|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
bylam specjalnie po nia w ross, ale nie znalazlam jej, innym razem poszukam i tak teraz juz radical wcieram ![]() hah no doklanie a mi cos slabo jest i glowa boli, wiec zegnam sie, dobranoc
|
|
#4382 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
w koncu stosuje projekt denko- swoja droga dzis wykonczylam waxa z beauty formulas, pojechalam po nastepny, chcialam wiekszy ale nie bylo caate wlasnie, widzialas moze wax z beauty formulas w SP? chodzi mi o wieksze opakowanie bo male wiem ze sa no wlasnie... na codzien to slabo, chociaz... ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot bo ja zamówiłam 3 opakowania i jedno zużyłam, później zaszłam w ciąże i tamtych dwóch nie wymęczyłam ,stoją nówki nieużywane
|
#4384 |
|
zawsze mam racje
|
caate: Wydaje mi się, że będzie w każdym rossmanie, na półkach z szamponami lub odżywkami na wysokości wzroku.
Ja dolewam jej do radicala i potem taką mieszanką psikam
|
#4385 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
teraz chce cos nowego kupic na porost, musze przejrzec kwc
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Kochane
Tak jak mówiłam, tak jestem, wróciłam, wykąpałam się, a teraz idę zmyć makijaż i nałożyć krem, także za chwilę wrócę ![]() Ale pierw muszę coś napisać - szukałam dziś tych dodatków czerwonych i u mnie w Ścy normalnie pustki! Myślałam, że czerwień, to taki normalny, podstawowy kolor, a tu nic! Same srebro,złoto, turkusy, pomarańcze, żółcie, zielenie w biżuterii itd. no porażka...I pojechałam z mamą do Wałbrzycha do Viktorii i kupiłam taki pas czerwony do talii z taką kokardą z tyłu - rozmiar M, więc za duży pas na mnie, ale mama powiedziała,że normalnie da się to zmniejszyć, że to przerobi i będzie dobrze,do tego dwie czerwone bransoletki, bo nie mogłam się zdecydować i czerwoną torebeczkę z kokardeczką taką małą ![]() I tak: - pas - H&M - 29,90 zł. (nie mogłam nigdzie znaleźć na internecie tego z h&m ale to jest coś takiego, tylko czerwony i z satyny, a nie ze skóry : http://archiwumallegro.pl/atmosphere...215872173.html ) - bransoletki - Camaieu - 2 x 5zł przecenione z 25 zł każda - dlatego pozwoliłam sobie na dwie, no bo co to jest 5 zł ![]() - torebeczka - New Yorker - 9,35 zł przeceniona z 40 ( trzeba wejść w napis "bag" na górze na takim cienkim pasku i jak się otworzy strona, to ta torebeczka pierwsza od prawej, tylko w kolorze czerwonym: http://www.newyorker.de/pages/en/fas...cessories.html ) Także zaoszczędziłam jakieś 60zł i kupiłam dodatki za grosze wręcz
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-01-29 o 23:46 |
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
eh... kilka osób powiedziało mi żebym lepiej to usunęła bo my się tylko ośmieszymy
Mają rację ? Szczerze, bez owijania w bawełnę ! |
|
|
|
#4388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupiłam sobie kolczyki - śrubki z koralem i taką kuleczkę małą na szyję tylko, bo nic lepszego czerwonego nie było. Przynajmniej to wykorzystam. Dodatkowo fryzjerka podoklejała mi takie kryształki we włosy czerwone i też miałam czerwone paznokcie i usta. Ale zgadzam się z tym, że w tym sezonie w biżuterii cczerwony kolor to jakiś dziwny
|
|
#4389 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hej
Cytat:
widocznie mlody nie jest jeszcze na to gotowy,sprobujemy ponownie za miesiac lub dwamarthaaa podoba mi sie twoj typ urody,a rzesy bajka a ja nigdy nie przepadalam za kotami,jednak nie zaluj,ze mamy kicie w domu,bo juz zdarzylam sie zakochac sie w tej mojej lobuziarze ![]() loluska piekne zdjecia Cytat:
a jak nic nie potrzebujesz to po prostu schwaj do skarpety zobaczysz jak sie synek urodzi to sobie uswiadomisz,ze jeszcze sporo rzeczy musisz dokupic,znam to z autopsji![]() Cytat:
piekne buty Cytat:
|
|
#4390 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Swoją drogą...Ja mam dziś jakiś taki dobry humor do żartów i prawie padłam jak to zobaczyłam : http://mistrzowie.org/171364/Depilacja-plecow
|
#4391 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
marthaaa dobre
hahahto i ja dorzuce swoje ulubione: http://mistrzowie.org/113140/Filmy-o...ch-psychicznie http://demotywatory.pl/1655900 moje kolezanki z roku zawsze pytaly jak do nich przychodzilam czy chce osmiorniczki ![]() http://mistrzowie.org/112717/Zamiast-pomyslu http://mistrzowie.org/52296/Tomasz-Kuszczak no i http://demotywatory.pl/2274053/-)
|
|
|
|
#4392 |
|
Raczkowanie
|
No ja właśnie tak oglądałam i do naszego wątku mi przypasowało
Fajne te , które wrzuciłaś Buahhot, to z wagą - aż wysłałam koleżance i mówi, że głupek ze mnie
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
samaraNW, caate dziękuje. Poszło mi lepiej, niż myślałam. Stresowałam się, ale nie tak bardzo, jak zawsze. Nie trzęsły mi się ręce i normalnie czytałam, a to już jakiś sukces! ![]() marthaaa, ale jesteś fotogeniczna śliczna. ![]() Montii śliczne te Twoje nowe balerinki. ![]() _blondyneczka_, jaka opalona. ![]() I na razie tyle Was nadrobiłam, bo brat chce spać. Jutro mam wykłady dwa na 13, ale nie wiem, czy pojadę. Tak kaszle ciągle, że nie mam na nic ochoty.
|
|
#4395 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Fajnie, że Ci jakoś poszło, oj jak chora, to na pewno się nic nie chce, wiem coś o tym
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
ekomonika - nie jest wcale aż tak źle, najważniejsze, to jak Ty się z tymi włoskami czujesz
![]() Talullah - no, wiem, wiem, że lekarze nie mają wpływu na recepcjonistki, ale chodzi mi ogólnie o całość służby zdrowia, przecież one też w niej pracują i to naprawdę razi, bo recepcja to miejsce, od którego zaczyna się dobry, bądź zły pogląd na całą przychodnię/szpital itd. - to jak został człowiek potraktowany "przy wejściu" rzutuje na jego całościowy odbiór od razu, to takie mimowolne, tak samo jak w hotelach - jak zostaniesz źle potraktowany w recepcji to już masz złą opinię na wejściu o danym obiekcie..Widzisz, Ty jesteś dobrym lekarzem, oddanym ludziom, przejmującym się nimi - i chwała Ci za to! Ale raczej większość z nas ma niezbyt dobre kontakty z lekarzami, przychodniami itd. i naprawdę czasem to co się tam dzieje i jak ludzie są traktowani woła o pomstę do nieba i właśnie o takich przypadkach mówiłyśmy, w żaden sposób nie chciałyśmy urazić tych dobrych lekarzy I kciuki za zapuszczanie !! Tak, tak, to ja napisałam - w sumie przytoczyłam słowa jakiejś innej osoby, ale moim zdaniem bardzo, bardzo mądre zdanie.snowhitee - to masz ogromne szczęście, że masz u siebie taką przychodnię Tylko to prywatnie..Ale i tak chodzę od wielkiego dzwonu do lekarza, i jak już naprawdę jest coś poważnego z czym nie da rady poradzić sobie samemu w domu, to wolę iść i zapłacić za tą wizytę te 50zł i mieć wszystko "na tacy" od razu niż chodzić od przychodni do przychodni, denerwować się, czekać itd., zwłaszcza, że on jest taki, że jak już się do niego przyjeżdża na taką kontrolę po chorobie, żeby zobaczył, czy już wszystko jest doleczone, to zazwyczaj nie bierze już kasy za 5-10min. wizyty, od takich pacjentów jak np. ja, który zna od malutkiego. I nie prostować włosów! Masz tak piękne swoje naturalne włoski, że aż żal prostować kobietasukcesu - pomogła ci ta kuracja rzepowa?? Ooo, to ciekawe, bo ja właśnie, jak skończę odżywkę z Jantara, to chcę tę kurację przeprowadzić (mam w domu, bo dostałam w prezencie) a opinie są skrajne. I jeśli mogłabym wiedzieć - to przez jaki czas ją stosowałaś, jak stosowałaś (na mokre,suche, na noc, po myciu itd.), czy były jakieś efekty uboczne (swędzenie, zaczerwienienie) i jakie są rezultaty ogólnie? marta 85 - no i znów super zakupy za bombowe ceny!! Zacznę chyba Cię nazywać"Pani Zniżka", co Ty na to? I oczywiście czekam na recenzję tego szamponu aktywującego wzrost włosa
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
tillavanilla - to niech się Wam dobrze kiciuś chowa a i pewnie synuś uradowany z kociaka
Soph - fajnie, że dodałaś nowe posty na blogu, przeczytałam oba i są świetne! caate - super prezent i bardzo miłe, że "wyczuła" co sprawi Ci radość I świetnie, że masz z nią taki dobry kontakt, naprawdę to jest bardzo ważne, bo trudno o bardzo dobre relacje z "teściową", ja np. nie mogę się czymś takim pochwalić, najchętniej to omijam jego mamę, ona mnie To jest jedyna osoba w jego rodzinie-chodzi o osoby które do tej pory poznałam no a troszkę ich jest-która mnie nie trawi, nie lubi, nie akceptuje itd.itp. - wszyscy inni mnie uwielbiają a ja ich, tylko ta kobieta jest jakaś inna...Kitka - ale ogromne palety, i ileee kolorów ![]() loluska - wyglądałaś PRZECUDOWNIE!! ![]() Montii - wcale się nie dziwię, że się nie możesz doczekać i Fabianka i figurki, chociaż tak szczerze powiem, to chciałabym wyglądać w ciąży tak jak Ty bo i tak jesteś szczuplutka Hmm, co zrobić z nadprogramową kasą? Możesz mi je oddać jak już nie masz co z nimi zrobić... A tak serio, to zastanów się na spokojnie, co jest Ci tak naprawdę potrzebne, ja to wiem na 100 procent, że bym wykupiła tyle kosmetyków ile by mi się w tej kwocie zmieściło i było na Wish Liście marthaa - oj tak, imprezy są świetne, ale ten drugi dzień to totalna tragedia.. Boże, jakie cudne rzęsy!!!! Gdzieś takie dorwała?!?! Jaka to firma?! No po prostu BOMBA!! A ja właśnie czerwonych ust nie chcę, bo będą mi ciągle schodzić - a tu buziaka dam Tż'owi, a tu zapalę, a tu się napiję itd. itp. i wolę oczy podkreślić.Kalpana - w końcuuu!! angelinmyheart - gratuluję !! ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - multiwitamina do picia - dużo mineralki niegazowanej Włosy: - myte dzieciaczkiem, Babydream - maska Gloria na .... 7,5h (znów nie zdążyłam zmyć, bo miałam całe 10min do wyjścia, bo to tak na szybko się dowiedziałam i nawet makijaż w samochodzie jak z mamą jechałam to dopiero robiłam więc znów warkocz, czapa i w drogę Ale jakie cudne potem były - serum termoochronne, Marion - jedwab na końcówki, CHI - odżywka w spray'u, Pantene - balsam nawilżający, Joanna - zero prostowania Twarz: - peeling kremowy, Avon połączony z peelingiem, Eva Natura - maseczka drożdżowa, Soraya - pomalowałam rzęsy dopiero po 17 ![]() - żel uniwersalny, Babydream - tonik nagietkowy, Celia - żel pod oczy i na powieki, Flos-Lek x2 - na noc : olejek FurMama, Babydream + krem Alantan Plus - gruba warstwa kremu Bambino na usta Ciało: - masaż Syrenką - balsam odżywczy, Oriflame - krem do stóp, Avon - będzie gruba warstwa Bambino na dłonie na noc Ogólnie dostałam dziś w południe @ i czuję się totalnie traaagicznie,ale co mnie zadziwiło - nie musiałam przeleżeć całego dnia w łóżku, jak to zawsze bywa, i zazwyczaj leżę bez ruchu i tak wszystko boli, że normalnie płaczę, a dziś to tylko jajniki i brzuch i trochę niedobrze mi było, także na spokojnie, ale właśnie, mam pytanie - bo ja mam nieregularne @, ale mam co miesiąc normalnie, a teraz to dostałam @ 1 stycznia, a następną dziś, a jest jeszcze styczeń - fakt, końcówka, no ale jeszcze styczeń.... Nie wiecie od czego to ?? Bo mnie trochę zaniepokoiło....Idę spać, bo oczy to już mi lecą, jak głupie, dobranoc Ślicznotki!!
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
pospamowałam się a teraz idę spać
|
|
|
|
#4399 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kobietasukcesu;2471 4953]caate: wodę brzozową kupiłam w rossmanie, z isany
O taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...a-brzozowa.htmsoph: ja mam taką grzywkę, bo zapuszczam swoją i szczerze mówiąc to taka długość ni w lewo ni w prawo. Chociaż w sumie miałam taką, bo już mam do brody i taką to chociaż można jakąś upiąć, bo krótsza to tylko leci na twarz i tyle z tego. blondyneczka: ile miesięcy po porodzie było robione to zdjęcie w kostiumie nad morzem? Bo figura niezła, szybko widzę wróciłaś do formy po ciąży dziekuje kochane i dziendobry dzisiaj mam sliczne wloski i powiem wam ze bardzo mi odzyly jak zaczelam o nie dbac !!!!i dawno nie rozjasnialam i to dlatego takie zdrowe!mam odrost ale chce poczekac jeszcze troszke nie chce ich tak meczyc i pozniej sprobuje farbakobieta sukcesu to zdjecie bylo robione 1,5roku po porodzie teraz w lato jakos marthaa ja chodze na solarium bylam 5 razy i ladnie sie opalilam zacznij chodzic tez
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4400 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
a z tym, że na każdym zdjęciu to na prawdę Ty wierzę na słowo ![]() z wagą jest niezłe ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
tillavanilla moja tez tak robila ale ja nie dalam za wygrana i powtarzalam jej ze nie mozna w majty tylko na nocniczek i sie uda trzeba czasu moim zdaniem nie powinnas rezygnowac!!!!!
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- moja skonczyla 2 latka w listopadzie
|
|
#4402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I dziękuje za włoski, już postanowiłam będę prostować "od święta"
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Snow, weszłam na Twój blog i myślałam, że się popłaczę widząc zdjęcie tego psa
|
|
|
|
#4404 | |||
|
Zakorzenienie
|
daj znać co wybrałaś
w superpharm widuję często te fioletowe opakowania, też ampułki.. ale nie umiem sobie przypomnieć nazwy Cytat:
Ale już zamówiłam ubranko za 50 zł dla Fabianka i tak to się rozleci no Cytat:
![]() dlatego mam ich 8 par na ten rok czarne, brązowe, beżowe, turkusowe, czerwone, w kwiatki , w szpic... do wszystkiego je noszę. i jestem mile zaskoczona jakością tych z h&m bo są tanie a b.wygodne, np te z deichmana są często twarde i mam odciski straszne.. a z h&m mięciutkie i stopa się nie męczy ciekawe czy ta kolekcja też będzie wytrzymała ![]() Cytat:
po nocach spać nie mogę, rozmyślam czy dam sobie radę, jaką będę mamą.. i chyba to będzie cycek mamusi, już teraz na samą myśl że jakaś baba go mi zabiera to mam ochotę zabić o jaa... będę teściową straszną ![]() a co do @ ja też tak miałam nie raz, w sumie za 2 dni jest już luty, ja bym się nie przejmowała nawet
|
|
#4405 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Alessandra super że udało Ci się takie zakupy tanie zrobić... a schudłam od stresów i sesji ![]() a w ogóle byłam ostatnio w h&m i weszła już nowa kolekcja, jest tyle cudownych rzeczy... noramlnie bym pół sklepu wykupiła jakbym tylko miała pieniądze... a na razie kupiłam tylko spódniczkę w panterkę.... Cytat:
a mi internet też mega muli, jestem teraz u rodziców a oni mają taką prędkość że... ![]() w ogóle dostałam @ i brzuch mnie strasznie boli.....
|
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to straszne![]() Cytat:
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne są te ciuszki z h&m tylko mnie czasem przeraża jakość, takie szmatki
ale ogólnie kocham ten sklep
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Ja tylko się witam i znikam po dopiero przed chwilą wstałam (tak, tak porażka, nie wiem jak zacznę na praktyki teraz wstawać na 8, dobrze, że jutro pierwszy dzień i dali nam na 12 ), wypiłam kawusię i lecę się ogarnąć, bo wyglądam jak strach na wróble, a o 13 Tż ma przyjść no i na obiad do jego taty i jego drugiej żony idziemy, bo nas zaprosili ![]() Także miłej niedzieli, ja wpadnę wieczorkiem
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiam.... W jakim kolorze włosów by mi było fajnie?
Szkoda, że link już został usunięty, bo nie widziałam ![]() Alessandra wszystko jest ok. Tylko brak czasu na cokolwiek i TŻ ciągle zganiający mnie z komputera :P Ale miło mi, że o mnie pamiętałaś |
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

O taką: 

oraz w panterkę i takie 
i w dodatku

widocznie mlody nie jest jeszcze na to gotowy,sprobujemy ponownie za miesiac lub dwa

Poszło mi lepiej, niż myślałam. Stresowałam się, ale nie tak bardzo, jak zawsze. Nie trzęsły mi się ręce i normalnie czytałam, a to już jakiś sukces! 

To jest jedyna osoba w jego rodzinie-chodzi o osoby które do tej pory poznałam no a troszkę ich jest-która mnie nie trawi, nie lubi, nie akceptuje itd.itp. - wszyscy inni mnie uwielbiają a ja ich, tylko ta kobieta jest jakaś inna...