2011-01-29, 22:10
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
Słodki śmieszek
szaja, bratka, zakupy ekstra
Luiza od 3 dni zjada tylko 2 posiłki mleczne ( czyt. pierś ).
Dzisiaj mnie 3 razy ugryzła 
Młoda padła o 18.40, pospała 10 minut i szalała do 21. Później włączył się marud i dopiero teraz zasnęła. Bez mleka. Ostatni raz jadła o 18.30 
|
Też mi się zakupy podobają Zwłaszcza ten dresik
A Agatka odwrotnie - ostatnio nie chce owoców, to albo dostaje samą kaszkę na drugie śniadanie, albo kaszkę z owocami mieszam Ale w efekcie z 3 mlecznych posiłków mamy znów 4 
Cytat:
Napisane przez ona1981
Mój młody zalapał o co chodzi w tym Nukowym niekapku, byłam w szoku, że tak szybko.
Wiecie co stwierdziłam, że Szymon jest uczulony na ten Augmentin, strasznie go wysypało, na początku myślałam, że on rumiany od gorączki:/ Najprawdopodobiej dlatego tak stęka całe dnie. Chciałam mu dziś dać wapno w syropie to mi tak po tym zwymiotował, że cały on i cały leżak do prania. Najlepsze, że wcześniej antybiotyk dawałam i nie wiem ile tego w nim zostało...
Dziwczyny fajne zakupki, zazdroszczę
lea tak my chcemy ten biegowy, a to dlatego, ze Michał niski i chudy i by nie dał rady na czterech kołach, a jezdziki uwiebia, w tym roku miał taki motorek na trzech kołach i niezłe prędkości na tym osiagał 
|
Dostawałam Augmentin po cc, wysypało mnie jak szlag, zrobiłam na oddziale poruchawę (bo nigdy uczulona na nic nie byłam, lek wcześniej dostawałam i ok było, a w sumie pełno małych dzieci i wystraszyłam się, że mam coś zakaźnego i je pozarażam). Zrobili mi izolatkę na wszelki wypadek, na 1 noc, ale okazało się że to właśnie Augmentin uczulił, pediatra mnie badał powiedział, że cholernie tego nie lubi, bo cholerstwo lubi uczulić za którymś razem i on osobiście dzieciom nie przepisuje.
Mąż karmi Agu, ja popijam pyszne winko i dziergam sweterek młodej
|
|
|