Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Psychiatra- cz 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-12, 16:19   #1710
darla13
Rozeznanie

Dot.: Psychiatra- cz 3

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
SUB

Kochane, ja idę 26.01 do psychologa. Muszę zrobić coś ze sobą, bo widzę u siebie objawy nerwicy lękowej. Jak pomyślę, że mam użyć rąk, cała się trzęsę, a zwłaszcza ręce. Jak pomyślę, że mam podnieść kieliszek, czy łyżkę jedząc zupę (oczywiście wśród ludzi) to aż mnie ogarnia panika. Serce wali jak szalone, cała się trzęsę i mam paniczne myślenie, że się na mnie patrzą i oczywiście, że będą mi się trzęsły ręce niestety nie umiem nad tym zapanować i połykam garściami tabletki uspokajające.

Najgorze jest to, że mam tą sytuację od niedawna..... (wszystko się nasiliło po odejściu od chłopaka, który mi zaserwował 1,5-roczną dawkę nerwów, płaczu i stresu).
Hmm, nie jestem pewna czy psycholog poradzi coś na nerwicę. Raczej potrzebne są leki, których psycholog Ci nie przepisze.

P.S.: Dziewczyny, wydaje mi sie, że w tym wątku powinno być się dla siebie choć trochę bardziej wyrozumiałym, bo większość z nas tu przejmuje się choćby najdrobniejszą krytyką.