Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X. [posty chorobowe, wątek zbiorczy]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-13, 08:47   #729
Ervisha
Zakorzenienie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X. [posty chorobowe, wątek zbiorczy]

Cytat:
Napisane przez jelonk Pokaż wiadomość
To zawalcz o siebie! I nie odkładaj przytycia na "wieczne jutro". Byłam w podobnej sytuacji do Ciebie, tuż po wizycie u lekarza mówiłam sobie, że biorę się w garść, ale dopiero dwa dni przed następną wizytą zdawałam sobie sprawę, że stoję w miejscu i jeszcze nic nie przytyłam...

Byłam na Sobieskiego i mogę Cię zapewnić, że jest tam zapewniona opieka: kontrola w czasie posiłków i po nich, właściwie 24h na dobę, terapia prawie codziennie, lekarze różni, ale moja p. psychiatra była b. dobra (do tej pory do niej chodzę), jest tam szkoła, od czasu do czasu otwarta świetlica, gdzie robiłyśmy super biżuterię. Jeśli chodzi o pielęgniarki, wychowawców itp., to niektórych nie mogłam znieść, ale kilka osób jest tam wręcz stworzonych do pracy z młodzieżą.
Jakkolwiek by tam nie było, postaraj się jednak zawalczyć w domu. Bo naprawdę WARTO!
A czy to szpital psychiatryczny? To oddział zamknięty i dla młodziezy czy też przyjmują osoby w wieku 18 lat ?

Cytat:
Cytat:
nie byłam.... a przez te 2 tyg ile masz przytyć?? ile ważysz?
Wysłałam prywatną wiadomość, nie mam się czym chwalić odnośnie mojej wagi.
A przez dwa tygodnie mam przytyć 0.8-1 kg.
Dasz rade tylko nie olewaj

Książki potrzebują nowego domu

Edytowane przez Ervisha
Czas edycji: 2011-01-13 o 08:49
Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora