Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-29, 17:57   #1255
Tacca
Zakorzenienie

Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Byliśmy 2 razy...
w 2007 roku koło Malagi w Benalmadena (Costa Del Sol) - Andaluzja
w 2010 roku koło Barcelony w Salou (Costa Dourada) - Katalonia
a Wy gdzie??

oj faktycznie leci... to czemu nie powiedział płci - pewnie już wiadomo

dacie radę
trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło

chyba w zeszłym
A w jakim terminie??
W zeszłym, racja... Co w jakim terminie? W ubiegłym roku w czerwcu a w tym roku jeszcze nie wiemy... Zastanawiamy się nad majem, czerwcem, lipcem, sierpniem i wrześniem... Zobaczy się...

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Dla nas rzeczywistość nawet nie jest taka zła więc nie musimy się od niej odrywać, ale ja lubię wycieczki. To znaczy zawsze mi się wydaje, że lubię a jak mamy gdzie jechać to ja kompletnie nie wiem gdzie chce, bo nigdzie mi się nie podoba
A ja muszę oderwać się bo mam już wszystkiego dosyć... Mi się zbyt wiele miejsc na raz podoba...
Cytat:
Nas ten remont zżera głównie dlatego, że jest "od zera" to znaczy zedarte były podłogi i zrobione nowe wylewki i usztywnienie stropów, zerwanie wszystkiego ze ścian - do gołych cegieł i robienie wszystkiego od nowa, zakładanie nowej kanalizacji, elektryki, gazu. I jeszcze przybudówka - ale to na wiosnę może albo w lecie - jak będzie pozwolenie.
Straszne...
Cytat:
Ja we Wrocławiu tez nie była ale jakoś mnie nie ciągnie. Nie wiem co tam ciekawego. Zastanawiałam się co ciekawego może być w Kazimierzu, bo tak się nim wszyscy zachwycają, to mówię do męża jedź - tez w miarę niedaleko od moich rodziców... i bardzo się rozczarowałam. Kompletnie mi się nie podoba to miasto. Ja generalnie miast zwiedzać nie lubię. I chyba tak naprawdę to najlepiej odpoczywa mi się w domu a tylko ciągle gadam mężowi, że nigdzie nie jeździmy hehe. Jak przychodzi co do czego to nigdzie nie chcę jechać
Nad Wisłą w Kazimierzu? Osobiście już nic tam ciekawego nie odnajduję... Ostatnio jeździmy na piwko... Kiedyś jeździliśmy na całe weekendy. Przejadł się nam - od nas to blisko.
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Dobra laseczki, miłego wieczorku Wam życzę
Ja lecę zaraz do domku a później mam spotkanko w babskim gronie

Nie rozpić mi się tutaj
buziak dla każdej!
Buziaki! Baw się dobrze! A my sobie tutaj popijemy i będziemy śpieeeeeewać....