Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-02, 17:50   #4831
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
buahhot piękne masz loki.

E.J. fajne te bokserki.

Kitka to zdrowia Ci życzę. Teraz to większość ludzi jest chorych. Współczuje egzaminu z TI. Miałam go semestr wcześniej i tylko dzięki koledze zdałam na 4.

loluska współczuje pieska.
Zdjęcia później zobaczę, bo wizaż mi się zacina. :/
no nic niestety nie zrobię już, mam nadzieję że się nie męczył

a ja kolacje wcinam teraz, prasowanie zrobiłam.

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 18:00   #4832
Prymulkaaa
Rozeznanie

hejka)
u mnie dzisiaj porażka za porażką.. w pracy .. i poza nią.
dostałam @ więc z fitnessu i solarium nici( dopiero w piątek.. a zakupy.. nieudane.. po 2h kupiłam.. książkę dukana hahha i od jutra przechodzę na dietę białkową z nadzieją, że będzie bardziej skuteczna niż obecna (punktowa).
śliczne loki!
i sukienki!
loluska, co smacznego jesz?
Stary 2011-02-02, 18:02   #4833
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
hejka)
dostałam @ więc z fitnessu i solarium nici( dopiero w piątek.. a zakupy.. nieudane.. po 2h kupiłam.. książkę dukana hahha i od jutra przechodzę na dietę białkową z nadzieją, że będzie bardziej skuteczna niż obecna (punktowa).
śliczne loki!
i sukienki!
ta diete mozna pobrac z sieci a skuteczna jest- stosowalam ją

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 18:05   #4834
Prymulkaaa
Rozeznanie

buahhot, z jakimi efektami? opowiedz mi o tym
Stary 2011-02-02, 18:09   #4835
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziekuje

my co roku robimy sobie prezenty z Tztem, ale ze ja juz nie mam pomyslow na prezenty dla niego (dostal wszystko co moglam wymyslec-bielizne, koszulki, swetry, wody toaletowe, pie*rdoly do golenia, zele p/pryszcznic, moje zdjecia, plakat ze mną ), zaproponowalam Tztowi ze gdzies pojdziemy zjesc, albo ja mu zrobie jedzonko. Mowilam zeby w tym roku prezentow sobie nie robic, ale uparl sie i powiedzial ze cos dla mnie bedzie miec, jakis drobiazg.
Najgorsze jest to ze TZ ma za okolo miesiac urodziny a nie wiem co mu kupic ehhh
no właśnie mam ten sam problem z prezentami, a mój TŻ ma urodziny 27-go wszystko już ma i co takiej osobie kupić będę musiała się nieźle nagłowić.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Cześć piękne Ale mi dzisiaj dzień ucieka szybko... byłam z koleżanka dziś po lumpkach połazić ale wszystko takie przebrane, same szmajory w rozmiarach XXXXX :P I zakupiłam tylko 3 miśki dla Rufika i cieszy się głupek. Poza tym dzień kiepsko mi się zaczął bo zdechł mi mój 2 pies, i bardzo dziwnie to wygląda, tak jakby ktoś go otruł ;/ Bo nigdy nic mu nie było, a wczoraj zaczął wymiotować krwią, i tak jakby na tylne łapy nie mógł chodzić, tak się tulił do każdego i w ogóle, a dziś już niestety zastaliśmy go nieżywego Dużo bardziej z Rufikiem jesteśmy zżyci, ale to bez znaczenia, szkoda mi go
biedny psiaczek współczuję

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja tak się zastanawiam czy sobie jakiegoś słoika w formie skarbonki nie zrobić i nie wrzucać tam drobnych... a jak się uzbiera więcej to na konto

uczę się Informatyki, masakra jakaś.. po co mi wiedzieć jakie są kable, wtyczki itp....
ja mam skarbonkę i grzecznie do niej odkładam, a jak się uzbiera ok. 50zł, to zaraz wydaję także lepie sobie kup taką, której się nie da otwierać
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 18:15   #4836
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot, z jakimi efektami? opowiedz mi o tym
hmm więc tak- mowia ze ta dieta jest niezdrowa bo za duzo w niej bialka itp... powiem tak- stosowalam ta diete chyba 3 miesiace, schudlam 7kg i zyje od diety minelo z 5miesiecy i wciaz waze tyle samo, nic nie przytylam. A skrocilam diete do dwóch faz wiem, ze sie nie powinno. Po skonczeniu diety mialam juz wyrobione nawyki zywieniowe, chociaz dzis jem normalnie i nic nie przybywa

generalnie diete mialam juz z dwa miesiace przed jej rozpoczeciem na komputerze, ale byl pewien moment, w ktorym sie poplakalam patrzac na siebie i od tego sie zaczęło

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
no właśnie mam ten sam problem z prezentami, a mój TŻ ma urodziny 27-go wszystko już ma i co takiej osobie kupić będę musiała się nieźle nagłowić.
mam nadzieje ze dziewczyny podrzuca nam jakis pomysl

Stary 2011-02-02, 18:21   #4837
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
będę mierzyć 5 to będzie w podpisie ale pewnie gdzieś tak podobnie jak ty
no ja mam 49 niby.....

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
witam

biedny psiaczek współczuję

ja mam skarbonkę i grzecznie do niej odkładam, a jak się uzbiera ok. 50zł, to zaraz wydaję także lepie sobie kup taką, której się nie da otwierać
samara moj ma urodziny 25 a imieniny 24 ii ja kupie mu bokserki takie obcisle i jakis kosmetyk zel pod prysznic pewnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 18:22   #4838
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
hejka)
śliczne loki!
i sukienki!
ja też byłam na tej diecie i mój organizm po dwóch tygodniach powiedział "dość"... tak źle się czułam że szkoda słow i sobie odpuściłam...

Cytat:
witam

heh własnie o takiej myślę... bo inaczej to nie da rady....

zauważyłam że stan moich stóp jest... TRAGICZNy... jutro muszę im mega spa zrobić ....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 18:23   #4839
Prymulkaaa
Rozeznanie

buahhot to rewelacyjnie) ja bym zrzuciła 10.. czyli to co nabrałam w przeciągu ostatnich.. 7 miesięcy. dam radę chociaż I faza mi nie pasuje.. na mnie zadziałały na pewno dzisiejsze zakupy..... tak bym dłużej nie może! nie nie nie...
pochodziłam dzisiaj po sklepach.. i nie znalazłam ani zadowalającej mnie torebki ani butów.. chyba poszukam czegoś na all.. myślę o fiolecie. Będzie dalej w modzie..?
Stary 2011-02-02, 20:00   #4840
CABIN CREW

wrrr.. wizaz nie działał mi- wam też??

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-02-02, 20:04   #4841
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
wrrr.. wizaz nie działał mi- wam też??
Też mi nie dział, ale i tak nie zaczęłam się uczyć. Tylko oglądałam "Zaplatani".

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 20:10   #4842
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Też mi nie dział, ale i tak nie zaczęłam się uczyć. Tylko oglądałam "Zaplatani".
ja zmyłam oleje z włosów i wmasowałam w skalp radical... poza tym zjadłam kolacje i zaraz będe tancerzy oglądała... mam juz dośc nauki, jestem zmęczona i źle się czuję- w głowie mi się kręci

ZALATANA......
Stary 2011-02-02, 20:22   #4843
samaraNW
Zakorzenienie

ja zaraz wskakuję do wanny i zrobię sobie mini SPA
Stary 2011-02-02, 20:23   #4844
Elvii
Zadomowienie

Ja już nie mam siły...
mam całą sesje poprawkową zawaloną.. niby 4 dni wolnego a i tak muszę się uczyć ..
masakra (

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:32   #4845
snowhitee
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
sukienki
ta w kwiatki mi się bardzo podoba

Cytat:
Cześć piękne Ale mi dzisiaj dzień ucieka szybko... byłam z koleżanka dziś po lumpkach połazić ale wszystko takie przebrane, same szmajory w rozmiarach XXXXX :P I zakupiłam tylko 3 miśki dla Rufika i cieszy się głupek. Poza tym dzień kiepsko mi się zaczął bo zdechł mi mój 2 pies, i bardzo dziwnie to wygląda, tak jakby ktoś go otruł ;/ Bo nigdy nic mu nie było, a wczoraj zaczął wymiotować krwią, i tak jakby na tylne łapy nie mógł chodzić, tak się tulił do każdego i w ogóle, a dziś już niestety zastaliśmy go nieżywego Dużo bardziej z Rufikiem jesteśmy zżyci, ale to bez znaczenia, szkoda mi go

Rewelacyjne loki

Prymulkaa

witaj na wątku przykro mi z powodu Twojego byłego, no ale tak to czasem bywa... Ważne że teraz Ci się układa Nie warto żyć przeszłością a i gdyby nie nasze błędy życie nie byłoby życiem

Kitka
3mam kciuki za egzaminy

Świetnie! Mi się Rzym i Grecja marzą...

caate
mandatem się nie przejmuj, chyba zawsze musi byc ten pierwszy raz. Chociaż niezbyt słusznie i wiadomo że kasa by się przydała, ważne że stargowałaś

A co do Tż... kurde tak bym chciała żebyś była z nim szczęśliwa. Bardzo często zdarza mu się doprowadzać cię do takiego stanu jak teraz Za każdym razem jesteś silna i sama przed sobą go tłumaczysz, wiem jak to jest... kochasz i to jest powód. ale to Ty wciąż powtarzasz że sama związku nie zbudujesz... On ma być Twoim oparciem zawsze i powodem Twojego szczęścia, a bardzo często jest na odwrót. Powinien docenić jak wspaniała ma dziewczynę a nie być egoistycznym dupkiem. Przepraszam za słowa ale ileż można... Czy tak ciężko jest powiedzieć od czasu do czasu że Cię kocha? Z wadami trzeba walczyć ale najpierw trzeba chcieć zmiany. A czy on jej chce? Być może jemu jest wygodnie jak jest, wie że za każdym razem wybaczysz, więc po co się zmieniać...

Nie chcę Cie urazić, to jest wiadomo Twoje życie, ale chyba zasługujesz na coś więcej...

Może Cię zmartwię, ale widziałam ten zegarek i jak dla mnie wygląda tandetnie i jest tandetny, koleżanka go kupiła i zakładając już coś tam odpadło, na szczęście przykleiła ale ani na godzinie nie idzie się wyznać a i tez jakoś szczególnie nie ozdabia... No ale każdy ma swój gust

Udało mi się dziś zrobić lepsze zdjęcie moich włosów, na których lepiej długość widać Foto a albumie, za kilka dni będę dokładnie mierzyć i zobaczę ile urosły Nie zwracajcie uwagi na moje proporcje gdyż ramiona wyszły mi Pudzianowskie :P

Wieczorem na pewno większe SPA, @ mi się prawie skończyła więc mogę podziałać a teraz sterta prasowania....
bardzo mi przykro z powodu psiaka

Cytat:
loluska przykro mi z powodu psiaka...
a włoski masz niewiele krótsze od moich... i na foto widać jaka szczuplutka jesteś...

buahot i wyobraź sobie że ta sukienka 49 zł kosztuje a ja jeszcze bedę ją na zniżkę miała czyli bedzie mnie jakieś 35 zł kosztowałą....

kurde dziś w RE wypatrzyłam legginsy, turkusowe w takie drobne czarne cętki... za 24 zł... i nie wiem czy jutro po nie pojechać czy nie....
ja osobiście legginsów w centki nie trawię ale jesli Ty lubisz to bierz bo bardzo fajna cena

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
buahhot co za wloski jeju a jakie loki a jaka farba robilas ze taki kolor wyszedl bo mialas jasniejsze ?

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

loluska no tak myslalam ze to tandeta ale za darmo moge wyprobowac
loluska jaka masz dlugosc wloskow?ja mam 49 cm jak mierze od glowy najdluzsze....
to ja mam o 1cm krótsze od Ciebie

Cytat:
bierz sukienkę bierz właśnie nie wiem czy zalicze bo komputer to mi sluży do wizażu, muzyki i filmów... a o jego " wnętrznościach " nie mam pojęcia...
będę trzymać kciuki

Buahhot już pisałam loki cudne

Kalpana zdecydowanie z jednej torebki zaparzaj tylko 1 raz

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:50   #4846
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
na jaki kolor farbujesz???

dziewczyny jak mi się nie chce... idę chyba zaraz kąpiel wziąc bo nie wytrzymam... przeczytałam raz książkę , powinnam jeszcze raz dla utrwalenia....
ciemny brąz

byłam w aptece, powinnam dostać baty, bo poszłam w dresie i bez makijażu

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
hejka)
śliczne loki!
i sukienki!

podasz kilka przepisów?

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:51   #4847
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

ja osobiście legginsów w centki nie trawię ale jesli Ty lubisz to bierz bo bardzo fajna cena

będę trzymać kciuki
nie wiem czy lubię bo żadnych nie mam... zastanowię się jeszcze do jutra nad nimi... bo były jeszcze ala skórzane ale takie to chyba nie w moim stylu... i bede pasztetowato wygladała....
kciuki sie przydadzą...

odpuszczam naukę na dziś, mam dośc i tak się więcej nie nauczę a to bedzie test więc mam nadzieję że coś pokojarzę...

ZALATANA......
Stary 2011-02-02, 20:55   #4848
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
ciemny brąz

byłam w aptece, powinnam dostać baty, bo poszłam w dresie i bez makijażu

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

podasz kilka przepisów?
chodzi Ci o przepisy na Dukana?

Stary 2011-02-02, 20:55   #4849
caate
Zakorzenienie

GG do caate

mnie co chciwle z wizazu wywala

wiec napisze krotkow, bo juz nie mam sil pisac ciagle tego samego, buahhot wlosy boskie krecilas je? (przepraszma nie mam jak doczytac bo ciagle wyskakuje mi blad w stronie jak chce poprzednie posty przeczytac)

loluska, wspolczuje, wiem co czujesz mojej przyjaciolce dwa dni temu umarl 13letni pies.. trzymaj sie

ze mna moze nie lepiej, ale powiedzialam poraz setny o co mi chodzi, TZ stwierdzil, ze to jego wina, skoro takich podstaw nie potrafi mi zapewnic, bardzo przepraszal, kocham Cie mowil 3x, kiedy chcialam wyjsc z lozka, jak chcialam wziasc lapka i ogladac jakis film, to nie, mam sie przytulac do niego, wiec po jego slowach no musze poczekac na czyny, ale widzialam jak dzisiaj mu przykrosc spraawilam, rozmawialismy skad sie to bierze, on zdaje sobie sprawe, ze to przez moj dom, ale nie obiecuje ze sie zmieni, bo sam nie potrafi mowic o uczuciach, przez swoje dziecinstwo-tego moglam sie spodziewac... no nic skonczylismy temat tym, ze jak to sie nie zmieni, to ja nigdy nie bede w pelni szczesliwa i przestane za nim tesknic, kochac go bo ja automatycznie jemu tez nie bede mowic o swoich uczuciach i stane sie bezuczuciowa w stosunku do niego i tak sie wypali moja milosc, wiec oboje wiemy na czym stoimy i ja juz nic z tym nie zrobie, jego w tym glowa, obiecalam mu, ze nie bede patrzec patrzec wstecz ani w przyszlosc ciagle i gdybac, a ona postara sie mowic co czuje czesciej
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 20:59   #4850
agusiownik
Zakorzenienie

mi też wizaż nie działał
było:
maska na włosy
mycie włosów
odżywka na włosy do spłukiwania
serum na włosy
odżywka w sprayu na włosy
nabłyszczacz na włosy
balsam na ciało
serum do biustu
spray chłodzący na stopy
demakijaż twarzy
żel punktowy na wypryski
sudocrem na twarz
merz special

Stary 2011-02-02, 21:00   #4851
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

wiec napisze krotkow, bo juz nie mam sil pisac ciagle tego samego, buahhot wlosy boskie krecilas je? (przepraszma nie mam jak doczytac bo ciagle wyskakuje mi blad w stronie jak chce poprzednie posty przeczytac)

loluska, wspolczuje, wiem co czujesz mojej przyjaciolce dwa dni temu umarl 13letni pies.. trzymaj sie

ze mna moze nie lepiej, ale powiedzialam poraz setny o co mi chodzi, TZ stwierdzil, ze to jego wina, skoro takich podstaw nie potrafi mi zapewnic, bardzo przepraszal, kocham Cie mowil 3x, kiedy chcialam wyjsc z lozka, jak chcialam wziasc lapka i ogladac jakis film, to nie, mam sie przytulac do niego, wiec po jego slowach no musze poczekac na czyny, ale widzialam jak dzisiaj mu przykrosc spraawilam, rozmawialismy skad sie to bierze, on zdaje sobie sprawe, ze to przez moj dom, ale nie obiecuje ze sie zmieni, bo sam nie potrafi mowic o uczuciach, przez swoje dziecinstwo-tego moglam sie spodziewac... no nic skonczylismy temat tym, ze jak to sie nie zmieni, to ja nigdy nie bede w pelni szczesliwa i przestane za nim tesknic, kochac go bo ja automatycznie jemu tez nie bede mowic o swoich uczuciach i stane sie bezuczuciowa w stosunku do niego i tak sie wypali moja milosc, wiec oboje wiemy na czym stoimy i ja juz nic z tym nie zrobie, jego w tym glowa, obiecalam mu, ze nie bede patrzec patrzec wstecz ani w przyszlosc ciagle i gdybac, a ona postara sie mowic co czuje czesciej
caate zakrecilam wlosy na tej zasadzie: http://jessicurl.com/Demo-Videos-p-6.html
czyli zawinelam wlosy w bawelniana koszulke, dodatkowo na to jeszcze taka opaske/chustke z materialu szeroką, zeby ta koszulka nie zleciala z wlosow i tak spalam dzis w nocy w niej, rano sciagnelam i mialam takie loki
aha i nie podsuszam suszarka- jak sie budze mam wlosy suche, bo za pierwszym razem jak robilam i podsuszylam wlosy to sie pozniej troche rozprostowaly i spuszyly.

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-02-02 o 21:02
Stary 2011-02-02, 21:00   #4852
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi Ci o przepisy na Dukana?
tak

Stary 2011-02-02, 21:02   #4853
Elvii
Zadomowienie

Dzisiaj było:
Odżywka 4w1 z flormar na paznokcie
balsam na całe ciało z soray'i antycellulit
peeling delikatny - avon solutions
i zaraz będzie coś na buźkę i olejek rycynowy na rzęski

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 21:02   #4854
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

fajnie, że porozmawiałaś z TŻ i mam nadzieję, że z tej rozmowy wynikną pozytywne zmiany

i mam małą radę, bo widzę, że dużo osób na to narzeka więc, jak Was wywala po napisaniu wiadomości, to wystarczy cofnąć stronę i pojawi się ta z wiadomością
Stary 2011-02-02, 21:05   #4855
snowhitee
Zakorzenienie

Caate ja trzymam kciuki za Was i równiez mam nadzieję że z tej dzisiejszej rozmowy coś wyniknie

Ja lecę już spać, dobranoc

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 21:06   #4856
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
tak
tutaj watek poswiecony daniom na Dukana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667 sama korzystalam, polecam kuleczki czekoladowe w razie potrzeby na slodkie

aaa Prymulkaaa sama sobie nie ustalasz dlugosci faz, fazy musisz sobie wyliczyc na stronie, daje link do pierwszej strony watku o Dukanie, przeczytaj pierwsz post, tam jest link i tlumaczenie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=475951 no i tam mozna sciagnac ksiazke

Stary 2011-02-02, 21:10   #4857
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate zakrecilam wlosy na tej zasadzie: http://jessicurl.com/Demo-Videos-p-6.html
czyli zawinelam wlosy w bawelniana koszulke, dodatkowo na to jeszcze taka opaske/chustke z materialu szeroką, zeby ta koszulka nie zleciala z wlosow i tak spalam dzis w nocy w niej, rano sciagnelam i mialam takie loki
aha i nie podsuszam suszarka- jak sie budze mam wlosy suche, bo za pierwszym razem jak robilam i podsuszylam wlosy to sie pozniej troche rozprostowaly i spuszyly.
o ja Cie pierdziu taki cuda po spaniu w koszulce?
jutro wieczorem myje, musze przetestowac koniecznie, dziekuje za linka
Stary 2011-02-02, 21:15   #4858
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
o ja Cie pierdziu taki cuda po spaniu w koszulce?
jutro wieczorem myje, musze przetestowac koniecznie, dziekuje za linka
no wlasnie
ale jeszcze robie tak ze dłońmi nie dotykam wlosow tak jak ta Pani na filmie, tylko recznikiem tak ugniatam, pozniej klade recznik na lozku, glowe przytykam do lozka i wtedy z glowa na lozku zawijam na glowie koszulke, i nastepnie zakladam ta opaske zeby koszulka w nocy sie nie rozwiazala/zsunela
mam nadzieje ze zrozumiesz to co napisalam, staralam sie obrazowo troszke
aa no i fajnie ze wlosow sie tak nie niszczy suszeniem/prostowaniem/kreceniem bo i tak sa fajnie krecone

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-02-02 o 21:16
Stary 2011-02-02, 21:21   #4859
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
fajnie, że porozmawiałaś z TŻ i mam nadzieję, że z tej rozmowy wynikną pozytywne zmiany

i mam małą radę, bo widzę, że dużo osób na to narzeka więc, jak Was wywala po napisaniu wiadomości, to wystarczy cofnąć stronę i pojawi się ta z wiadomością
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Caate ja trzymam kciuki za Was i równiez mam nadzieję że z tej dzisiejszej rozmowy coś wyniknie

Ja lecę już spać, dobranoc
dziekuje dziewczyny, przyda sie
tzn moze jestem naiwna, ale wierze, ze TZ zrozumie, ja widze jak mu zalezy na mnie i jak juz swirowal, jak wspominalam o rozstaniu, bo mimo ze jak z nim sie widze jest wszystko cudownie, a jak juz sie nie widzimy czesto ponad tydzien, to robia sie takie problemy, bo sowim zachowaniem odpycha mnie od siebie...
czas pokaze.

samaraNW, ja niestety nie zawsze moge tak odzyskac wiadomosc, czasami jak daje wstecz to ta strona tez je niedostepna

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
no wlasnie
ale jeszcze robie tak ze dłońmi nie dotykam wlosow tak jak ta Pani na filmie, tylko recznikiem tak ugniatam, pozniej klade recznik na lozku, glowe przytykam do lozka i wtedy z glowa na lozku zawijam na glowie koszulke, i nastepnie zakladam ta opaske zeby koszulka w nocy sie nie rozwiazala/zsunela
mam nadzieje ze zrozumiesz to co napisalam, staralam sie obrazowo troszke
aa no i fajnie ze wlosow sie tak nie niszczy suszeniem/prostowaniem/kreceniem bo i tak sa fajnie krecone
tylko ja nie wiem jak ja koszulka owine te wlosy
i rano wlosy suche byly? bo moje czasami potrafia rano byc wilgotne chociaz sa rozpuszczone... ja ma mikrofibre, wiec nia bede ugniatac, bo ona swietnie chlonie podobno, jutro bede pierwszy raz testowac to zdam w pt relacje
rozumiem co napisalas, dziekuje, napewno skorzystam
Stary 2011-02-02, 21:24   #4860
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
tylko ja nie wiem jak ja koszulka owine te wlosy
i rano wlosy suche byly? bo moje czasami potrafia rano byc wilgotne chociaz sa rozpuszczone... ja ma mikrofibre, wiec nia bede ugniatac, bo ona swietnie chlonie podobno, jutro bede pierwszy raz testowac to zdam w pt relacje
rozumiem co napisalas, dziekuje, napewno skorzystam
moje tez czasami rano sa wilgotne, ale np wczoraj umylam wlosy ok 20tej, zawinelam je (i tu wlasnie taka chuste-opaske na wierzch dodatkowo klade, taka jak w zalaczniku) posiedzialam caly wieczor przy komputerze, polozylam sie spac i odwinelam ok 9tej rano i byly suche
mikrofibra pochlonie przy ugniataniu, pozniej jeszcze bawelniania koszulka, wiec luzik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1634_1x.jpg (28,2 KB, 24 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości