Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ubrania różne - glównie rozmiar 40, czasem 38, zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-04, 19:58   #1
Thorgal1980
Zadomowienie

Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.

Ubrania różne - glównie rozmiar 40, czasem 38, zapraszam

WATEK ZAMKNIETY

Dziewczyny, ponownie zapraszam do wymianki, wątek zawieszony był pół roku temu, bo urodzilam synka i byłam 'trochę' zarobiona, ale już jest lepiej, więc mogę sie powymieniać.

Wszystkie ciuszki są w stanie dobrym lub bardzo dobrym, jak jest gdzieś jakis ubytek, to piszę o tym, chętnie wymienię się na dodatki, typu fajna torba, ewentualnie ubrania rozmiar 38-40, mogę trochę marudzić bo staram się raczej ostatnio iść w jakość a nie w ilość, na fajne kosmetyki, perfumy też mogę sie powymieniać. Na zdjęciach wszystkie ubrania czarne wyszły jakieś takie sprane-szare, ale tak naprawde sprane oczywiście nie są. Na czerwono zaznaczam rzeczy wstępnie zarezerwowane czyli w daleko posuniętych negocjacjach, wymienione wyrzucam, A NA NIEBIESKO DOKŁADKI. A więc mam:

2.spodnie długie h&m rozm. 40 szer 87 cm dł. 106 cm, ze śliskiego materiału w podłużne paski, eleganckie,
3.spodnie czarne w cienkie paseczki brązowe z wełny, z podszewką śliską szer 84 cm, dł 103 cm
5.długie spodnie vero moda 40 dł. 103 cm., w szaro-czarne cieniowania i paski pionowe błękitne, kupiłam je w ciuchlandzie i wydaje mi sie ze ktos sobie to tak wymyślił i doszył na dole nogawek suwaczki i mozna je zapinac tak, że spodnie będą szersze lub węższe na dole i dół nogawki jest niepodłożony, wiec trzeba byłoby samemu sobie je podłożyć, ale myslę ze nie jest to żaden problem, każda z nas sobie z tym poradzi a jak nie to da mamie czy babci i bedzie git. Można tez te suwaczki usunąć. Spodnie są bardzo ciekawe, więc szkoda mi ich z tego powodu dyskwalifikować.
6.spodnie eleganckie jasny brąz w ciemnobrąz paseczki pionowe h&m 38 szer 88, dł 105cm.
7.szorty brązowe z grubego materiału m&co 12 z paseczkiem do wiązania w pasie szer 82cm, dł 78cm
8.spodnie beżowe orsay 40 zwężane nogawki szer 80 cm dł 103 cm, na mnie dość obcisłe
10.spodnie czarne podwyższona trochę talia, ale nie bardzo, stills 40 z nietoperzowymi nogawkami szer 80, dł 112, ciekawe, fota wyszła beznadziejna, w rzeczywistości spodnie sa zupełnie czarne
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC01911.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  31,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC01912.jpg
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  27,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC01914.jpg
Wyświetleń: 13
Rozmiar:  37,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC01915.jpg