Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-09, 00:00   #2648
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
tak, kupilam ten sweterek z koronka, ta bluzke z zabotem (kolor cappucino) i te spodnie, a co tam, najwyzej nie podpasują, zalowac nie bede, za calosc razem z kurierem zaplacilam jakos 112zl a dzis za sama tunike dałam prawie 80
aaaa i w queen widzialam tez sweterek rozpinany na guziczki z koronka taka jak ten sweterek z aukcji (tylko że ten z aukcji jest wkladany przez glowe) i mial jeszcze koronke z przodu, tak przy dekoldzie i kosztował 89.90
edit: a legginsy nie są rozszerzane, ale na moje nogi nie tez bardzo przylegajace, aaa chwila, jak wstawialam buty to mialam je zalozone
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1294430571
no to poszalałas z zakupami a legginsy u Ciebie bardzo ładnie leżą, sexy nóżka I t tak się ciągle martwię czy dla mnie w łydce nie będą za szerokie przypadkiem może jutro odpisze ta babka to zmierzę wszystko

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Nadrabiam Was na bieżąco, ale czas na odpisywanie niestety ciężko znaleźć

agusiownik
, a rozjaśniałaś też włoski? Chcę rozjaśnić moje brązowe do ciemnego blondu na wiosnę- chyba będzie mi bardziej pasował, mam jasną oprawę oczu. Ale boję się je zniszczyć... Ty wygladasz bardzo fajnie w tej fryzurze

buahhot
, chyba nawet wiem dokładnie o którym sklepie mówisz, też często jestem w fashion A teraz są rewelacyjne przeceny. I daj znać proszę kiedy dojdą do Ciebie te rzeczy z all, spodnie są fantastyczne! Jestem ciekawa jak z jakością

Aaach dziewczyny ogólnie śliczne jesteście jak na Was patrzę, chociaż muszę rozpocząć zmasowaną akcję wysyłania zaproszeń do listy przyjaciół, bo mało które zdjęcia widzę. Motywujecie!

snowhitee
, świetny przepis na zapiekankę, spróbuję z wersją dietetyczną I dzięki Tobie myślę też o tym podkładzie KOBO, musze tylko zobaczyć kolory.
ależ proszę Cie bardzo smacznego a kobo kupuj kupuj nie pożałujesz

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora