![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
egwene bardzo się cieszę, że masz takie dobre podejście do tego, to na prawdę bardzo ważnę i tak jak pisałam Ty jesteś twardą babka i poradzisz sobie z problemem i doczekasz się dzidziusia
![]() Trzymam kciuki za wizytę i punkcję i czekamy na informację. Cora i Dra no zainspirowałyście mnie tymi pieluszkami, zwłaszcza że można dostać same wkłady, więc chyba mogę kupić na początek z 2-3 takie pieluszki i wkłady i spróbować jak to działa. Bo jak nie przemakają to można je potraktować jak te dawne ceratowe pieluszko-gacie i tylko wkład wymieniać. Czy one oddychają? Bo ja w lecie urodzę i może lepiej będzie dzieciom jak tyłeczki w przewiewnym środowisku będą mialy. Pomyślę nad tym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
ale lecicie dziewczyny z postami
![]() egwene ![]() ![]() ![]() Alexa nie jestes zła, nawet tak nie mysl i nie daj sie TZ-owi wpędzać w poczucie winy z powodu tego co czujesz, to jest normalne i masz prawo tak sie czuć Dra fajne te pieluszki, ale ja chyba jednak poszlabym na latwizne z pampersami....chociaz moze jeszcze mi sie odmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Daniu będzie dobrze, nie martw się, trzymamy kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
zapomnialam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Daniu bedzie dobrze, ani sie obejrzysz i bedzie 2 trymestr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Danika miłego urlopowania życzę, nabierz sił, bo kolejny urlop dopiero latem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
dziękuję Wam za słowa otuchy jesteście kochane
![]() dzisiaj cały dzień mam gule w brzuchu jakoś nie umię się oswoić z tą myślą jeszcze jak widziałam jak cały dzień przeglądała strony o ciaży... ech ale wiem nie mogę się załamać muszę się wziąść w garść bo to mi nic nie da, wiecie podziwiam Was naprawdę jesteście takie silne pełne otymizmu. Z tego co napisałyście to każda przez to przechodzi nie jestem sama jedynie Wy wiecie co przeżywam, tak jak piszecie co nas nie zabiję to nas wzmocni!! Dla Pameli serdeczne gratulacje niech dzidzia rośnie zdrowo!! |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Alexa dasz radę i poradzisz sobie z tym tak jak my wszystkie.
Co poza tym u Ciebie słychać, już nie długo Walentynki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
my planujemy na walentynki wyjazd do krakowa na cały dzień i jakies kino, potem kolacja
![]() ![]() dziewczyny, ile juz jestecie z waszymi TZ-ami? u nas własnie minęło w sylwestra 10 lat...prawie całe moje dorosłe życie, w zasadzie to całe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#191 | ||||
Zakorzenienie
|
Pamela86 - gratuluję!!!
Cytat:
Cytat:
Musimy być dzielne! I dobrze, że tu znajdujemy zrozumienie... ![]() Cytat:
![]() A jak się czujesz? Napisz coś więcej jak znosisz ciążę...? Cytat:
A u mnie w pracy pewnie z początkiem nowego kwartału będę wypowiedzenia... I tak to... ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jakoś nie miałam czasu wcześniej na siedzenie przy lapku... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() musi się udać!!! ![]() Cytat:
![]() poczęstuję się fluidkiem ![]() Fajnie, że tyle czasu w kraju jesteś ja za dwa miesiące lecę na tydzień ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Odganiam złe myśli ![]() Trzymam kciuki za wizytę ![]() Cytat:
![]() Dra ciekawe po kim Rafałek taki łobuziak?? ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() A o pracę się nie martw, Ciebie nie zwolnią, bo zginą bez Ciebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
My w listopadzie mieliśmy 5 rocznicę bycia razem
![]() 4,5 roku mieszkamy razem a prawie 2,5 jesteśmy po ślubie ![]() Leci ten czas strasznie szybko ![]() Na walentynki jeszcze nie mamy planów... coś tam się na pewno wymyśli ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek. Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 18 staraczek; kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 13, last @ 13,10 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 23, last @ 25,11 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 18, last @ 10,12 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 25, last @ 16,12 Irmusia81(Aneta, 29 lat okolice Krakowa) cykl 21, last @ 19.12 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)cykl 16, last @ 22,12 Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 22, last @ 4,01 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 8, last @ 4,01 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 38, last @ 6,01 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 1, last @ 6,01 Karolca - Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 2, last @ 7,01 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 8 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Ewakol - dziewczyny odezwijcie się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My w walentynki będziemy mieli półrocznicę ślubu ![]() ![]() ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-01-11 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to normalne czy nie, ale od czasu jak biorę kwas foliowy (minimum dwa okresy), zauważyłam, że @ trwa krócej (z tygodnia zrobiły się 3 dni+2 dni plamień). Hmmm...
#197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakąś romantyczną kolacyjkę wymyślicie i poszalejecie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie to nie niepokoi mnie to, że okres jest krótszy, takie krótkie miałam przy tabletkach anty ![]()
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
nadia no te wkłady też mogą tak działać,że do pieluchomajtek i wymiana wkładów
danika wiesz ja wybrałam te pieluszki ze względu na środowisko,ale i jak będzie starszy już dorosły,żeby nie miał problemów z płodnością(chodź wiadomo są różne przyczyny) ale niestety pampki przegrzewają jąderka,ale też trzeba mieć chęci,bo jak się ich nie ma to człowiek nie spróbuje.Ja sama na początku nie wiedziałam czy dam radę jak to będzie miałam tylko 3pieluszki na początek,ale później stwierdziłam to nie takie złe i nie żałuję,że spróbowałam.Ja to mam takie zdanie warto spróbować jak nie podpasuje trudno pampki są wszędzie dostępne. My w październiku stuknie nam 9 lat ,ale ten czas pędzi Paulina chyba po tatusiu ![]() ![]()
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ubiegłym przez cały miesiąc robiłam testy owu i to dzięki nim wiedziałam, że miałam dłuższy cykl (dokładnie jak przed rokiem). Poza tym w grudniu szef zapewnił w firmie sporą porcję stresu i nerwów, w tym na szczęście jeszcze nie zawitał do firmy, ale atmosfera nie jest przyjemna... Staram się podchodzić do wszystkiego na luzie, ale kurcze, ciężko jest. Chyba zacznę pić melisę ![]()
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od 9 lat mieszkamy razem a małżeństwem jesteśmy od czerwca 2008. Walentynek nie obchodzimy bo nie uznajemy tego święta, także dla nas to będzie całkiem zwyczajny dzień ![]()
![]() |
#205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa mi po foliku nic się nie pomieszało. Owszem @ mam krótszą tą małpę niedobrą ale myślę, że to z wiekiem przyszło, bo i cykle mam troszku dłuższe niż jak miałam 13-14 lat ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-01-11 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym cyklem to może i tak, lata też swoje powoli robią ![]() ![]() ![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Widzę, że o stażach miłosnych piszecie. Nam w marcu stuknie 5 lat związku, a małżeństwem jesteśmy 2 i pół roku ![]() ![]() A na walentynki nie mamy pomysłu ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]()
#208 |
Wtajemniczenie
|
Dra obyś miała rację z tym adhd w brzuszku
![]() ![]() ![]() Nadio też myślę,że warto spróbować tych pieluszek wielorazowych ![]() ![]() Egwene trzymam mocno kciuki ![]() Dania rozumiem twoje obawy,ale wiedz,ze teraz wszystko jest pięknie!!!Wszystko dobrze z fasoleczką ![]() Moja siostra tez idzie dziś do lekarza,powinna usłyszeć serduszko to jakoś 9/10 tc u niej.Normalnie się stresuje tą wizytą ![]() A co do Walentynek to my też nie obchodzimy tego święta.Jak urodzi się Lilianka to będziemy świętować,bo jej imieniny są raz w roku i to właśnie w Walentynki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I tak w ogóle, to czuję się dosyć dobrze, mam tylko tragiczne wstawanie rano z łóżka. Ale z tym wiecznym głodem już jakoś sobie radzę ![]()
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Pamelo gratuluje córeczki
![]() ![]() Alexa mam nadzieję,że wiadomośc do Ciebie dotrze,bo sie rozpisałam,a coś mi wizaż szwankuje ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.