Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-06, 10:58   #2992
kurczak Wolf
Zadomowienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Kurczak, nie śpisz?
Noooo... teraz już nie śpię
Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
pokój malujemy,kolor "jagodowe lato"

są "przypadki",które śpią dłużej
a mnie sie fajnie ta nazwa kojarzy - z koktajlem mleczno-jagodowym

ja mówiłam o przypadkach starobabciowych (takich wieloletnich egzemplarzach - bo póki co, takie podróby, jak my - mozemy sobie gnić nawet do południa - lub jak Kasza - na chybił-trafił )
Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Albo żeby chodziły spać o 6-8 i wstawały o 15
cholera, nie pasuję na staruchę
No jak nie??
Ty to jesteś moim guru... bo już nawet nie pamiętasz, o której trzeba kłaść się i wstawać

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Piździ u mnie taki wiatr i pada, że nie da się wyjść z domu, jest masakryczna pogoda. Jak to mówią o takim wietrze.. pogoda dla samobójców.

Jak ja bym chętnie wróciła do krótkich włosów ;( I wrócę, pierdziu, w dupie mam, że wszyscy mówią, że kobieta powinna mieć długie włosy.
No umnie też była masakra... prawie mnie z drzwiami wyniosło, jak wychodziłam z domu

A ja tam wiem, że niektórzy faceci wolą krótkie wlosy u swoich kobiet
Ja - póki co - wolę dłuższe - ale jak se już będę musiała gumki ze 100-tu %-ową promocją z All zamawiać, zeby mi się fryzura trzymała... to pewnie obetnę
Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Dzisiaj robię pizzę na obiad więc mogę Was poczęstować; do wyboru pizza z kurczakiem i ananasem, druga połowa z kurczakiem i 4 sery...

Co do toksycznych miłości czy przyjaciół - ma to już za sobą, dlatego krąg moich bliskich znajomych jest bardzo mały, stworzyłam wokół siebie mur i na pierwszy rzut oka wyglądam na wredną sukę, tylko odważni, których to nie odstrasza i przebiją się przez ten mur - poznają prawdziwą mww....
jak to jest, że Wy mnie ciągle nadgryzacie, a mnie jest coraz więcej...

a co do kręgu znajomych - widzę, że zaliczyłyśmy podobny etap w życiu - z podobnym efektem
Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Czuję się jak służąca rodziny. Tylko że zazwyczaj służące zbierają za swoją pracę sporą kasę, a ja tylko o******* dlaczego w danej chwili coś robię, przecież w telewizji leci coś tam...

ale, ze co? Opieprz, że przeszkadzasz, bo się kręcisz przed telewizorem ze ścierą, czy, że sobie niepotrzebnie roboty szukasz zamiast odpocząć??

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
a jutro na kolację lasagne ze szpinakiem i kurczakiem...
ooo... i znowu
Cytat:
Napisane przez bloodybeetrot Pokaż wiadomość
Sześć Siewczyny!
Chciałabym dołączyć do klubu Starszych Pań. Czy przewidujecie jakieś przyjęcia?
O mnie- mam lat 26 i pół. Jestem złośliwą starą panną. Trzy dni temu dostałam kręczu szyi, co sprawiło, iż poważnie myślę nad starością, zdrowiem, przemijaniem, amolem i reumatyzmem. Nawet nie chcę myśleć o siwiźnie, gdyż włos nieustannie farbuję.
Trudno znaleźć miejsce (oprócz poczekalni przychodni rejonowej), w którym mogłabym dać upust swoim hipochondrycznym, starczym narzekaniom. I innym. Przygarniecie mnie?
no takie przemówienie powitalno-reklamowe walnęłaś - że żal by bylo Cię nie przyjąć

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Kurczak, młodzieżą OFICJALNIE jest się do 30 roku życia

S-Ł-O-Ń-C-E
O żesz... to ja juz jestem na wylocie

To Twoje słońce trochę podziałało, bo dzisiaj jest w miarę znośnie

mww - to białe na zdjęciu, to obicie kanapy?? Bo jakoś mam dramatyczną wizję tej bieli przy zwierzaku domowym

Carlos Ruiz Zafón

Edytowane przez kurczak Wolf
Czas edycji: 2011-02-06 o 11:00
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora