2011-02-06, 09:34
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
Napisane przez agnesuk
wiecie co... postanowiłam zmienić kolor włosów na blond  haha będzie ciężko!
postanowiłam nie farbować włosów i później odrosty zafarbować na blond. haha to będzie ogrooooomne wyzwanie, ale trzymajcie za mnie kciuki 
czy któraś z Was podejmowała takie wyzwanie? 
|
A jaki teraz masz kolor? 
Szczerze mówiąc to odradzam wszystkim wszelkie farbowanie, a na blond to już zwłaszcza, bo włosy strasznie się niszczą Ostatnio widziałam w autobusie, młoda dziewczyna, blond balejaż miała na głowie - i takie cienkie włosy! Łysina wszędzie jej prześwitywała... Miała może z 1/4 tego co ja mam na głowie 
Cytat:
Napisane przez aliś
Ale i tak wyglądasz świetnie jak na tę wagę  Po prostu proporcjonanlna kobieca sylwetka. Ja za to zazdroszcze tym bezbrzuchowym, bo u mnie cały tłuszcz na brzuchol leci. Wczoraj zrobiłam pomiar i mam 89 w brzuchu w najgrubszym miejscu a 94 w biodrach  Żadnych jeansów kupić nie mogę bo jak mam dobre w pasie (co się rzadko zdarza, bo zawsze mi ta mega fałda, czy dwie, wychodzi), to za luźne w tyłku i udach i wyglądam jak słoń. Jak mam dopasowane nogawki i tyłek to brzuch wylewa się górą 
Już nie pamiętam kiedy założyłam zwykłe jeansy. Na zimę kupiłam sobie 2 pary takich jakby legginsów z jeansu, które sięgają mi do pępka i chodzę tylko w nich ze spodni, bo cały brzuch mam schowany i boczki nie wyłażą, chyba, że pod spód ubiroe wrzynające się i podcinając e brzuch majtki to i tak go widać. Jako alternatywa dla mnie to sukienki odcinane pod biustem i spódnice do pasa 
|
No ale na boczki to żadna dieta nie pomoże, tylko ćwiczonka Miałam fajne ćwiczenia na boczki, muszę ich poszukać, żeby Wam zaprezentować. Tzn. wiem jak się je robi, ale ciężko byłoby wytłumaczyć ;P Sadełko znika w mgnieniu oka
|
|
|