Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-12, 10:52   #209
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość

Ostatnio znowu dopadł mnie jakiś stres, czy z bejbikiem jest wszystko w porządku. Ciągle próbuję odganiać złe myśli, ale średnio mi to idzie... może dlatego, że poprzednio właśnie w tym czasie, koło 9tc coś złego się stało. Bardzo bym chciała być już po (pozytywnej...) wizycie - a to dopiero za tydzień....
Ok, może wystarczy tego marudzenia na dziś

Miłego popołudnia!
DAniu, to chyba normalne. Ja zaczęłam 8 tc, dopiero za dwa tygodnie wizyta ale i tak czasem się niepokoję, czy wszystko ok. Trzeba myśleć pozytywnie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość

a i donoszę
Pamela86 urodziła 6stycznia
4.25 przez cc przyszła na świat nasza córcia Oliwia waży 3kg i ma 56 cm, jest przesłodka dostała 9 pkt
Super, gratulujemy Oliwki

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
zapomnialam zaczynam urlop pierwsze wolne od sierpnia (no poza sobotami i niedzielami :P) do niedzieli zero myslenia o pracy, wyspie się, porobie częśc badań i do urzędów musze uderzyc, żeby zmienic dowod bo sie niedawno przemeldowalam. I zdjecie musze zrobic, oj nie lubie...

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Daniu bedzie dobrze, ani sie obejrzysz i bedzie 2 trymestr
wypoczywaj ile się da podczas tego urlopu! W końcu mamy go tak mało w ciągu roku

Cytat:
Napisane przez alexa83 Pokaż wiadomość
dziękuję Wam za słowa otuchy jesteście kochane
dzisiaj cały dzień mam gule w brzuchu jakoś nie umię się oswoić z tą myślą jeszcze jak widziałam jak cały dzień przeglądała strony o ciaży...
ech ale wiem nie mogę się załamać muszę się wziąść w garść bo to mi nic nie da, wiecie podziwiam Was naprawdę jesteście takie silne pełne otymizmu. Z tego co napisałyście to każda przez to przechodzi nie jestem sama jedynie Wy wiecie co przeżywam, tak jak piszecie co nas nie zabiję to nas wzmocni!!

Dla Pameli serdeczne gratulacje niech dzidzia rośnie zdrowo!!
Tak kochana, każda przechodzi lub przechodziła to samo. W grupie raźniej więc głowa do góry Zawsze tu jesteśmy żeby wesprzeć i pocieszyć

Cytat:
Napisane przez nadiazloto1 Pokaż wiadomość
Alexa dasz radę i poradzisz sobie z tym tak jak my wszystkie.
Co poza tym u Ciebie słychać, już nie długo Walentynki masz pomysł na prezent dla męża?
Walentynki rzadko obchodzimy. Takie drobne prezenty robimy sobie czesto, tak samo jeżeli chodzi o różne wyjścia, typu kino, kolacja. Więc nie jest to dla nas jakiś wyjątkowy i szczególny dzień.

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
my planujemy na walentynki wyjazd do krakowa na cały dzień i jakies kino, potem kolacja taki wspólny prezent

dziewczyny, ile juz jestecie z waszymi TZ-ami? u nas własnie minęło w sylwestra 10 lat...prawie całe moje dorosłe życie, w zasadzie to całe jakos mnie tak dzis wzielo na refleksję
W kwietniu będzie 6 lat małżeństwa, a razem ogólnie to już 11 lat Ale ten czas leci...

I tak w ogóle, to czuję się dosyć dobrze, mam tylko tragiczne wstawanie rano z łóżka. Ale z tym wiecznym głodem już jakoś sobie radzę