Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-05, 22:11   #2161
adusia1554
Rozeznanie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Haha podświetlić no tak nie pomyślałam o tym idiotka
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 22:58   #2162
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A ja nie lubię placków z cukini, zawsze wychodzą mi rozmemłane, takie wodniste :/ Dlatego czekam na ciepłe dni i grillowaną cukinię :P
oj taaaak marzy mi się grillowana cukinia

chyba dzisiaj nie dam rady wstawić zdjecia... obiecuje jutro
dziś oglądam film z TŻem.

jeszcze czekają mnie 8min legs uwielbiam te ćwiczenia!
wiecie co... postanowiłam zmienić kolor włosów na blond haha będzie ciężko!
postanowiłam nie farbować włosów i później odrosty zafarbować na blond. haha to będzie ogrooooomne wyzwanie, ale trzymajcie za mnie kciuki
czy któraś z Was podejmowała takie wyzwanie?

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 23:13   #2163
winyl
Zakorzenienie

O matko, ale się rozpisałyście!

Agnes, czekam na zdjęcie .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 23:16   #2164
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez Patka 89 Pokaż wiadomość
muszę koniecznie, bo czasami nachodzi mnie ochota napisac do niego smsa zwłaszcza jak wypiję
hehe typowe

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
postanowiłam nie farbować włosów i później odrosty zafarbować na blond. haha to będzie ogrooooomne wyzwanie, ale trzymajcie za mnie kciuki
oj ja sie w ogole nie znam. Ale co z czarnych na blond?
Stary 2011-02-05, 23:34   #2165
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
hehe typowe

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

oj
jest nawet taka grupa na fb Piłeś-nie pisz

boże, czemu stanie na głowie jest takie trudne
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 00:42   #2166
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
jest nawet taka grupa na fb Piłeś-nie pisz

boże, czemu stanie na głowie jest takie trudne
wiem, zapisałam się tam nawet oduczyłam sie tego

na co Ci stanie na glowie?
ja to jestem łamaga, o ile w dzecinstwie latałam po drabinkach, robilam mostki i inne dziwne rzeczy, teraz nogi nie potrafie wyprostowac w sensie że usiasc, wyprostowac i dotknac dlońmi stopy kalectwo
Stary 2011-02-06, 08:29   #2167
aliś
Zadomowienie

Cytat:
boczki to moja zmora;/ maasakra, ale jak trzymałam diete to widziałam, że ubywa ich więc jest światełko w tunelu, ze kiedys znikną ogolnie zawsze zazdroscilam laskom, ktore maja brzuch a nie maja boczkow, bo brzuch mozna wciągnąć a boczków ni cholery sie nie da;p

a ta talia to zludzenie optyczne, w porówananiu do szerokiej dupy tak sie wydaje :P
Ale i tak wyglądasz świetnie jak na tę wagę Po prostu proporcjonanlna kobieca sylwetka. Ja za to zazdroszcze tym bezbrzuchowym, bo u mnie cały tłuszcz na brzuchol leci. Wczoraj zrobiłam pomiar i mam 89 w brzuchu w najgrubszym miejscu a 94 w biodrach Żadnych jeansów kupić nie mogę bo jak mam dobre w pasie (co się rzadko zdarza, bo zawsze mi ta mega fałda, czy dwie, wychodzi), to za luźne w tyłku i udach i wyglądam jak słoń. Jak mam dopasowane nogawki i tyłek to brzuch wylewa się górą
Już nie pamiętam kiedy założyłam zwykłe jeansy. Na zimę kupiłam sobie 2 pary takich jakby legginsów z jeansu, które sięgają mi do pępka i chodzę tylko w nich ze spodni, bo cały brzuch mam schowany i boczki nie wyłażą, chyba, że pod spód ubiroe wrzynające się i podcinając e brzuch majtki to i tak go widać. Jako alternatywa dla mnie to sukienki odcinane pod biustem i spódnice do pasa

aliś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 09:15   #2168
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, zapisałam się tam nawet oduczyłam sie tego

na co Ci stanie na glowie?
ja to jestem łamaga, o ile w dzecinstwie latałam po drabinkach, robilam mostki i inne dziwne rzeczy, teraz nogi nie potrafie wyprostowac w sensie że usiasc, wyprostowac i dotknac dlońmi stopy kalectwo

też w niej jestem ;D

a stanie na głowie na taniec- dancehall
Stary 2011-02-06, 09:34   #2169
jagagaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
A jaki teraz masz kolor?

Szczerze mówiąc to odradzam wszystkim wszelkie farbowanie, a na blond to już zwłaszcza, bo włosy strasznie się niszczą Ostatnio widziałam w autobusie, młoda dziewczyna, blond balejaż miała na głowie - i takie cienkie włosy! Łysina wszędzie jej prześwitywała... Miała może z 1/4 tego co ja mam na głowie

Cytat:
Napisane przez aliś Pokaż wiadomość
Ale i tak wyglądasz świetnie jak na tę wagę Po prostu proporcjonanlna kobieca sylwetka. Ja za to zazdroszcze tym bezbrzuchowym, bo u mnie cały tłuszcz na brzuchol leci. Wczoraj zrobiłam pomiar i mam 89 w brzuchu w najgrubszym miejscu a 94 w biodrach Żadnych jeansów kupić nie mogę bo jak mam dobre w pasie (co się rzadko zdarza, bo zawsze mi ta mega fałda, czy dwie, wychodzi), to za luźne w tyłku i udach i wyglądam jak słoń. Jak mam dopasowane nogawki i tyłek to brzuch wylewa się górą
Już nie pamiętam kiedy założyłam zwykłe jeansy. Na zimę kupiłam sobie 2 pary takich jakby legginsów z jeansu, które sięgają mi do pępka i chodzę tylko w nich ze spodni, bo cały brzuch mam schowany i boczki nie wyłażą, chyba, że pod spód ubiroe wrzynające się i podcinając e brzuch majtki to i tak go widać. Jako alternatywa dla mnie to sukienki odcinane pod biustem i spódnice do pasa
No ale na boczki to żadna dieta nie pomoże, tylko ćwiczonka Miałam fajne ćwiczenia na boczki, muszę ich poszukać, żeby Wam zaprezentować. Tzn. wiem jak się je robi, ale ciężko byłoby wytłumaczyć ;P Sadełko znika w mgnieniu oka
jagagaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 09:43   #2170
aliś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagagaga Pokaż wiadomość
A jaki teraz masz kolor?

Szczerze mówiąc to odradzam wszystkim wszelkie farbowanie, a na blond to już zwłaszcza, bo włosy strasznie się niszczą Ostatnio widziałam w autobusie, młoda dziewczyna, blond balejaż miała na głowie - i takie cienkie włosy! Łysina wszędzie jej prześwitywała... Miała może z 1/4 tego co ja mam na głowie

No ale na boczki to żadna dieta nie pomoże, tylko ćwiczonka Miałam fajne ćwiczenia na boczki, muszę ich poszukać, żeby Wam zaprezentować. Tzn. wiem jak się je robi, ale ciężko byłoby wytłumaczyć ;P Sadełko znika w mgnieniu oka
Też odradzam radykalne zmiany koloru. Natura rzadk się myli czasem wystarczy ją tylko podrasować.
Sama kiedyś tak się bawiłam i strasznie zniszczyłam sobie włosy mimo, że o nie dbałam. Teraz kolor mam swój, ale chciałaby je podkolorować jakoś ton w ton, to się boję. Od pól roku zaczęły mi strasznie wypadać włosy, a ostatnio jeszcze bardziej. Nigdy w życiu nie miałam z tym problemów, a teraz maskara. Stosowałam Seboradin i nic, teraz zaczęłam łykać Revalid, zobaczymy

Poszukaj tych ćwiczeń na boczki koniecznie Ja zrobiłam sobie trochę oszukane 8 min ABS (bo padłam) i całe 8 min legs. Od wczorajszych ćwiczeń na tyłek czuje, jakbym dostała od kogoś po dwa silne kopniaki.Ale fajne te ćwiczenia są, pierwsze, które mi się spodobały. Próbowałam kiedyś ćwiczyć na orbitreku, ale mnie to nurzy strasznie.

I śniadanko zjadłam - kromkę razowca z szynką ogórkiem pomidorem i twarożkiem + jajko. Na obiad bedzie pierś z sałatką. Muszę odpokutować wczorajszą tortille z sosem do którego dodałam majonezu i pare frytek, które dziubnęłam TŻ-towi

A i jak wyszła papryka?

Stary 2011-02-06, 09:49   #2171
milusia1991
Rozeznanie

Hej małpeczki ale wy duuużo piszecie masakra Dzisiaj leniuchowo mi się załacza na maxa kurde przez te studniówkę jestem w finansowej dup*ie Nawet nie chce liczyc ile się rozpadło. Coś koło 8 stów razem. Dla mnie to bardzo dużo.

A widzę że dużo nowych dziewczyn dołączyło wytrwałości

Agnes moja koleżanka kiedyś z czarnych chciała zejsc na blond. I szła na jakieś... ściąganie koloru czy cos
Stary 2011-02-06, 10:03   #2172
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
muszę koniecznie, bo czasami nachodzi mnie ochota napisac do niego smsa zwłaszcza jak wypiję
Dlatego moje samotne koleżanki nie biorą tel jak idą na imprezę :P
Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Haha podświetlić no tak nie pomyślałam o tym idiotka
Ej to jak Ty to przeczytałaś?

Cytat:
Ale 89 masz na kościach miednicy czy wyżej? Bo jak na kościach miednicy to to wcale nie tak dużo.
A właśnie ja nienawidzę wszystkiego co jest odcinane pod biustem, w takim kroju to dopiero wyglądam jak wieloryb z mnoga ciążą :P

Cytat:
Też odradzam radykalne zmiany koloru. Natura rzadk się myli czasem wystarczy ją tylko podrasować.
Sama kiedyś tak się bawiłam i strasznie zniszczyłam sobie włosy mimo, że o nie dbałam. Teraz kolor mam swój, ale chciałaby je podkolorować jakoś ton w ton, to się boję. Od pól roku zaczęły mi strasznie wypadać włosy, a ostatnio jeszcze bardziej. Nigdy w życiu nie miałam z tym problemów, a teraz maskara. Stosowałam Seboradin i nic, teraz zaczęłam łykać Revalid, zobaczymy

A i jak wyszła papryka?
Ja od 12 stycznia piję pokrzywę i nie zapeszając mniej włosów wypada, spróbuj
A papryka pyszna, na wierzch starkowałam trochę żółtego sera,zrobiłam 3 łódki i porządnie się objadłam :P zdrowo i sycąco

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
Hej małpeczki ale wy duuużo piszecie masakra Dzisiaj leniuchowo mi się załacza na maxa kurde przez te studniówkę jestem w finansowej dup*ie Nawet nie chce liczyc ile się rozpadło. Coś koło 8 stów razem. Dla mnie to bardzo dużo.

A widzę że dużo nowych dziewczyn dołączyło wytrwałości

Agnes moja koleżanka kiedyś z czarnych chciała zejsc na blond. I szła na jakieś... ściąganie koloru czy cos
Uuu strata 8 stów musi boleć :P
Takie ściąganie koloru jest ryzykowne bo trzeba wybrać dobry salon i chyba straaasznie drogie

Agnes ja bym odradzała bo możliwe, że wyjdzie rudy :P może stopniowo farbuj na 2-3 tony jaśniejszy kolor aż uzyskasz w miarę jasny brąz i wtedy walnij blond? ale ze mnie żadna specjalistka, 21 lat na karku i nigdy farby w rękach
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 10:34   #2173
aliś
Zadomowienie

Cytat:

Ale 89 masz na kościach miednicy czy wyżej? Bo jak na kościach miednicy to to wcale nie tak dużo.
A właśnie ja nienawidzę wszystkiego co jest odcinane pod biustem, w takim kroju to dopiero wyglądam jak wieloryb z mnoga ciążą :P

Ja od 12 stycznia piję pokrzywę i nie zapeszając mniej włosów wypada, spróbuj
A papryka pyszna, na wierzch starkowałam trochę żółtego sera,zrobiłam 3 łódki i porządnie się objadłam :P zdrowo i sycąco
Na kościach miednicy, ale jakbym chciała mierzyć wyżej to musiałabym nad pępkiem, bo ja go starsznie wysoko mam W "pępku" mam 85 w talii około 74 w najweższym miejscu. Ale to się zmieni

O pokrzywie myślałąm, chyba kupie, bo i tak strasznie dużo pije, to lepiej zamiast herbaty zwykłej - zioła

Stary 2011-02-06, 10:43   #2174
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Na kościach miednicy, ale jakbym chciała mierzyć wyżej to musiałabym nad pępkiem, bo ja go starsznie wysoko mam W "pępku" mam 85 w talii około 74 w najweższym miejscu. Ale to się zmieni

O pokrzywie myślałąm, chyba kupie, bo i tak strasznie dużo pije, to lepiej zamiast herbaty zwykłej - zioła
Eee to nie tak dużo jak na kości miednicy
Stary 2011-02-06, 11:42   #2175
Sunday Rose
Zakorzenienie

Ej, wy tu chyba macie jakąś masową produkcję, nie ogarniam mam do odpisania kilku osobom, ale teraz muszę wracać do nauki a poza tym się zdemotywowałam, bo od wczoraj mam +0.4 ;/ beeez seeensu. no, to idę się uczyć, phi.
Stary 2011-02-06, 11:50   #2176
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Ej, wy tu chyba macie jakąś masową produkcję, nie ogarniam mam do odpisania kilku osobom, ale teraz muszę wracać do nauki a poza tym się zdemotywowałam, bo od wczoraj mam +0.4 ;/ beeez seeensu. no, to idę się uczyć, phi.
Ja się dzisiaj poważyłam i pomierzyłam i też mam doła. A raczej motywację. Mam @,ale to nie zmienia faktu,że poczułam się jak spaślak
A tak to nie będzie, do końca lutego będę super laską,o.
Stary 2011-02-06, 12:00   #2177
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagagaga Pokaż wiadomość
A jaki teraz masz kolor?

ja przyciemniam wlosy i mam praktycznie czarne- nie widze, zeby mi sie zniszczyly wlosy od tego
ale faktycznie jasne koloru bardziej niszcza i wypalaja wlosy
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 12:01   #2178
aliś
Zadomowienie

Pewnie że będziesz, wszystkie będziemy
Ja wkrótce będę przed @ i też wiem, ze waga mi pójdzie w góre i już mnie to wkórza, ale nie poddam się. A mój TŻ to małpa wstrętna dzisiaj już mi złożył kilka propozycji, gdzie to mnie może zabrać 0 do KFC, McD albo na pizze, normalnie to ja go zawsze naciągałam jak głupia, a jak wie, że powiem NIE, to co mu szkodzi być tak "miłym" i mi zaproponować
Jego to moje przytycie średnio rusza, a widzi w nim i pozytywne strony, mam raz większe piersi więc nie widzi powodu bym się odchudzała.
Ale teraz będzie mi znikał na całe tygodnie w delegacje, więc będę mieć motywacje, by co weekend witać go o kilo szczuplejsza

Stary 2011-02-06, 12:22   #2179
moooniaaaa
Zakorzenienie

Real foto body za 19.90zł. :P
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=416
Kusi oj kusi
Stary 2011-02-06, 12:32   #2180
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
a poza tym się zdemotywowałam, bo od wczoraj mam +0.4 ;/ beeez seeensu. no, to idę się uczyć, phi.
no co Ty i tym sie przejmujesz. Takie wahania to norma
az sie zalamalam bo u mnie to normalka

Cytat:
Od pól roku zaczęły mi strasznie wypadać włosy, a ostatnio jeszcze bardziej. Nigdy w życiu nie miałam z tym problemów, a teraz maskara. Stosowałam Seboradin i nic, teraz zaczęłam łykać Revalid, zobaczymy
a seboradin wcierałas w skalp?
ja mialam masowe wypadanie maj-lipiec albo nawet odkwietnia sie zaczelo. Nie radzilam sobie kompletnie, wiazalam codziennie w kite co moglo jeszcze gorzej wplynac na wlosy.

Od siebie polecam wszelkie wcierki z dłuuuugim ziołowym składem. Chyba najlepsza jest ta "Farmona Jantar, odżywka do włosów z bursztynem,"bez alkoholu i same dobre rzeczy,ja od siebie polecam odzywki fitomedu, wcierane w cebulki wlosa. Teraz mi wszytsko odrasta, nie moge nosic opaski bo mam druga grzywke ktora odrasta

Cytat:
Ja za to zazdroszcze tym bezbrzuchowym, bo u mnie cały tłuszcz na brzuchol leci. Wczoraj zrobiłam pomiar i mam 89 w brzuchu w najgrubszym miejscu a 94 w biodrach Żadnych jeansów kupić nie mogę bo jak mam dobre w pasie (co się rzadko zdarza, bo zawsze mi ta mega fałda, czy dwie, wychodzi), to za luźne w tyłku i udach i wyglądam jak słoń. Jak mam dopasowane nogawki i tyłek to brzuch wylewa się górą
ej tez mam brzuch na ktorym wszytsko sie odklada. Ale jesli chodzi o spodnie - mam 2 pary jeansow, wiszą na mnie. Na tylku wszytsko opiete, uda tez a od kolan wisi. Ja nosze rozmiar 36 i naprawde mnie trafia ze nic ladnie nie lezy. Dlatego skazana jestem na legginsy jeansowe o ktorych tez piszesz, w sumie sa granatowe, nie roznia sie niczym od spodni, no troche ciensze.

polecam, są w tesco w tych wiekszych marketach ,marka F&F, kosztuja 47 zl ale mowie rozmiar 36 moglby byc mniejszy

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Real foto body za 19.90zł. :P
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=416
Kusi oj kusi
o ja!
dziewczyna akurat kupila taki kolor jak chcialam Tunika jasna tez mi sie podoba, tzn bardziej koronka. mam manie na koronki a nic koronkowego nie mam

strasznie mnie to drazni, na dworze piździ, na wizazu wszyscy kupuja balerinki, takie ubranka, szalenstwo
Stary 2011-02-06, 12:45   #2181
aliś
Zadomowienie

Cytat:
a seboradin wcierałas w skalp?
ja mialam masowe wypadanie maj-lipiec albo nawet odkwietnia sie zaczelo. Nie radzilam sobie kompletnie, wiazalam codziennie w kite co moglo jeszcze gorzej wplynac na wlosy.

Od siebie polecam wszelkie wcierki z dłuuuugim ziołowym składem. Chyba najlepsza jest ta "Farmona Jantar, odżywka do włosów z bursztynem,"bez alkoholu i same dobre rzeczy,ja od siebie polecam odzywki fitomedu, wcierane w cebulki wlosa. Teraz mi wszytsko odrasta, nie moge nosic opaski bo mam druga grzywke ktora odrasta
Wcierałam i wcieram ten seboradin, ale ostatnio podczas tego wcierania mi tyle włosów wypada że szok. A problemy zaczęły się w lipcu, po odstawieniu anty Myje Pharmaceris Kertineum, wcieram, czeszę delikatnie, i było ciut lepiej ale ostatnio wypadania się zwiększyło. Jak te tabletki nie pomoga to idę do dermatologa. Na razie łysa nie jestem, ale w sumie ja miałam gęste włosy więc tego tak nie widać ile ich ubyło. I też sie boje czesać, spinam lekko by ich tyle nie wypadło, ale źle sie w takich spiętych czuje. Chyba skróce włosy, choć uwielbiam długie i nie wiem co to da, może jak będą lżejsze, nie będą się tak plątać, więc mniej wypadnie przy czesaniu i myciu. A myś muszę max co 2 dni
Jak skończe seboradin, kupie ten fitomed.

Cytat:
ej tez mam brzuch na ktorym wszytsko sie odklada. Ale jesli chodzi o spodnie - mam 2 pary jeansow, wiszą na mnie. Na tylku wszytsko opiete, uda tez a od kolan wisi. Ja nosze rozmiar 36 i naprawde mnie trafia ze nic ladnie nie lezy. Dlatego skazana jestem na legginsy jeansowe o ktorych tez piszesz, w sumie sa granatowe, nie roznia sie niczym od spodni, no troche ciensze.

polecam, są w tesco w tych wiekszych marketach ,marka F&F, kosztuja 47 zl ale mowie rozmiar 36 moglby byc mniejszy

Ja kupowałam chyba jedne w New Yorkerze i w Vero Moda, za ok 70 zł. I te z VM jakieś takie dziadowskie są, bo cienkie i elastyczne i strasznie szybko się naciągają. Założę po praniu i po chwili robią mi się wybrzuszenia na tyłku i kolanach bo mam takie wystające. No i do takich legginsów tylko dłuższe bluzki. Muszę się rozejrzeć w tesco, ale to za 2-3 kilo

Idę zrobić sobie obiad - nie jej maminego. Będzie pierś a`la gyros z brokułami i sałatą lodową z papryką, ogórkiem i pomidorem.

Stary 2011-02-06, 12:53   #2182
69love69
Zakorzenienie

Cytat:

od wczoraj?ważysz się codziennie?przecież to kompletnie bez sensu, wiadomo, że to sa naturalne wahania wagi. waż się najczęściej raz w tygodniu, wtedy zobaczysz efekt i nie będziesz miała głupich myśli "boże przybyło mi 100g :O, a przeciez trzymam się diety"
Stary 2011-02-06, 12:54   #2183
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja też lecę robić obiad: warzywa na patelnię, dietetyczny mielony i chyba sos czosnkowy. A na śniadanie była jajecznica z plastrem szynki, papryką, jedno jajko (ale dwa żółtka:P)+grahamka z pomidorem.
Ale przed obiadem jeszcze 8 min legs zrobię
Stary 2011-02-06, 12:55   #2184
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
od wczoraj?ważysz się codziennie?przecież to kompletnie bez sensu, wiadomo, że to sa naturalne wahania wagi. waż się najczęściej raz w tygodniu, wtedy zobaczysz efekt i nie będziesz miała głupich myśli "boże przybyło mi 100g :O, a przeciez trzymam się diety"
dokladnie
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 12:57   #2185
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

ale cwaniary, osobne obiadki sobie gotują no ja jem maminy, ale potrawka z kurczaka z ryzem wiec nie jest źle.

Monia
jakie warzywa robisz na patelnie, ktore lubisz najbardziej? ja chyba te z biedry, ale tam ziemniaki są. Kupowalam kiedys w realu ale dziwne warzywa tam byly a z hortexu raz ze za drogie, a dwa jakies takie drobne.
Stary 2011-02-06, 13:02   #2186
aliś
Zadomowienie

Cytat:
ale cwaniary, osobne obiadki sobie gotują no ja jem maminy, ale potrawka z kurczaka z ryzem wiec nie jest źle.

Monia
jakie warzywa robisz na patelnie, ktore lubisz najbardziej? ja chyba te z biedry, ale tam ziemniaki są. Kupowalam kiedys w realu ale dziwne warzywa tam byly a z hortexu raz ze za drogie, a dwa jakies takie drobne.
Jakby u mnie gotowano w miarę ligt to też bym jadła, ale na patelni jakaś pieczeń w tonie tłuszczu się piecze
Ja jadam te z Biedry, ale czasem sobie dorzucam brokuła. Dobra jest tez mieszank chińska z Biedronki. Do kurczaka w kawałkach w sam raz

Ja chyba sobie zrobi 8 min arms, też o nie muszę zadbać bo flaczeją. Będzie bez ciężarków i wody, bo mam tylko 1 butelkę

Stary 2011-02-06, 13:03   #2187
Patka 89
Raczkowanie

Hej dziś mam trochę lepszy humor nie lubię niedziel bo jak wracam do domu po kilku tygodniach nieobecności to zawsze tata robi ucztę i muszę jeść ziemniaki, mięso smażone i w ogóle niedietetyczne rzeczy ale na szczęście dziś zjadłam udko gotowane więc w miarę ok
co do ubrań... ja zazwyczaj noszę rozmiar 34, czasem 36. ciężko dobrac mi bluzki bo jak są dobre w pasie to za szczupłe w biuście spodnie zazwyczaj wiszą mi na udach jakaś taka niewymiarowa jestem
Patka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 13:04   #2188
winyl
Zakorzenienie

Jak się wchodzi w drugą fazę SB to chyba wskazane jest codzienne ważenie, żeby nie przesadzić z węglami na początek...

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-06, 13:15   #2189
moooniaaaa
Zakorzenienie

8min legs odbębnione, na wieczór zostało hh

Cytat:

Monia
Jem z biedry, te 700g za 3.99, nie przejmuje się tymi ziemniakami :P jak na całą porcję trafią mi się 3-4 plasterki to co tu brać do głowy? tłuszczem ich przecież nie polewam Z biedronki smakowała mi jeszcze mieszanka grecka bodajże opakowanie 250g za 2.99,ale starczało mi na jakieś 3 razy :P

Cytat:
Hej dziś mam trochę lepszy humor nie lubię niedziel bo jak wracam do domu po kilku tygodniach nieobecności to zawsze tata robi ucztę i muszę jeść ziemniaki, mięso smażone i w ogóle niedietetyczne rzeczy ale na szczęście dziś zjadłam udko gotowane więc w miarę ok
Raz na kilka tygodni to nie grzech

Taki ładne słońce u mnie wyszło, temperatura też przyzwoita,a Tż w pracy,a ja mam taaaką ochotę na spacer. Może po obiedzie psa wyciągnę na przechadzkę :P
Stary 2011-02-06, 13:31   #2190
aliś
Zadomowienie

Też mam ochotę na spacer, ale TŻ nie daje się wyciągnąć, bo mu wieje
Z psem sama iść nie mogę bo to mały wariat. Mieszkam na wsi, gdzie czasem większe psy "powsinogi" biegają same, albo szczekają zza płotu i jak mój je widzi to od razu chce je zjeść i nie jestem w stanie go utrzymać na smyczy. TŻ daje rade Będę go molestować o ten spacer

Ehh i kiedy ja znów wejdę w 34...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości