Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-29, 09:18   #1396
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

ja na chwilke, bo wstalam dopiero, chodzilam na siusiu cala noc , chyba troche pecherz przeziebilam ale dzis spalam juz opatulona, moze stad te twardnienia?

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, zanim Was nadrobię mam pilne pytanie:

Czy któraś z Was miała już robione KTG?

Nie wiem czy mogę jechać do kliniki aby mi zrobili, czy nie za wcześnie?
kochana jak ja bylam w szpitalu w zeszla neidziele to chcieli mnie podlaczyc do KTG ale powiedzieli ze za wczesnie bo 25 tydzien a KTG 28-29, ale moze w PL ci zrobia. A CO SIE DZIEJE?!
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
moj brzuszek 28tc
slicznosci
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Co do ruchów to mój jest ostatnio mało aktywny ale nie nakręcam się zbytnio, bo to tylko gorzej. Najczęściej czuję wieczorem jak się położę.
moja tez roznie, wczoraj z rana mnie skopala, dzisiaj slabiej, brzuch na razie z rana nie twardnieje, wczoraj twardnial, kurcze ale moze to nromalne, nie chce juz z kazda bzdura jezdzic do szpitala, szczegolnie ze nie boli tylko tak ciagnie.

zaraz przeprowadzam szafe do garderoby i wywalamy szafe a potem na zakupki na chwile, kupic chuste do noszenia dzidziusia, moj TZ sie napalil i chce kupic i sobie wybrac

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora