2011-01-31, 13:52
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy
ale fajowa ta komoda z ikeii !! Super, ze ją wkleiłyscie, bo szukam komody
Myslicie, ze do łazienki mozna by ją wsadzic?
Grazin mój mąz tak co dzień wraca.. albo i pozniej :| Nudisz sie biedulko... ale masz nas 
|
w Ikea sa fajne rzeczy- wiem bo tam pracowalam
Twoj tez tak haruje? z jednej strony fajnie bo kasiorka bedzie, ale mnie juz wkurza to jak na nic nie ma sily i.......................o choty
slyszeliscie?
(...)Ten jak dotąd nie odkryty gen zapewnia równowagę w bilansie płci męskiej i żeńskiej. Po pierwszej wojnie światowej urodziło się znacznie więcej noworodków płci męskiej, prawdopodobieństwo, że jeden z wielu synów przeżyje wojnę, było bowiem większe, niż w przypadku rodzin posiadających niewielu męskich potomków. Żołnierze, którzy przeżyli, otrzymali od rodziców w genach predyspozycję do płodzenia synów. W ten sposób natura uregulowała stosunek mężczyzn do kobiet(...)
ciekawe jak jest w mojej rodzinie...kiedys przyjechal do nas pewien pan i pokazal nam drzewko genealogiczne naszej rodziny i strasznie byl zalamany ze u nas same dziewuchy na szczescie wujek zalatwil sprawe bo ma 3 synow hehe
kurde tak bym juz chciala wiedziec co nosze pod sercem swym. Imie jeszcze nie wybrane tak do konca...nie wiem jakie dla dziewczynki? moze Wiktoria??ale juz takie oblatane niestety Tż sie Martynka nie podoba
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------
Cytat:
Napisane przez eweska
Widziałam w tv reklamę Lidla, tak jak ktoś w zeszłym tyg pisał pampersy za 39,99 czy jakoś tak i wiele innych rzeczy dla dzieciaczków ma być w promocyjnych cenach 
|
no to tymbardziej trzeba jechac
Nikosia
|
|
|