2011-02-09, 11:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
Cytat:
Napisane przez justin18061976
Co do pieluch, Velutto ma racje - na tym etapie moze i taniej nie wyjdzie, ale przelicz ile wydajesz na pampersy i chusteczki rocznie, co do wielorazowek - bralam udzial w warsztatach pieluszkowych i sa dziewczyny, ktore maja bardzo ograniczony budzet a potrafia fajnie kombinowac, tu pare otulaczy, tu tansze wklady, jest naprawde sporo mozliwosci a widze teraz, ze az tak wielu tych pieluszek nie potrzeba, ja zakupilam firmowki, bo akurat dostalam zwrot kasy i poszalalam z lepsiejszymi 
|
Ja się boję, że tak kombinując taniej tu czy tam kupię jakieś g... i wyjdę na tym jak Zabłocki.
Cytat:
Napisane przez justin18061976
akurat o tych slyszalam dobre opinie, ale nie potwierdze, bo nie probowalam. co do lata - jeszcze nie myslalam jak to bedzie, wiem, ze te wszystkie pieluchy z oddychajacego materialu sa, wiec jesli bedzie w samej pielusi to moze bedzie dobrze
|
Też myślałam o samej pielusi, ale te w których się zakochałam, to przepuszczalne są jak się okazało... i dupa.
No i to tylko w domu się da w samej...
Na foto niżej.
|