? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Interesuje mnie puderek z Lumiere, róż i ..jeszcze kilka kosmetyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Zadomowienie
|
niestety nic, za lusha szukam lusha
![]() Cytat:
![]() Cytat:
-olejek z drzewa herbacianego- jaka data ważności?? jaka firma?? i z chęcią wymienię go za essence ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2011-01-02 o 15:50 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz u mnie cos za
LUSH- SEXY PEEL – mydełko do mycia twarzy i ciała, zostało 1/3 (na zdjęciu jest więcej). 3. LUSH JUNGLE CONDITIONER- odzywka do włosów – odłamię ¼. 4. LUSH ULTRA BLAND- Pasta do mycia twarzy, zostało około 40% z opakowania 45g (w opakowaniu zastępczym) data ważności 06/07/2011 ????
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
EDM SOFT BRONZER Face bronzer- pełen wymiar, zostało 98%.
30. MY SECRET STAR DUST- sypki cień numer 7. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
6. SKIN 79 BB DIAMOND COLLECTION PEARL- 10 ml, otwarty w celach testu na kości. policzkowej.
7. SKIN 79 SUPER + BEBLESH BALM BB WHITENING- 10 ml, otwarty w celach testu na kości cos u mnie? ![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, hej ![]() -Glinkę zieloną miałką Ultra Ventilée- złużę jedynie odsypką do czystej struny ok 20g. -Palmolive żel p. prysznic w ziel. opak. 250 ml użyty kilka razy(, nawilżjący,świeży zapach) Mam pytanko, czy podkład z Lumiere jest podobny odcieniem do Med Beige 2.3. VV? Kurczę...naprawdę nic nie widzisz u mnie? ![]() Zapraszam, zajrzyj raz jeszcze ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2011-01-02 o 20:04 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mleczna odżywka do włosów Kallos - odlewka Kremowe mydło pod prysznic pomarańczowe Ziai - odlewka--->ale nie odlewką Cytat:
Cytat:
1. z chęcią przygarnę palmolive 2.Glinkę zieloną miałką Ultra Ventilée- złużę jedynie odsypką do czystej struny ok 20g 3. =ZSK OLEJEK CYTRONELOWY 6/7ML DATA 07.2012, (w lodówie owinięty folią aluminiową) =ZSK cedrowy 6/7 ml, data 01.2012, (w lodówie owinięty folią aluminiową) =ZSK- Olej z nasion z czarnej porzeczki, 18, 5% GLA, 30 ml, data 06.2011 ( j.w.odpowiednio przechowywany) www.zrobsobiekrem.pl i właściwie to wszystko co mi się podoba, mogę to wymienić za puder. czy ten puderek jest podobny do med beige- tu niestety nie pomogę, bo po prostu nie wiem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
tak wiem tylko kurcze zapomniałam odznaczyć olejek
![]() to trudno, bo chyba nic innego nie widzisz ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś za lotion clinique? Tylko jaki to numerek?
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem ZA wymianką ![]() Pokuszę jeszcze Yves Rocher, Amande, Hydratant Nourrissant (Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry) ok 180/200 ml data ...do któregoś 2012 ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...chej-skory.htm Tylko jejaaa(!) teraz patrzę,że pomyliłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- A pytam o odcień Lumiere, bo na Twoim zdj. pod 5ką- byłby dla mnie ok, ale na nast. fotce wygląda na jaśniutki, więc już nie wiem ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() Cytat:
![]() ok, skusiłabym się na to mleczko również, oczywiście za clinique i puderek ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
no trudno, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dziubaczku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
I byłabyś skłonna wymienić ziajowe mydło i odlewkę kallosa (jaka pojemność?) za soft bronzer i star dust?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
To zapraszam na Pw
![]() Dla Ciebie : 2.Glinka biała miałką Ultra Ventilée- złużę jedynie odsypką do czystej struny ok 20g 3. =ZSK OLEJEK CYTRONELOWY 6/7ML DATA 07.2012, (w lodówie owinięty folią aluminiową) =ZSK cedrowy 6/7 ml, data 01.2012, (w lodówie owinięty folią aluminiową) =ZSK- Olej z nasion z czarnej porzeczki, 18, 5% GLA, 30 ml, data 06.2011 ( j.w.odpowiednio przechowywany) www.zrobsobiekrem.pl Yves Rocher, Amande, Hydratant Nourrissant (Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry) ok 180/200 ml za mineralny Lumiere i mini paletka Clinique ...a oderwałabyś mi tak dosłownie po odrobince tych mydełek na spróbowanie? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2011-01-03 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
EDM FAIR NEUTRAL Intensive Base- pełen wymiar, pozostało około 90%, bez dodatku LL
i LUMIERE-LIGHT BEIGE formuła VV XXL Jar- mineralny puder, duże opakowanie, zużycie nie większe niż 5% . cos u mnie za powyższe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.