Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co o tym sadzisz? napisz :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-08, 21:16   #5
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: co o tym sadzisz? napisz :)

Cytat:
Napisane przez 90samotna Pokaż wiadomość
Chciałabym poruszyc temat męzczyzn a dokładnie ,co sadzicie o takich typach co słuchaja piosenek ( głownie hip-hopu) w którym sa obrazane kobiety i puszczaja te piosenki np jak jada autem razem z dziewczyną. i mowia ze je lubią .

co o nich sądzicie ?

aha i to nie jest jakis moj problem czy cos , zwykłe pytanie

a jak taki temat był, to sorka
Cytat:
Napisane przez Dzikun Pokaż wiadomość
Kojarzy mi się to z napalonymi małolatami. A jeśli do tego dojdzie słuchanie muzyki na cały regulator (i pewnie jeszcze z otwartymi oknami) jest dla mnie tandetne i wieśniackie.
Mi te teksty nie uwłaczają, bo mnie nie dotyczą, aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że po Ziemi chodzą takie kobiety.
Zresztą, co tu wiele mówić - te teksty są robione pod publikę, to ma się sprzedawać. A w hh dodatkowo rymować
Cytat:
Napisane przez cashmeres Pokaż wiadomość
Dokładnie, mają się sprzedawać i rymować - a ci biedni chłopcy pewnie w większości przypadków słuchają tego, bo podobają im się te górnolotne rymy, bez większego zainteresowania treścią, nawet jeśli je sobie podśpiewują generalnie bardzo to dla mnie niedojrzałe i kojarzy mi się raczej z głupiutkimi, infantylnymi chłopcami gdyby mój młodszy brat, bo chłopak na pewno nie, słuchał takich piosenek poważnie bym z nim pogadała

Nie no, bez przeginania. Gdybym mial tylko sluchac tego, co sie zgadza z moimi pogladami, prezentuje odpowiedni poziom intelektualny i nie jest dla nikogo obrazliwe, to by mi chyba zostala muzyka klasyczna i jazz
A dorabianie ideologii, ze ktos jest malolatem, czy jest niedojrzaly, bo taka czy siaka piosenka leciala jak jechal autem jest dla mnie troche przesadne

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując