Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Terapie przeciwtrądzikowe: TETRALYSAL
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-01, 21:37   #2057
moniaa5478
Rozeznanie

GG do moniaa5478
Dot.: Terapie przeciwtrądzikowe: TETRALYSAL

Cytat:
Napisane przez anielska diablica Pokaż wiadomość
Witajcie, mam chwilowe załamanie ;/ używam atredermu i na początku miałam standardowy wysyp i zakładałam, że biorąc tetralysal już nie będę tego przechodzić i się pomyliłam , generalnie przed braniem tetralysalu buzia wyglądała w miarę tzn krost było trochę, ale głównym moim problemem są czerwone plamki i przebarwienia i teraz od nowa mam wysyp okropnych wielkich czerwonych krost. moniaa 5478 ( zresztą moja imienniczko przez jaki czas brałaś izotek ? i jak na niego reagowałaś ? bo moja nowa p. dermatolog stwierdziła, że jak mi antybiotyk nie pomoże to zostaje mi tylko izotek.
O witaj Izotek brałam przez prawie rok. Ogólnie dobrze znosiłam kurację- nie licząc wiecznie spierzchniętych ust i pokrzywki na rękach. Lek ten strasznie wysusza skórę wiec trzeba pamiętać o ciągłym nawilżaniu (moja dermatolog poleciła mi krem Dexeryl i powiem, że świetnie się sprawdził).

Możesz mi jeszcze napisać jak długo brałaś Tetralysal ? Ja powinnam brać przez 24 dni. 8 dni po dwie kapsułki i 16 dni po jednej. Ciągle jednak nie jestem zdecydowana

moniaa5478 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując