2011-01-12, 13:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjazny szpital- tam warto rodzić!
Cytat:
Napisane przez zaba5
Natomiast ja mam pytanie do dziewczyn rodzących w Warszawie. Mam lekarza prowadzącego ze szpitala Bielańskiego (mieszkam również na Bielanach) ale już dostałam od niego info, ze jest bardzo kiepsko, jeśli chodzi o miejsca i może być tak, że mnie odeślą z IP  ( sam poród już mnie stresuje, tym bardziej że to mój pierwszy a do tego świadomość że mogą powiedzieć, że brak miejsc   - nie wiem czy będzie mnie stać psychicznie na to ). Drugim szpitalem, który biorę pod uwagę jest Inflandzka - tam podobno przyjmują wszystkich.
Pochodzę z Wrocławia, co można wyczytać z wcześniejszej wypowiedzi  , wiec nie znam żadnego szpitala w Warszawie ( noo tyle tylko co poczytałam fora). Termin porodu mam na połowę marca i nie mam bladego pojęcia na który z nich się zdecydować.
Bardzo proszę o pomoc - opinie co do tych szpitali. Dziękuję z góry za jakiekolwiek info 
|
ja mam termin na 22 luty- i tez zamierzam na Inflanckiej rodzić...ewentualnie pewnie Bielański- jeśli coś by się działo na Inflanckiej (nie wiem co, bomba spadła bo oni podobno nie odsyłają)...jak chcesz to odezwij się do mnie na PRV pod koniec lutego, albo w marcu- dam znac jak było
ja oglądalam jeszcze Wołomin i św. Zofii- w wołominie warto rodzić, tylko ze daleko, ale połozne są cudne- przemiłe babki no i sale niczego sobie
a sw.Zofii- porazka, fabryka jak dla mnie...no ale jak się ma kupę kasy to pewnie luzik- rodzić i tam będzie przyjemnie
byłas może na Inflanckiej?
znaczy ogladałaś szpital od środka?
|
|