Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - West Pack - pudełka zamówienie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-29, 21:21   #1
Sunflower55
Zadomowienie

West Pack - pudełka zamówienie

Są chętne osoby na wspólne zamówienie pudełek?Wiem, że są bo kilka osób już się dopytywało o to zamówienie
Na początek kilka zasad żeby wszystko było jasne:
1. pudełka (i nie tylko) zamawiamy w West Pack'u
2. wszystko wpisujemy do tabelki
Link do tabelki

3. tabelka podzielona jest na serie (na razie wpisałam tylko 3 ale można dopisywać kolejne)
4. jeśli wprowadzasz nową pozycję do tabelki zaznacz swoją komórkę na kolorowo w tym wierszu - w razie braków w zamówieniu w pierwszej kolejności dostanie swoje zamówienie osoba, która wprowadziła daną pozycję do tabelki, później pierwsze osoby, które są w tabelce
5. ceny na stronie podane są NETTO czyli bez vatu, wpisując cenę do tabelki proszę doliczyć 23% vatu (nie ma innej opcji)
6. preferowana forma wysyłki - kurier za 20zł (oczywiście jeśli ktoś zamówi tylko kilka pudełek to bardziej opłaca się wysłać je listem poleconym), ułatwi mi to pracę bo nie będę musiała iść ze stertą pudełek na pocztęoczywiście nie zmuszam nikogo do takiej formy wysyłki ale prędzej wyślę te paczki.
7. na razie nie ograniczam ilości osób ale uprzedzam, że osoby, które będą dalej w tabelce będą musiały poczekać dłużej na wysyłkę
8. zamówienie mogę złożyć najwcześniej 10 lutego, ostateczny termin możemy ustalić wspólnie
Sunflower55 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując