Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie potrafie zapomniec...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-03, 20:57   #3
ElaFanta
Przyczajenie

Dot.: Nie potrafie zapomniec...

Do tego mam wrazenie ze wszyscy do okola maja kogos, zareczaja sie itd. powoli czuje sie jak niechciana stara panna, tym bardziej ze patrzac na moja rodzine, to juz praktycznie mimo mlodego wieku wszysto albo w powaznych zaiwakach, albo hajtnieci...

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Niby zdaje sobie sprawe ze nie tak powinny wygladac relacje w zwiazku, ale serce swoje i tak nadal sie mecze z ta glupia miloscia do niego i to ze rozumiem, ze jest zly nie rozwiazuje mojego problemu bo nie potrafie sie wyleczyc z tej chorej milosci. To beznadziejne, ze przeciez widzialam w jego oczach, ze jest zakochany a teraz jak gdyby nigdy nic jest z inna, tak jakby miedzy nami nigdy nic nie bylo..to tak cholernie boli...

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Chyba oczekuje od Was ze uslysze od dziewczyn, ktore przeyzyly podobne sytuacje, ze mozna sie z tego pozbierac, ze sa teraz w szczesliwych zwiazkach i na widok bylego smieja sie ze swojej wlasnej glupoty, ze mogly byc z takim kims.
ElaFanta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując