Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oleje i olejki do włosów - kontynuacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-21, 15:41   #546
xyolax
Zakorzenienie

Dot.: Oleje i olejki do włosów - kontynuacja

tatty, agison, Rybiorek, trihomonas, anka.d Dziękuję dziewczyny za przemiłe przywitanie i przygarnięcie

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
xyolax mam nadzieje ze uda Ci sie plan, ja niestety musialam sie ciachnac bo nie moglam patrzec na siebie, rozjasnianie zrobilo takie spustoszenie ze z rozpaczy poszlam do lazienki i sie ciachlam, jak wyszlam maz az upuscil kubek z kawano ale to bylo w sierpniu, co miesiac sama sobie podcinalam koncowki (bo nie ciachlam sie na jeza), miesiac temu byl wreszcie fryzjer i mam juz w miare na glowie, choc krotko, ale dzieki olejom te odrosniete sa naprawde fajne, wklejalam fotke chyba 2 stronki wczesniej, juz jestem tak za pan brat z olejami ze po zmyciu makijazu reka sama mi leci do szafki po olejek, codziennie wcieram w skalp olejki Khadi, mam Amle i Shikakai i stosuje na zmiane, 2 razy tygodniowo Vatika na dlugosc, i nie zamierzam przestac
Również mam taką nadzieję. I też dopadają mnie takie dni, że mam ochotę ciachnąć te zniszczone włosy (czyli mało co by mi zostało), ale zaraz myślę sobie, że będę tego żałować i mi przechodzi (na szczęście ). Choć ja sama nie wojuję z nożyczkami, bo wiem, że to mogłoby się źle skończyć
A włoski widziałam, chyba nie muszę pisać, że są świetne?

Ja niestety mam na tyle wrażliwy skalp, że nie mogę sobie pozwolić na wcieranie w niego olejku, bo niestety wypada mi wtedy ogromna ilość włosów.
I mam nadzieję, że udzieli mi się od Ciebie / od Was nawyk systematyczności

Cytat:
Napisane przez trihomonas Pokaż wiadomość
Witaj Xyolax widze,ze i Ciebie tu przywialo hihi Olejuj olejuj wyjdzie Ci Tylko na zdrowie-nie tylko wloskom
A przywiało, przywiało Obserwowałam tak po cichaczu ten wątek już od dłuższego czasu, ale postanowiłam się wreszcie ujawnić. No właśnie jesteście dla mnie motywacją

Cytat:
Napisane przez anka.d Pokaż wiadomość
witamy
calkiem spore doswiadczenie juz masz z olejami.
trzymamy kciuki za powodzenie kuracji
Dziękuję bardzo i również trzymam za Was kciuki A o tych wszystkich olejach dowiedziałam się właśnie z Waszego wątku i dzięki Wam miałam okazję wypróbować

Cytat:
Napisane przez francuzzka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Jestem nowa w tym wątku, który właśnie przekopuję. Normalnie skrabnica wiedzy

Włosy mam zniszczone od farbowania, nie dawno ściete i teraz zapuszczam. Mój cel długie i zdrowe włosy, mam nadzieję, że się uda.

Na początek kupuję olej kokosowy. Zobaczymy jaki będzie efekt.

Czy możecie coś polecić co przypsiesza porost włosów?
Witaj Również polecam wątek "Sposoby na przyspieszenie porostu włosów". Dziewczyny tam stosują przeróżne rzeczy i opisują efekty, warto poczytać