Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII. 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-01, 09:51   #2810
angy
Zakorzenienie

Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

ano pewnie, nie pomyslałam...puszczę Ci smsa że np. za 15 min wstawiam wątek sama nie wiem dokładnie o której, jak Zu zaśnie

To jeśli byś się zastanawiała jeszcze nad niekapkiem to Nasz polecam

..............
Dzień dobry

Ja od rana niezłą przygodę miałam Czekam na kumpla coby mnie do pracy zabrał...spóźniał się, już miałam dzwonić, patrzę a on dzwoni...właśnie wstał szybki tel do innego kumpla...już był za daleko by się cofać...więc tel do trzeciego kumpla...będzie za 10 min...był 30 min później i tak stałam na mrozie pół godziny...trzęsłam się strasznie...ale za to od Śpiocha mam pączka obiecanego

Poza tym rano pytałam fajną Ciocię jak Zu bez smoczka (wczoraj pytała o niego więc do głowy mi przyszło że może w przedszkolu dostała), Pani Ciocia bardzo chwaliła Małą, że sobie swietnie radzi, nie zabiera innym dzieciom, ładnie zasypia...Panie są bardzo zadowolone z Zuzy...nie mają z Nią żadnego problemu jestem dumna z Mojego Bączka

No to super (a masz dobry numer?, bo pamiętam, że coś kiedyś pokręciłaś przy zapisywaniu)

Nie lubię tak stać i czekać na kogoś, tym bardziej w zimnie

dla Zuzanki.

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Piję szybko kawę i zaraz zbieramy się do nefrologa, trzymajcie kciuki

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Oli ma katar nie lubie tego bo boje się zawsze zeby w coś większego sie nie rozwinęło. Teraz ma taki cieknacy, wczesniej taki gęsty był, to juz moze się bedzie kończył za kilka dni? Odciągam co kilkanaście minut, bo wylatuje z noska

narazie daję jej troszkę wapna w syropku, pijemy sok malinowy, psiukamy wodą, smarujemy maścią majerankową, dodaję trochę czosnku do gotowania, co wiecej można?
Zdróweczka dla Oli
Ja jeszcze dodatkowo daję cebion.

A i fryzurka bardzo ładna
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

my mamy niekapka z aventu i tez kapie ale tylko wtedy jak mala zla strona pije
hmmm lovi cieknie?? a chcialam kupic zeby mala nauczyla sie pic z kubka bo narazie nie umieznaczy jak jej trzymam to tak
o bidonie tez myslalam i nie wiem juz sama
Cieknie cieknie, jak się odwróci A Zośka nim po prostu bardzo mocno potrząsa i wtedy tez się rozlewa.

I zdróweczka dla Werci, oby to nic poważnego

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora