Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wrzesień-październik 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-06, 10:40   #903
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Mamy wrzesień-październik 2011 :)

Cytat:
Napisane przez tredulka Pokaż wiadomość
hej dziewczynki, ja cały was czytam ale ja nie mam na razie dobrych wiadomość.
Wczoraj poszlam do lekarza ktorego wybrlam na prowadzenie ciazy i zapytala kiedy mialam robione usg ja powiedzialam ze w zeszlym tygodniu co bylo koncem 5 tyg poczatkiem 6 od ostatniej @ a wg pani gin i wg usg to 4/5 tydzien. Poczytam ta moja nowa pani stwierdziła ze już powinno być widać zarodek na poprzednim usg. A w związku z tym ze u nich nie było lekarza od usg to powiedziała żebym pojechała jak najszybciej gdzieś gdzie mi zrobią usg. Pojechałam na ostry dyżur i po czekaniu 2 godziny dowiedziałam się ze zarodek ma 4mm ale nie ma echa serca co tamtejsza pani ginekolog stwierdziła za nie normalne na początku 7 tc. i powiedziała ze to normalne ze ciąża obumiera ze tak ma 40% kobiet, ale proszę jeszcze zrobić bhcg i za tydzień usg jeśli taki będzie sam stan to skierowanie do szpitala na usuniecie;( nie wiem co robić od wczoraj praktycznie nie przestaje płakać jestem w rozsypce ;(
Yyy. To ja byłam tak jak ty w 4-5 tygodniu i widziałam 2mm fasolkę i dopiero jak byłam w 7 tygodniu to widziałam serduszko. Więc skoro to 4/5 tydzień to coś szybko wydają te wyroki

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora