Raczkowanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Błyszczyki, tusze, krem tonujący i takie tam...:) Szukam głównie RÓŻU
NIEAKTUALNE
Mam do wymiany:
- szminkę Full Volume Liquid Rimmel w kolorze Strut (110), szminka jest nieużywana, ale nie ma folii (moja siostra koniecznie musiał sobie nią pomazać rękę)...
- błyszczyk Max Factor, nieużywany, ale również otwarty, z podobnych jak powyżej powodów, w kolorze Mellow Pink
- Cienie poczwórne Gosh, zielono-żółto-beżowo-brązowe w kolorze Q25 safari<wędrują do jagabrz>
- Tusz Astor Air Max, brązowy (ale wygląda jak czarny i to dość ciemny...) ale on jest troche używany- tak ok. 4-5 razy.
- Krem Toujący Sephory, odcień 100- bardzo jasny, neutralny. Nietrafiony prezent Nieużywany.
Plus to, co wpisane w poście nr 30:
-lakier wzmacniający paznokcie Loreal Ceramide Resist, kolor 200 (czyli delikatny, perłowy jasny róż), użyty max. 4 razy.<lakier wędruje do jagabrz>
-preparat wzmacniający do paznokci Sally Hansen No More Peeling, który zapobiega rozdwajaniu się paznokci i ich łuszczeniu, można stosowac pod lakier lub jako samodzielny, bezbarwny lakier. Preparat ma 13,3 ml, brakuje może 10%.
Obydwa lakiery są w bardzo dobrym stanie, oczywiście płynne i nadające się do użytku
-odżywkę Sally Hansen Maximum Growth, ale z niej pozostało tylko 40%, więc jeżeli ktoś byłby chętny, moge do czegoś dorzucić na wypróbowanie. Też jest płynna i nadaje się normalnie do użytku, tyle że jest juz jej mało, jakieś 40%...
- nowy, jednokrotnie użyty balsam Gliss Kur płynny jedwab.
- wychwalaną na Wizażu maskę Cosmetici di Dora z bambusem (ponad połowa opakowania)- jeżeli ktoś byłby zainteresowany, wymienię na jakiś mocno odżywczy czy nawilżający preparat, nadający się do włosów kręconych.
- balsam brązujący Garnier 400ml. Użyłam dwa razy, ale to zdecydowanie nie dla mnie. Jeżeli ktoś stosuje i lubi, również mogę dorzucić za róż.
- użyty 2-3 razy tusz Bourjois Volume Glamour, czarny- ja się nim malować nie umiem... <Tusz wędruje do sweet sunday>
Dla chętnych próbki: Happy to be Clinique, krem liftingujący okolice oczu Issima Guerlain, krem nawilżająco-ujędrniający Hydra Rich AA, maseczka głęboko oczyszczająca peel-off Eris z serii under 20.
Wymienię jeden lub kilka z tych produktów na nieużywany produkt: Róż Blush Delice w kolorze 07 lub szminkę Gosh Velvet Touch w kolorze 134, Darling.
Niestety nie mam aparatu cyfrowego, więc nici ze zdjęć... Ale jestem z Warszawy, więc jakby ktoś wolał najpierw coś obejrzeć, to jest taka możliwość. Wszystkie pudełka są w całości, te od kremu tonującego i od szminki Rimmel, czy tuszu Air Max nie mają w ogóle nawet jedej ryski Ponieważ wolałabym nowe kosmetyki, istnieje możliwość negocjacji- tzn. można sobie wybrać kilka kosmetyków, tak według uznania Wszystkie produkty można obejrzeć w internecie, również odcienie, ale nie wiem, jak tutaj powklejać linki bo jestem niedawno na wizażu, a te wklejarki są jakiś dziwne
Wobec tego dodaję zdjęcia znalezione w necie...
Edytowane przez elmilinden
Czas edycji: 2009-03-08 o 10:36
Powód: nieaktualne
|