Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-10, 11:25   #1557
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Anoola ma zepsuty komputer, Nadia szuka pracy, Lili walczy o przetrwanie ze swoim malym kochanym cyborgiem, a Osiak faktycznie nas chyba porzucił bez słowa

Moje Drogie SPD!
Donoszę ze smutkiem, że nastąpił zamach na nasze kółko wzajemnej adoracji i nasz wątek!
Właśnie rozmawiałam z Aaby przez gg , która poinformowała mnie, że od dzisiaj odcieli im dostęp do netu w pracy! Mogłyśmy porozmawiać tylko dlatego, że Aaby ma gg w telefonie.
Prawdopodobnie tak już zostanie dlatego Aaby będzie do nas tylko zaglądać popołudniami po pracy
Nie mniej jednak nasza Matka Założycielka prosiła żeby Wam przekazać, że pozdrawia nas wszystkie w ten piękny wypłatowy dzień i prosi żebyśmy nie szalały z postami by nie miała popołudniu 100 stron do nadrabiania bo musi się uczyć

Ale świństwo z tym odcięciem netu nie? Jak by mi coś takiego zrobili to nie wiem czy bym się nie zwolniła Net niezbędny do funkcjonowania w firmie tak samo jak toaleta
Katastrofa! Szczerze współczujemy Aaby !Odwiedzaj nas jak najczęściej

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość

Wrzucam zdjęcie z wczorajszego wybierania stroju na chrzciny i kombinowania żeby jak najmniej dokupić. Oceńcie na szybko czy może być tzn taki tylko z czarną i krótszą marynarką, którą właśnie za chwilę planuje dokupić. TZ musiał wczoraj zdjęcia cykać, bo z przyjaciółką przez gadu ustalałyśmy mój strój
Masz sliczną filigranową figurkę A strój bardzo mi się podoba i butki też

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Widziałam, że Osiak ostatnio logowała się 3.01.2011
A do nas nie zajrzała

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Jak wczoraj rozmawiałam z TZ o tych zabawkach i pytałam się czy wybrać garnuszek na klocuszek to się spytał czy nocnik chce kupic

Dzień dobry
Piękne słonko za oknem. Aż żyć się chce
Wstaliśmy, zjedliśmy, umyłam włoski, nałożylam maskę i nadrabaiałam
Dziś po południu przychodzą moi rodzice z babcią, i 2 siostryu z rodzinkami na kawkę. Wykorzystuję czas, póki mam jeszze wolne
Od poniedziałku koniec laby. A tż jak zwykle ma tydzień dłużej wolnego. I gdzie tu sprawiedliwość?

Na 13 idę do okulisty i mam nadzieje, że nie będę siedziała tam do wieczora bo kiedy obiad zrobię i jeszcze goście
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora