Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-24, 15:48   #165
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość

No wreszcie bo juz sie steskniłam

gratuluje nowych umiejetności i zeba
no i szkoda telefonów

Dziękujemy.
Ano szkoda... Jak sądzę to jednak dopiero początek.

Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość
Gratki za wszystkie postępy,jak to fajnie wygląda takie wypunktowane co dzieciatko potrafi....szkoda tylko telefonów,ale to tylko rzecz wiec coz,treba poczynic nowe inwestycje,ale mnie przestrzegłaś i juz mlodemu nie dam swojej komorki
ja mam priori i jet wzysko wporządku,młody uwielbia tak jeździc i wszytko sobie obserwowac...
Dziękujemy.

No to super, cieszę się już na ten fotelik. Młody twardo siedzi, a jazda tyłem, bez widoków coraz bardziej go wkurza. Jest zły jak osa.

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość

Kropka, za pierwszegho ząbka (u nas ciągle pustka ) no i jak pięknie nabywa nowych umiejetności synuś Co do fotelika to jeszcze nie kupiliśmy, ale mamy zamiar...tylko się zebrać ciężo
A ja myślałam, że tylko my bez zęboli.

Cytat:
Napisane przez bratkab Pokaż wiadomość
Gratulacje Tyle się u Was podziało. Jak jest pierwszy ząbek, to pewnie na dniach będzie kolejny. Oby tym razem wyszedł łagodniej.
Mam nadzieję, bo dalej marudzimy. Noc była koszmarna. Przerwa na 1,5h w spaniu i kilka pobudek z rykiem. Chodzę dziś jak zombie. W dzień też dużo buczenia, moja matka wyszła padnięta...

Cytat:
Napisane przez panna migotka Pokaż wiadomość
kropka bo się stęskniłyśmy! za nowe umiejętności i ząbka

Dziękować.

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Kropka - gratuluje zęba gdzie bylas jak Cie nie bylo? praca Cie tak wciągnęła
Styczeń to dużo pracy, a potem wpadam do domu i zamęcza mnie moja gadzina. Jak zaśnie koło 20ej to ja już padam na ryjek...

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kafuniax Pokaż wiadomość

Kropka, wieki całe! rzeczywiście dużo się u Was dzieje, gratuluję nowych umiejętności. Fotelik dziś zamówiłam taki sam
Oby nam się sprawdził, bo będzie zbiorowe niezadowolenie na wątku.

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
siedmiokrotne gratki

Noo telefonów trochę szkoda, ale cóż
Mój też był na wyczerpaniu. Rozwaliła mi wyświetlacz jak się do niego dorwała, ale już naprawiony

Ja jeszcze nie kupiłam większego fotelika
Jak jest powyżej 0 (co ostatnio jest cały czas) zakładam kurteczkę i jeszcze ma miejsce, więc poczekam do tych 9kg
Dziękować.

Efekt uboczny posiadania dzieci.

Ile kg macie?

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora