|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
tak, kupilam ten sweterek z koronka, ta bluzke z zabotem (kolor cappucino) i te spodnie, a co tam, najwyzej nie podpasują, zalowac nie bede, za calosc razem z kurierem zaplacilam jakos 112zl a dzis za sama tunike dałam prawie 80
aaaa i w queen widzialam tez sweterek rozpinany na guziczki z koronka taka jak ten sweterek z aukcji (tylko że ten z aukcji jest wkladany przez glowe) i mial jeszcze koronke z przodu, tak przy dekoldzie i kosztował 89.90 ![]() edit: a legginsy nie są rozszerzane, ale na moje nogi nie tez bardzo przylegajace, aaa chwila, jak wstawialam buty to mialam je zalozone https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1294430571 Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-08 o 23:20 |
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buahhot Ty również piękna jesteś |
|
|
|
|
#2643 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dziekuje z Ciebie rowniez sliczna dziewczyna, o wiele bardziej podobasz mi sie w tych burgundowych, dobrze mowie? wlosach |
|
|
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Nareszcie Was nadrobiłam. Nie mogłam pisać, ponieważ mam ciężki zjazd na uczelni. W domu jestem koło 22. Wczoraj kupiłam w Ross. szampon BabyDream, odżywkę Swiss o'Par i żel multiwitamina Isany. Z pielęgnacji na razie tylko podstawa, ale we wtorek sobie odbiję Jutro napiszę coś w klubie, bo dziś już nie mam siły. Dobrej nocy
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- pomalowałam paznokcie u dłoni na śliwkowy kolor wymoczyłam stopy w wodzie z solą, zrobiłam peeling stóp i depilacje nóg, grubą warstwę kremu nałożyłam na stopy |
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam Was na bieżąco, ale czas na odpisywanie niestety ciężko znaleźć
![]() agusiownik, a rozjaśniałaś też włoski? Chcę rozjaśnić moje brązowe do ciemnego blondu na wiosnę- chyba będzie mi bardziej pasował, mam jasną oprawę oczu. Ale boję się je zniszczyć... Ty wygladasz bardzo fajnie w tej fryzurze ![]() buahhot, chyba nawet wiem dokładnie o którym sklepie mówisz, też często jestem w fashion A teraz są rewelacyjne przeceny. I daj znać proszę kiedy dojdą do Ciebie te rzeczy z all, spodnie są fantastyczne! Jestem ciekawa jak z jakością![]() Aaach dziewczyny ogólnie śliczne jesteście jak na Was patrzę, chociaż muszę rozpocząć zmasowaną akcję wysyłania zaproszeń do listy przyjaciół, bo mało które zdjęcia widzę. Motywujecie! snowhitee, świetny przepis na zapiekankę, spróbuję z wersją dietetyczną I dzięki Tobie myślę też o tym podkładzie KOBO, musze tylko zobaczyć kolory.
|
|
|
|
#2647 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
dziewczyny znaciee jakieś sposoby żeby przyciemnic włosy ale bez farbowania???
|
|
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a legginsy u Ciebie bardzo ładnie leżą, sexy nóżka I t tak się ciągle martwię czy dla mnie w łydce nie będą za szerokie przypadkiem może jutro odpisze ta babka to zmierzę wszystko ![]() Cytat:
a kobo kupuj kupuj nie pożałujesz
|
|
#2649 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
ide sie wypluc z BP, masakra jak sie zasliniłam ![]() Snow a jak paski?
|
||
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może szampony do włosów farbowanych na brąz? Kiedys używałam i kolor się wolniej wypłukiwał, podejrzewam, że mają w sobie troche pigmentu.Ja chcę rozjaśnić włosy do koloru Anny Marii z tego teledysku http://www.youtube.com/watch?v=bb4rq...ture=recentlik Sluchajcie, u mnie te paski BAM wywołały straszną nadwrażliwość, a nie miałam nigdy nadwrażliwych zębów. Używałam kilka dni, tylko po jednym dziennie, bo były zbyt inwazyjne. Do tego używałam Elmexu dla nadwrażliwych zębów... Nie myślałam, że tak na nie zareaguję. Ale wybieliły ślicznie! Żałuję, że nie zrobiłam zdjęć przed rozpoczęciem aplikacji. Agusiownik, dzięki za informację. A jakie rozjaśnianie polecacie najbardziej? Bo nie wiem jak się do tego zabrać
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-01-09 o 00:11 |
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz jutro koniec na szczęście.. od 2dni mam kryzys, bolą ząbki strasznie
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
![]() Nie pisałam, bo wczoraj byłam na studniówce Tż., a potem u niego nocowałam. Nadrobiłam Was u Tż., ale zapomniałam co miałam komu odpisać, więc teraz tylko co doczytałam. ![]() loluska wiesz ja na studniówkę Tż. zdecydowałam się też na sprawdzoną fryzurę, czyli loki i mi się bardzo podobały mój image. ![]() buahhot boska tunika i jaka ty śliczna jesteś. ![]() agusiownik śliwkowy kolor paznokci. ![]() Ja na razie mam pomalowane paznokcie na frencza. Mamę uczyłam, ale jak na pierwszy raz wyszły jej super. Już wiem kto będzie mi malował paznokcie na większe wyjścia.
|
|
#2654 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
czyli maja duze stezenie, spojrzalam na swoja BP i ona ma 10% stezenia nadtlenku karbamidu. Nie wiem ile maja te paski, wiem ze jak kupilam Cresty to mialy 12%. Dzis uzylam elmexu do wyplukania buzi zeby zapobiec nadwrazliwosci ![]() angelinmyheart jestescie dziewczyny wszystkie bardzo mile Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-09 o 00:23 |
|
|
|
|
#2655 |
|
CABIN CREW
|
przejdzie ta nadwrażliwość
![]() kurcze nie chce mi sie spac ... a rano będe spała do 12 pewnie ....
|
|
#2656 |
|
Raczkowanie
|
Buahhot, super ta tunika
Agusiownik, jak ładnie wyglądasz, fakt, lepiej w ciemnych Snow, ja już kiedyś robiłam kurację tymi paskami i nadwrażliwość i ból ustały po kilku dniach, mam zamiar znowu je sobie kupić, bo efekty dają fajne, ale ogólnie dentyści polecają firmę BLANX, więc może na takie się skuszę Tallulah, super porady kochana Kitka, ze spaniem mam tak samo- w nocy nie mogę spać, w dzień nie mogę wstać...Chyba nawet jest taka grupa na facebooku
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2011-01-09 o 00:31 |
|
|
|
#2657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Marthaa dzięki Bitki mówisz? to u mnie w domu bitki nazywało się takie mięso smażone z cebulą na wierzchu i sosem jakimś
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-01-09 o 00:31 |
||
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę nie ryzykować, mam bardzo kruche zęby, a kiedyś przeczytałam na jakimś wątku, że dziewczynie odpadł kawałek zęba po stosowaniu BP Z mojej strony jeśli chodzi o wybielanie bardzo polecam wybielającą szczoteczkę Listerine ![]() marthaaa, ja nawet w tej grupie jestem, straszny ze mnie nocny marek
|
|
|
|
|
#2659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyjęłam Twoje zaproszenie
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiem w facebookowej nomenklaturze: lubię to!
|
|
|
|
#2661 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
czytam własnie fitness forum i jutro ruszam z ćwiczeniami
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zrezygnowałam z powodu tej nadwrażliwości.Jakieś konkretne ćwiczenia? Bo szukam czegoś dla siebie. Kupiłam swojemu facetowi na gwiazdkę prenumeratę Men's Health i sama się na to cieszę, bo tam są zawsze fajne ćwiczenia
|
|
|
|
|
#2663 |
|
CABIN CREW
|
a nic konkretnego...zastanawiam się czy się nie zabrać za BBL....
|
|
#2664 |
|
Raczkowanie
|
A co to
|
#2665 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miałam tydzień wolnego to tak sie rozleniwiłam że nie wiem jak w poniedziałek wstane do tej roboty ![]() Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
||
|
|
|
#2666 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie śpię jeszcze.
W akcie desperacji posmarowałam całą twarz na noc Sudocremem. Mam dosyć, ciągle pryszcze i pryszcze, po każdym kremie wysyp Postanowiłam kupić sobie żel i krem Babydream w Rossmannie i ograniczyć pielęgnację twarzy do minimum, może nadmiar maseczek, peelingów, kremów, maści i innych cudów jej szkodzi.
|
|
|
|
#2667 |
|
Wtajemniczenie
|
Marthaa tu se poczytaj
:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433088
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html Edytowane przez kaaasiuleczka Czas edycji: 2011-01-09 o 02:24 |
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2669 |
|
zawsze mam racje
|
Dzień dobry, ja też bym buszowała do rana a potem spała do południa
![]() Tylko teraz dni krótkie i jak się pośpi konkretnie do np 14 (bo się siedziało do rana) to dnia mało co widać i ma się wrażenie, jakby się ta noc i ciemność nigdy nie kończyły ![]() Idę niedługo na zakupy (specjalnie tak rano, bo mniej jest ludzi, a ja nie cierpię chodzić w tłumach) Na pewno muszę kupić odżywkę naturat vital, oliwkę hipp. Chciałabym jakąś ładną bluzkę/sweter, ale nie mam jeszcze koncepcji. W orsayu ładny sweterek znalazłam, ale niestety został tylko największy rozmiar :[ a w pozostałych orsayach w okolicy też nie ma mojego rozmiaru. Ale i tak założę się, że w mniejszym rozmiarze będzie on za krótki. Bo według orsay to przy moim wzroście powinnam nosić xl i ani rozmiaru mniej Znaczy wiecie, aż tak krótkie te mniejsze bluzki nie są, żeby mi było pępek widać, ale jednak mają za mało długości i optycznie to pogrubia. A szczególnie źle z tyłu to wygląda, bo mam wystającą pupę i wtedy wygląda jak szafa trzydrzwiowa.A z kształtu pupy jestem w sumie zadowolona, ale mogłabym poprawić ją nieco (to nigdy nie zaszkodzi :brzydal) Tylko niech już więcej nie wystaje, bo potem mi spodnie nie przejdą, czasami tak mam (szczególnie jak jest krótki zasuwak), że spodnie w moim rozmiarze, w pasie byłyby dobre ale nie przejdą przez pupę. Podobnie miewam ze spodniami do spania w oysho, bo mają mało elastyczny pasek.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-01-09 o 10:06 |
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, od jakiegoś czasu was podczytuje, mogę dołączyć ?
taki wątek to świetna rzecz aby być bardziej systematyczną
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

dziekuje
z Ciebie rowniez sliczna dziewczyna, o wiele bardziej podobasz mi sie w tych burgundowych, dobrze mowie? wlosach 

może jutro odpisze ta babka to zmierzę wszystko