Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA 1200 KCAL :) najzdrowsza i najlepsza kto chetny ?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-08, 20:44   #672
summer girl
Raczkowanie

Dot.: DIETA 1200 KCAL :) najzdrowsza i najlepsza kto chetny ?

Cytat:
Napisane przez marta56 Pokaż wiadomość
No właśnie, a tak odnośnie budyniu... Ile kcal ma budyń śmietankowy z 250ml mleka o,5%? (Mleko 0,5% ma 32kcal w 100ml, czyli 80kcal w 250ml.)

tez jestem ciekawa co do budyniu, ja tam bym jeszcze mleko z woda wymieszala zeby bylo mniej kcal
dzis bylam z obuwia na uczelni, w sumie 100min marszu wyszlo ze ok 450kcal spalilam pomyslalam ze chociaz raz w tyg bede chodzic pieszo na zajecia, choc wkurza mnie to ze jak ide takim marszem i wchodze potem do pomieszczenia o mi sie czolo poci :/ heh..
dzis bylam tez w galerii, postanowilam zrobic mojemu chlopakowi niespodzianke na Walentynki, kupilam pas do ponczoch i kabaretki do tego )) doloze jakas fajna bielizne i sie powyginam :P kurde, troche sie boje ze bede sie smiala, albo co gorsza ON bedzie sie chichral ze mnie! no a ta niespodzianke jutro juz zrobie bo za kilka dni @ to nie wypali :/ poza tym nie moge sie doczekac. ale jutro musze malo zjesc zeby miec plaski brzuch wieczorem
dzis zjedzone 1180 -duzo jak na mnie ale w tym 3 galki lodow i 2 wafle (najpierw wzielam 2, potem poszlam kupic jeszcze 1) to przed okresem, ciagle mi sie slodkiego chce! a wypite 3,7 l