Cześć piękne

Ale mi dzisiaj dzień ucieka szybko... byłam z koleżanka dziś po lumpkach połazić ale wszystko takie przebrane, same szmajory w rozmiarach XXXXX :P I zakupiłam tylko 3 miśki dla Rufika i cieszy się głupek. Poza tym dzień kiepsko mi się zaczął bo zdechł mi mój 2 pies, i bardzo dziwnie to wygląda, tak jakby ktoś go otruł ;/ Bo nigdy nic mu nie było, a wczoraj zaczął wymiotować krwią, i tak jakby na tylne łapy nie mógł chodzić, tak się tulił do każdego i w ogóle, a dziś już niestety zastaliśmy go nieżywego

Dużo bardziej z Rufikiem jesteśmy zżyci, ale to bez znaczenia, szkoda mi go
Rewelacyjne loki
Prymulkaa
witaj na wątku

przykro mi z powodu Twojego byłego, no ale tak to czasem bywa... Ważne że teraz Ci się układa

Nie warto żyć przeszłością a i gdyby nie nasze błędy życie nie byłoby życiem
Kitka
3mam kciuki za egzaminy
Świetnie! Mi się Rzym i Grecja marzą...
caate
mandatem się nie przejmuj, chyba zawsze musi byc ten pierwszy raz. Chociaż niezbyt słusznie i wiadomo że kasa by się przydała, ważne że stargowałaś
A co do Tż... kurde tak bym chciała żebyś była z nim szczęśliwa. Bardzo często zdarza mu się doprowadzać cię do takiego stanu jak teraz

Za każdym razem jesteś silna i sama przed sobą go tłumaczysz, wiem jak to jest... kochasz i to jest powód. ale to Ty wciąż powtarzasz że sama związku nie zbudujesz... On ma być Twoim oparciem zawsze i powodem Twojego szczęścia, a bardzo często jest na odwrót. Powinien docenić jak wspaniała ma dziewczynę a nie być egoistycznym dupkiem. Przepraszam za słowa ale ileż można... Czy tak ciężko jest powiedzieć od czasu do czasu że Cię kocha? Z wadami trzeba walczyć ale najpierw trzeba chcieć zmiany. A czy on jej chce? Być może jemu jest wygodnie jak jest, wie że za każdym razem wybaczysz, więc po co się zmieniać...
Nie chcę Cie urazić, to jest wiadomo Twoje życie, ale chyba zasługujesz na coś więcej...
Może Cię zmartwię, ale widziałam ten zegarek i jak dla mnie wygląda tandetnie i jest tandetny, koleżanka go kupiła i zakładając już coś tam odpadło, na szczęście przykleiła ale ani na godzinie nie idzie się wyznać a i tez jakoś szczególnie nie ozdabia... No ale każdy ma swój gust
Udało mi się dziś zrobić lepsze zdjęcie moich włosów, na których lepiej długość widać

Foto a albumie, za kilka dni będę dokładnie mierzyć i zobaczę ile urosły

Nie zwracajcie uwagi na moje proporcje gdyż ramiona wyszły mi Pudzianowskie :P
Wieczorem na pewno większe SPA, @ mi się prawie skończyła więc mogę podziałać

a teraz sterta prasowania....