Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-29, 08:19   #1381
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Co do ruchów to mój jest ostatnio mało aktywny ale nie nakręcam się zbytnio, bo to tylko gorzej. Najczęściej czuję wieczorem jak się położę.
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 08:19   #1382
eweska
Moderatoreska

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
napisalam wyzej ze bys musiala z gondol zrezygnowac(bo nie wejda na pewno) gondolo foteliki bys musiala miec jane, i adaptery do nich(zeby pasowaly w ta rame) ale ja podejrzewam ze cena kosmos wlasnie

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

http://www.blizniaki.waw.pl/?baby-jogger,104

tu jest link z cena

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

zobacz eweska same rozwiazania dla blizniakow w tym linku, wlasnie sobie ogladam
Faktycznie cena kosmos :P
widziałam juz kiedyś tą stronkę
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 08:21   #1383
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

wiesz kasiu u mnie są raczej ustalone pory kiedy sie rusza
awsze pobudka o 7.00 później gdzieś koło 10 kiedy wie że będę się z nim bawić bo mam na to czas i wtedy kopie najdłużej i najmocniej
następnie gdzieś koło 15-16 i później wieczorkiem gdzieś około 21 no i w nocy o 3 to już standard ale to takie fajne uczucie

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 08:35   #1384
MoniaK
Zakorzenienie

Podobno niektóre dzieci już w brzuchu mają ustalone pory buszowania i może się to pokrywać z tym co będzie po urodzeniu
Stary 2011-01-29, 08:36   #1385
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

moj brzuszek 28tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 28tc...jpg (83,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 28tc..jpg (71,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 28tc.jpg (91,0 KB, 26 załadowań)
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 08:42   #1386
Siasiek
Zadomowienie

Witam
Dzisiaj udało mi się wcześniej (niż zwykle ) wstać.

Co do ruchów to ja czuję młodszego jak tylko się przebudzę, nie ma znaczenia czy w nocy to jest 2,4,5 czy 10. Jak wstaję ja wstaje i on
W ciągu dnia też co chwilkę go czuję. Jedynie co zauważyłam jak zjem śniadanko to ma akcje "rzucania się" i później jest trochę ciszy.
Jak mam dużo roboty to wtedy też tak jakby był mniej ruchliwy ale jak nic nie robię to co moment mnie okłada.

Dobra idę na śniadanie

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 08:42   #1387
moria44
Wtajemniczenie

Exclamation Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Dziewczynki, zanim Was nadrobię mam pilne pytanie:

Czy któraś z Was miała już robione KTG?

Nie wiem czy mogę jechać do kliniki aby mi zrobili, czy nie za wcześnie?

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 08:43   #1388
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

ooo fajnie by było jakby miał takie pory wstawania

kasiu jaki masz piękny brzuszek taki okrąglutki

siasiek smacznego ja już po śniadanku

Stary 2011-01-29, 08:45   #1389
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Coś mi się wydaję, że któraś miała ale nie pamiętam która.
Moria spokojnie możesz jechać skoro masz jakieś obawy.

It's not about anger
Stary 2011-01-29, 08:47   #1390
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

ja miałam ktg 2 tygodnie temu czyli w 25 tygodniu
ktg trwało jakieś 40 minut

Stary 2011-01-29, 08:53   #1391
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Co do ruchów to mój jest ostatnio mało aktywny ale nie nakręcam się zbytnio, bo to tylko gorzej. Najczęściej czuję wieczorem jak się położę.
tez tak mialam na poczatku, zreszta do tej pory zdarzaja sie ciche dni i tez sie nie nakrecam

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
wiesz kasiu u mnie są raczej ustalone pory kiedy sie rusza
awsze pobudka o 7.00 później gdzieś koło 10 kiedy wie że będę się z nim bawić bo mam na to czas i wtedy kopie najdłużej i najmocniej
następnie gdzieś koło 15-16 i później wieczorkiem gdzieś około 21 no i w nocy o 3 to już standard ale to takie fajne uczucie
to rzeczywiscie jak w zegarku

Cytat:
Podobno niektóre dzieci już w brzuchu mają ustalone pory buszowania i może się to pokrywać z tym co będzie po urodzeniu
oj to moje bedzie kaprysne

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Witam

Co do ruchów to ja czuję młodszego jak tylko się przebudzę, nie ma znaczenia czy w nocy to jest 2,4,5 czy 10. Jak wstaję ja wstaje i on
W ciągu dnia też co chwilkę go czuję. Jedynie co zauważyłam jak zjem śniadanko to ma akcje "rzucania się" i później jest trochę ciszy.
Jak mam dużo roboty to wtedy też tak jakby był mniej ruchliwy ale jak nic nie robię to co moment mnie okłada.

Dobra idę na śniadanie
o wlasnie mam identycznie jak ty!!! dzisiaj o 3 sie obudzialam i je czulam, za dnia tez czuje, rowniez buszuje przy posilku hehe

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
ooo fajnie by było jakby miał takie pory wstawania

kasiu jaki masz piękny brzuszek taki okrąglutki

siasiek smacznego ja już po śniadanku
podziekowac

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:

a dzieje sie cos zlego???????????????????? ????????

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

zauwazylam ze jak zaczyna buszowac sa dwa sposoby zeby sie uspokoilo
-odzywam sie do niego/jej
-wstaje, włączam muzyczke i tanczymy razem
-albo biore sie za prace

z tym gadaniem to jest tak ze jak znowu zaczynam milczec ono mnie kopie, no to sie odzywam i przestaje.

slucha sie mamusi
Nikosia

Stary 2011-01-29, 08:56   #1392
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Witam

Dobra idę na śniadanie
siasku ja mam podobnie, ale w nocy rzadko czuje. niby mowi sie ze jak sie mama uzo rusza to wtedy usypia dziecko, a mi sie jeszcze wydaje ze to ejst tak, ze jak siedzisz to mimowolnie wsluchujesz sie w brzuch, a jak sie chodzi, cos robi, to az tak neizwraca sie uwagi na kopanie. na pewno jest tak w moim przypadku. chociaz "ciche dni" maly ma tez jak sie dziwnie obroci.

Cytat:

moria w pierwszej ciazy mialam juz jakos od 27 tyg i to po pare godzin, takze ja jestes zaniepokojona to jedz

wiecie co, wczoraj wlasnie mnie oswiecilo ze sie nie widze, poszlam kupic stanik, przymierzylam chyba z 30, jeden byl ok, nie patrzylam na rozmiarowke, dopiero przy kasie jak mi go pani zapakowala w kartonik okazalo sie ze to 75 E! myslalam ze padne. az sie boje co to bedzie dalej, ja juz wiekszych nie chce. a mi sie wydawalo ze jak prosze od D to bedzie duzawy

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

aaa kasiu brzusio piekny, pameitam ze neidawno wrzucalas fotki tez, z kiedy byly ostatnie?
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 08:57   #1393
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:

a czemu już KTG? coś się dzieje????

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

zauwazylam ze jak zaczyna buszowac sa dwa sposoby zeby sie uspokoilo
-odzywam sie do niego/jej
-wstaje, włączam muzyczke i tanczymy razem
-albo biore sie za prace
bo jak się ruszasz, chodzisz to dziecko się kołysze i uspokaja, ma ciągły rytm i jest spokojne
Kasia, fajowy brzuszek
Stary 2011-01-29, 09:04   #1394
moniqac
Zadomowienie

dzień dobry

Agnieszka.M
- mój mąż dopóki go nie poznał tez był o niego zazdrosny, a teraz tak się dogadują ze zapominaja czasami że tam jestem i ja .
obysmy tez wspominały dobrze!

andziot
- ja do 10' kupiłabym sobie lupę

anula
- ja d dawna twierdze, że dla kobiet w ciąży obowiązkowy ban na google! kiedyś tak się nastraszyłam wynikami krwi, że miałam biegunkę a lekarz powiedział, że w ciąży na pewne wartości w ogóle się nie patrzy bo nie mają przełożenia w rzeczywistości.

trzeba trzymac sie wersji że z nami i bobaskami wszystko superi tak do tego podchodzić. nic więcej.

the sania ... boski twój tz ... przypomina czasem mojego, chociaz moj wczoraj poszedł ze mna .... jak zoibaczył moja mine ze ide kupić mu coś na śniadanie to poszedł ze mną .

ja chce znieczulenie - tak jak daisy - ja mam bardzo niski próg bólu.
jak się tylko będzie dało to od progu będe krzyczała że chce zzo chociaz to zewnatrz oponowe - to sama tak naprawde nie wiem , chyba ze, odpukać, bede miala cesarke to decyzja bedzie czy zzo czy narkoza... .

moria - dzięki kochana za info - ja własne sie słaniam ku XQ, ale poczytam jeszcze o tych kółkach, co mi się bardziej przyda.
pracowity zatem weekend Cię czeka - a jak się IKEA będzie cieszyła .

mary ja az tyle nie pije chociaz czasem mi się zdarza (mam ostatnio parcie na cytrynę ), ale ja słyszalam że NAJZDROWSZE mleko dla kobiety w ciąży i karmiącej (jesli już) jest PO MIKROFILTRACJI - nie wywołuje skazę białkową tak jak zwykłe, ale ja nie umiem tego mleka znaleść w hipermarketach.

ja tez uwielbiam nuxe nirvanesque ale odkąd jestem w ciaży i baaaaaaaaaaaaardzo przesusza mi się buzia, musiałam odstawić.

Siasiek - własnie ja bym wolalam jakiś zastrzyk przeciwbólowy czy cuś zamiast zzo, ale tak sie chyba nie da

własnie przecxytałam opis Twojego porodu i nie wiedzieć czemu mam łzy w oczach a tz jest super .

Mangoo - napisałam . my akurat chodzimy do tego samego.

Agnieszka.M - ależ lista jedzeniowa zazdroszcze

eweska współczuje remontu, ja w sumie nie wiem czy to lepiej że się wyprowadzamy (ale robimy łazienke i wc więc wyjąscia nie mam) - całe sprzątanie mieszkania po gładziach itp mnie czeka w połowie marca, więc już będe z brzucholkiem większym.
teściowa powiedziała że przyjedzie pomóc, i w sumie dobrze, ale to nie zmienia faktu, że pokój po pokoju, szafka po szafce trzeba będzie wysprzatać

Agnieszka.M - ja bym chyba biegiem leciała po termometr gdyby mój mi nie dał odnieść talerza , tak serio to ma różnie - czasem mnie opieprza że idę zanieść talerz, czasem nie zauwazy jak posprzątam, ale mam absolutnie zakaz odkurzania dźwigania ciężarów itp
a co do jedzenia, to też nic nie mówił (oprócz tego, że rzeczywiście więcej jem, ale to było stwierdzenie faktu ) ale jak lekarz powiedział że dziecko jest nadprogramowo duże, bo ja mu dostarczam zbyt dużo glukozy - to patrzy krzywo jak sięgam po batonika - dlatego po batoniki sięgam w pracy - ale tak serio ograniczam słodkie, to prawda - te kalorie nie ida mi w boki (ciągle tylko +5kg) tylko małemu, więc po co.

Grazin - oooooooooooooo ... to Ty mi Kochana powiedz jak to jest z tym promocyjnym kredytem gotówkowym u Was co?! może na pw - bo ja jestem przed kredytem i szukam najmniejszego oprocentowania jak będzie sz mogła pomóc będę wdzięczna .

MonikaK

mój... tez coś się mnie rusza - bardzo się tego boję i nawet siedze i prosze go aby chociaż kopnął żebym wiedziała, że nic mu nie jest, ale nie chce po raz kolejkny z czymś lecieć do kliniki - czasem poczuje kopnięcie, więc się lekko uspokajam, a mam nadzieje, że mniejsza aktywność nie oznacza nic złego, tym bardziej, że od początku nie jest jakimś super aktywnym bobaskiem - MOZE DOŚWIADCZONE / ZNAJĄCE SIĘ DZIEWCZYNY POWIEDZĄ CZY LECIEC DO LEKARZA? miałam Wam własnie pisać że niepokoje się mniejszą aktywnością malucha od wczoraj/przedwczoraj...

24kasia piękny!!!

moria - ja nie miałam jeszcze robione, ale jak miałam obawy co do małego i pojechałam pilnie do kliniki lekarz chciał mnie podłączyć (to był 24tc czy 25tc), ale jak zobaczył na usg że wszystko ok to stwierdził że nie ma sensu robić ktg.

a coś się dzieje???!!!! oby nie.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 09:11   #1395
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:

aaa kasiu brzusio piekny, pameitam ze neidawno wrzucalas fotki tez, z kiedy byly ostatnie?
szczerze to nie pamietam, ale chyba tydzien temu brzuszek sie wiele nie rozni, ale lubie go fotografowac robie to co tydzien od 12tc i dzieki temu widze co sie dzieje. Jak ciagle patrze w lustro to mam wrazenie ze nie rosnie, a on rosnie tylko czy na pewno prawidlowo? strasznie maly mi sie wydaje

Cytat:
a czemu już KTG? coś się dzieje????

bo jak się ruszasz, chodzisz to dziecko się kołysze i uspokaja, ma ciągły rytm i jest spokojne
Kasia, fajowy brzuszek
dziekuje slonce
tobie rowniez moniqac
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2011-01-29 o 09:13

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 09:18   #1396
anula_81
Zakorzenienie

ja na chwilke, bo wstalam dopiero, chodzilam na siusiu cala noc , chyba troche pecherz przeziebilam ale dzis spalam juz opatulona, moze stad te twardnienia?

Cytat:

kochana jak ja bylam w szpitalu w zeszla neidziele to chcieli mnie podlaczyc do KTG ale powiedzieli ze za wczesnie bo 25 tydzien a KTG 28-29, ale moze w PL ci zrobia. A CO SIE DZIEJE?!
Cytat:
moj brzuszek 28tc
slicznosci
Cytat:
moja tez roznie, wczoraj z rana mnie skopala, dzisiaj slabiej, brzuch na razie z rana nie twardnieje, wczoraj twardnial, kurcze ale moze to nromalne, nie chce juz z kazda bzdura jezdzic do szpitala, szczegolnie ze nie boli tylko tak ciagnie.

zaraz przeprowadzam szafe do garderoby i wywalamy szafe a potem na zakupki na chwile, kupic chuste do noszenia dzidziusia, moj TZ sie napalil i chce kupic i sobie wybrac

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 09:23   #1397
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
moj brzuszek 28tc
piekny
Cytat:

mi chcial robic 10 stycznia na badaniu, ale mala byla obrocona odwrotnie i nie mogl wylapac serduszka

dzien dobry
ja zdycham na rwe
boli jak diabli
ale staram sie jakos poruszac, bo trzeba ladnie pomoc tz posprzatac, chociaz najchetniej zrobilby wszystko sam

a ja na obiad robie gulasz z kasza i buraczkami
Stary 2011-01-29, 09:27   #1398
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
szczerze to nie pamietam, ale chyba tydzien temu brzuszek sie wiele nie rozni, ale lubie go fotografowac robie to co tydzien od 12tc i dzieki temu widze co sie dzieje. Jak ciagle patrze w lustro to mam wrazenie ze nie rosnie, a on rosnie tylko czy na pewno prawidlowo? strasznie maly mi sie wydaje

dziekuje slonce
tobie rowniez moniqac
no wlasnie chcialam napisac ze teraz za duzo nie urosl i myslalam ze faza szybkiego wzrostu moze juz minela, ale jak mowisz ze z tydzien temu no to nie, pewnie bedzie za miesiac widac roznice
Stary 2011-01-29, 09:28   #1399
andziot
Zakorzenienie

witajcie w sobote na mojej 10
zimno u nas sie zrobiło - chyba -7 jest , brrrrrr
wstalismy koło 8 wiec dzis dosc pozno
jakos na sprzatanie weny nie mamy ..
zawsze nam na niedziele zostaje

jesli chodzi o ruchy, to moja o dziwo w nocy raczej śpi, nawet jak siku ide to raz kopnie i idzie spac dalej...
w dzień wstaje troche po moim sniadaniu i pozniej to cały dzien w sumie fika, raz bardziej raz mniej, jak cos robie to czuje tylko pukniecia co jakis czas, a jak usiade to sie rozkreca ...
wieczorem to są tańce jak ino czasem do 1 w nocy

zadzwonie zaraz do tego fryzjera dla Zosi, moze dzis pojedziemy

moria
- co sie dzieje kochana ????

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 09:48   #1400
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
no wlasnie chcialam napisac ze teraz za duzo nie urosl i myslalam ze faza szybkiego wzrostu moze juz minela, ale jak mowisz ze z tydzien temu no to nie, pewnie bedzie za miesiac widac roznice
no mam nadzieje ze bedzie rosl, przeciez to juz 7miesiac. nie moge sie doczekac tego usg no

ciekawe jakie kolejki beda, pamietasz cos?
Nikosia

Stary 2011-01-29, 09:50   #1401
bzyczka1
Zakorzenienie

Andziot bo Ty w tym netbooku masz windows 7 jakąś startową wersję co nie? ja mam Xp i mogę wszystko, ale za to jest problem z przeinstalowaniem tego systemu. Tzn możesz go przeinstalować ale trzeba dzwonić do microsoftu by kod nowy podali

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 09:53   #1402
MoniaK
Zakorzenienie

Aguś, a jednak przekonałaś się do kaszy?

Mój mąż mówi, że będzie fajnie jak się dziecko we mnie wrodzi bo będzie spokojne i będziemy sobie przesypiać całe dnie Kurczę, może te ruchy zależą już od temperamentu malucha?
Stary 2011-01-29, 09:55   #1403
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
no mam nadzieje ze bedzie rosl, przeciez to juz 7miesiac. nie moge sie doczekac tego usg no

ciekawe jakie kolejki beda, pamietasz cos?

kasiu ja sie troche wyczekalam. bo bylam niby jak druga, ale weszlam pozniej, bo dr powiedzial ze na to usg to tak ok 40 min musi poswiecic, wiec przyjal te kobiety przede mna (nie w ciazy) w dosc szybkim tempie, potem weszlam ja i siedzialam prawie godzine.
wiec w sumie czekalam jakies 1-1,5h. wiem ze sie powtarzam ale pamietaj o pendrive, no i jak pojdziesz do recepcji i panie nie oswieca cie gdzie masz poczekac, to zapytaj na ktorej poczekalni, bo ja czekalam przy recepcji, dr przyjmowal w innej czesci, a potem taka franca sie rzucala(nie ciezarna) ze ja to nic nie obchodzi gdzie ja czekalam, ona czekala pod drzwiami i ona wchodzi przede mna(chociaz widziala mnie przy recpcji,)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 09:56   #1404
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:

Mój mąż mówi, że będzie fajnie jak się dziecko we mnie wrodzi bo będzie spokojne i będziemy sobie przesypiać całe dnie Kurczę, może te ruchy zależą już od temperamentu malucha?
cos w tym jest ale przeciez sie rusza? nie masz sie czym przejmowac- naprawde. Z czasem bedzie bardziej fikalo
Nikosia

Stary 2011-01-29, 09:57   #1405
matallewar
Zakorzenienie

Dzień dobry

Edward znów nie dał mi spać
Do 2 z boku na bok, a od 6:30 znów.
A jeszcze mnie brzuch bolał i twardniał i strasznie się o niego martwiłam... Co prawda rusza się normalnie, wręcz ponad przeciętną, ale jednak jakieś tam obawy miałam, a łapały mnie jakieś dziwne skurcze - mam nadzieję, że to tylko przepowiadające...
A teraz czuję jakby mnie po kroczu od środka kopał... Czy to normalne? Bo ja się zaczynam martwić i nie wiem, czy nie pojechać do szpitala, żeby się upewnić, że wszystko jest w porządku (bo mój gin dziś nie przyjmuje)...

MoniaK Moja siostra piekła :ślina: ale ostatnio pracuje po 12 godzin i na nic nie ma czasu Więc już nie ma świeżego chlebka

Moria Pisz, co z Iguśką... Czemu ktg?

bzyczka1 Ja też mam 10cali i win7 starter, ale wszystko da się tu zrobić, tylko czasem trzeba pokombinować

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 09:59   #1406
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Andziot bo Ty w tym netbooku masz windows 7 jakąś startową wersję co nie? ja mam Xp i mogę wszystko, ale za to jest problem z przeinstalowaniem tego systemu. Tzn możesz go przeinstalować ale trzeba dzwonić do microsoftu by kod nowy podali

ja tez mam 10tke vaio i tez z win 7 starter i go tak nienawidze za tego win 7 ze szok. lezy od lipca w sumie nie uzywany, a jade na duzym hp z glupia vista. jaka to porazka ten win 7starter! nawet tapety nie idzie ustawic tylko musialam program sciagac specjalny. okrojony jest strasznie, tak sie zbieram i zbieram ale bede musiala wgrac mu inne oprogramowanie bo przydalby mi sie nie raz jak jade do rodzicow, czy na studia, czy ewentualnie do szpitala
Stary 2011-01-29, 10:01   #1407
Klaterina
Zadomowienie

część mamuśki

lecicie z tymi wątkami, ja nie nadążam już od dawna więc nie pisuje, ale mam nadzieję, że u Was i maluszków wszystko dobrze

buziaki
Klaterina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:01   #1408
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:

Powiem Ci, że ja w pierwszej ciąży czułam młodego ale nie "rzucała się" tak jak młodszy kopał czasem, przemieszczał się ale ruchy czułam bardzo delikatne, no i rzadziej. Dopiero pod koniec mocno kopał jak już leżał główką w dół.

It's not about anger
Stary 2011-01-29, 10:01   #1409
zosiaaa
Zadomowienie

Dzień dobry

Dzisiaj znowu nie jestem w stanie was nadrobić, 20 stron to za dużo, przez weekend będzie jeszcze gorzej

Z tego co zdążyłam zauważyć to kasia masz bardzo łądny brzuszek
i poproszę więcej takich opowieści o porodach jaki miała siasiek. Rozluźniam się jak słyszę takie optymistyczne historie.

Uciekam sprzątać, życzę miłego dnia

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 10:02   #1410
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
kasiu ja sie troche wyczekalam. bo bylam niby jak druga, ale weszlam pozniej, bo dr powiedzial ze na to usg to tak ok 40 min musi poswiecic, wiec przyjal te kobiety przede mna (nie w ciazy) w dosc szybkim tempie, potem weszlam ja i siedzialam prawie godzine.
wiec w sumie czekalam jakies 1-1,5h. wiem ze sie powtarzam ale pamietaj o pendrive, no i jak pojdziesz do recepcji i panie nie oswieca cie gdzie masz poczekac, to zapytaj na ktorej poczekalni, bo ja czekalam przy recepcji, dr przyjmowal w innej czesci, a potem taka franca sie rzucala(nie ciezarna) ze ja to nic nie obchodzi gdzie ja czekalam, ona czekala pod drzwiami i ona wchodzi przede mna(chociaz widziala mnie przy recpcji,)
z "babami" sobie jakos poradze
wiesz jak sie zapisywalam to mowilam ze chce na usg 30tc. Mam nadzieje ze mi wszystko pomierzy. Tak pamietamy o pendraive- wyobraz sobie ze mam tesciow (kolska 18) obok tej przychodni wiec w razie co to mi podrzuca. Juz w piatek jedziemy do Turku.
Nikosia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości