2011-01-21, 15:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oleje i olejki do włosów - kontynuacja
tatty, agison, Rybiorek, trihomonas, anka.d Dziękuję dziewczyny za przemiłe przywitanie i przygarnięcie 
Cytat:
Napisane przez Rybiorek
xyolax mam nadzieje ze uda Ci sie plan, ja niestety musialam sie ciachnac bo nie moglam patrzec na siebie, rozjasnianie zrobilo takie spustoszenie ze z rozpaczy poszlam do lazienki i sie ciachlam, jak wyszlam maz az upuscil kubek z kawa  no ale to bylo w sierpniu, co miesiac sama sobie podcinalam koncowki (bo nie ciachlam sie na jeza), miesiac temu byl wreszcie fryzjer i mam juz w miare na glowie, choc krotko, ale dzieki olejom te odrosniete sa naprawde fajne, wklejalam fotke chyba 2 stronki wczesniej, juz jestem tak za pan brat z olejami ze po zmyciu makijazu reka sama mi leci do szafki po olejek, codziennie wcieram w skalp olejki Khadi, mam Amle i Shikakai i stosuje na zmiane, 2 razy tygodniowo Vatika na dlugosc, i nie zamierzam przestac 
|
Również mam taką nadzieję. I też dopadają mnie takie dni, że mam ochotę ciachnąć te zniszczone włosy (czyli mało co by mi zostało), ale zaraz myślę sobie, że będę tego żałować i mi przechodzi (na szczęście ). Choć ja sama nie wojuję z nożyczkami, bo wiem, że to mogłoby się źle skończyć 
A włoski widziałam, chyba nie muszę pisać, że są świetne?
Ja niestety mam na tyle wrażliwy skalp, że nie mogę sobie pozwolić na wcieranie w niego olejku, bo niestety wypada mi wtedy ogromna ilość włosów.
I mam nadzieję, że udzieli mi się od Ciebie / od Was nawyk systematyczności 
Cytat:
Napisane przez trihomonas
Witaj Xyolax  widze,ze i Ciebie tu przywialo hihi  Olejuj olejuj  wyjdzie Ci Tylko na zdrowie-nie tylko wloskom 
|
A przywiało, przywiało Obserwowałam tak po cichaczu ten wątek już od dłuższego czasu, ale postanowiłam się wreszcie ujawnić. No właśnie jesteście dla mnie motywacją
Cytat:
Napisane przez anka.d
witamy 
calkiem spore doswiadczenie juz masz z olejami.
trzymamy kciuki za powodzenie kuracji 
|
Dziękuję bardzo i również trzymam za Was kciuki A o tych wszystkich olejach dowiedziałam się właśnie z Waszego wątku i dzięki Wam miałam okazję wypróbować 
Cytat:
Napisane przez francuzzka
Witam wszystkich 
Jestem nowa w tym wątku, który właśnie przekopuję. Normalnie skrabnica wiedzy
Włosy mam zniszczone od farbowania, nie dawno ściete i teraz zapuszczam. Mój cel długie i zdrowe włosy, mam nadzieję, że się uda.
Na początek kupuję olej kokosowy. Zobaczymy jaki będzie efekt.
Czy możecie coś polecić co przypsiesza porost włosów?
|
Witaj Również polecam wątek "Sposoby na przyspieszenie porostu włosów". Dziewczyny tam stosują przeróżne rzeczy i opisują efekty, warto poczytać
|