2011-01-30, 10:15
|
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
Napisane przez caate
mi zaraz reka uschnie od tego polerowania, ale paznokcie blyszcza sie 'jak psu jaja':cojest: 
|
dobre
Alessandra super że udało Ci się takie zakupy tanie zrobić... teraz na wyprzedażach tyle fajnych rzeczy można dorwać że szok 
a schudłam od stresów i sesji 
a w ogóle byłam ostatnio w h&m i weszła już nowa kolekcja, jest tyle cudownych rzeczy... noramlnie bym pół sklepu wykupiła jakbym tylko miała pieniądze... a na razie kupiłam tylko spódniczkę w panterkę....
Cytat:
Napisane przez tillavanilla
Hej
no dla gratulacje dla coreczki,u nas lipa po ponad tygodniu poddalam sie Synek potrafil przesiedziec na nocniku 20 min,po czym kazal sobie zalorzyc majtki i sie w nie zlac widocznie mlody nie jest jeszcze na to gotowy,sprobujemy ponownie za miesiac lub dwa
|
nie no, kolejny dobry tekst....
a mi internet też mega muli, jestem teraz u rodziców a oni mają taką prędkość że...
w ogóle dostałam @ i brzuch mnie strasznie boli..... jak brałam anty to było wszystko super a teraz... pewnie będę pół dnia umierać...a za oknem takie ładne słoneczko , nic tylko na spacer iść....
|
|
|