Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-09, 10:52   #4976
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
Bylam dzis na obciazeniu glukoza i powiem Wam, ze nie taki diabel straszny jak go maluja spokojnie wypilam glukoze - to jak cukier puder rozpuszczony czulam sie swietnie nic mnie nie mdlilo, nie robilo mi sie slabo ale wytrzymalam tylko 40 min i zwymiotowalam a nic tego nie przepowiadalo hihi no i test do powtorki
uuu biedna najgorsze jest to siedzenie godzinę Poza tym to prawda że nie taki diabeł straszny jak go malują

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
JanuszAgnieszka - no bo z tymi brzuszkami to jest tak indywidualna sprawa i wkurza mnie gdy ktoś sugeruje, że jakaś ciążówka ma brzuch za mały lub za duży. Jeśli dzidzia rozwija się prawidłowo to nie ma czegoś takiego jak brzuch nieodpowiednich rozmiarów, każdy jest taki jaki powinien być i jak po raz kolejny usłyszę "Masz duży brzuch jak na ten tydzień" to odpowiem "Nie jest za duży, jest IDEALNY!" o!
święte słowa! Po mnie też za nie widać że jestem w ciąży. Oczywiście jak zdejmę kurtkę i mam obcisłą bluzkę to wtedy dopiero widać. Nawet jeden pan mi dzisiaj ustąpił miejsca w kolejce, pierwszy raz mi się to zdarzyło odkąd jestem w ciąży
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora