|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Udało mi się usiąść do komputera...
Dziękuję za trzymanie kciuków/kciuka Zaliczyłam na 4 ![]() Jestem u rodziców. Muszę sobie ułożyć plan działania. Tata postawił mi trochę na nogi mój komputerek. Odchudził go z wszelakiego świństwa, które go zamulało. Przydałby się lepszy... Cytat:
Skoki boskie. Mój w podobny sposób znęca się nad maskotkami...Dobranoc |
|
|
|
|
#1532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też coraz częściej myśle o wymianie mego grata.., pojawił się na horyzoncie używany w dobrym stanie laptop, TŻ ma to obczaić.. zobaczymy czy się skuszę..
|
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
troche mnie nie bylo ... nadrabiam . mam do przeczytania jakies 20nstron <szok> takze po urlopie... teraz 2 dni wolne tzn juz tylko jutro
wczoraj upieklam ciacho jutro moze pojde na jakies foty nowy aparat trzeba wyprobowac niestety chorobsko ciagle trzyma |
|
|
|
#1534 |
|
Copyraptor
|
Dziewczyny, ja po proszę jeszcze o jakieś pół kciuka jutro o 14, co? I czary-mary...ostatni raz już
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerka kciuki trzymam od rana
![]() Dzień dobry SPD w ten piękny słoneczny poranek. Ja siedze w pracy. Wczoraj graliśmy z TŻ w gre planszową, a własciwie karcianą Zaginione miast. Bardzo przyjemnie się w to gra i co najważniejsze TŻ chce w to grać bo 2 razy wygrał
|
#1536 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moje Drogie SPD! Donoszę ze smutkiem, że nastąpił zamach na nasze kółko wzajemnej adoracji i nasz wątek! ![]() Właśnie rozmawiałam z Aaby przez gg , która poinformowała mnie, że od dzisiaj odcieli im dostęp do netu w pracy! Prawdopodobnie tak już zostanie dlatego Aaby będzie do nas tylko zaglądać popołudniami po pracy ![]() Nie mniej jednak nasza Matka Założycielka prosiła żeby Wam przekazać, że pozdrawia nas wszystkie w ten piękny wypłatowy dzień i prosi żebyśmy nie szalały z postami by nie miała popołudniu 100 stron do nadrabiania bo musi się uczyć Ale świństwo z tym odcięciem netu nie? Jak by mi coś takiego zrobili to nie wiem czy bym się nie zwolniła Net niezbędny do funkcjonowania w firmie tak samo jak toaleta |
|
|
|
|
#1537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczęściara z CiebieCytat:
![]() Marcia jaką Ty masz ładną figure Ijaa zdecydowanie ładniej Ci w ciemnych włoskach dzień dobry ![]() takie ładne słoneczko u mnie świeci a za oknem -4 Tż dzwonił, że jest chory i po głosie słysze, że katar ma i ledwo co mówi |
||
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Kashmiro z tym netem to porażka ;/ Pewnie ktoś zbytnio nadużywał i szefostwo się wkurzyło. Ja byłam w takim biurze rachunkowym przez 2 miesiącu na zleceniu to tam neta nie mieli masakra ale z drugiej strony tyle pracy tam, że nawet nie było by kiedy usiąść na chwilkę i spojrzeć nieraz jak człowiek zasiadł to tak do tej 15:30 siedział a o 14 mu się przypomniało że może herbatkę czas wypić ![]() Swoją drogą ja miałam przywilej z racji znajomości więc na początku jak taka zadomowiona tam jeszcze nie byłam to jak potrzebowałam to mogłam u szefa na kompie usiąść i sprawdzić choćby pocztę. |
|
|
|
#1539 |
|
Zadomowienie
|
Sikoreczka gratuluje wygranej a dla Kelpie
za 4.I oczywiście pamiętam o kciuku za cholercie. Nurku jeśli to o mnie chodzi to dziękuje, ale wcale nie taka ładna bo mam tylko 159 i nogi krótkie i mały biust:P Wrzucam zdjęcie z wczorajszego wybierania stroju na chrzciny i kombinowania żeby jak najmniej dokupić. Oceńcie na szybko czy może być tzn taki tylko z czarną i krótszą marynarką, którą właśnie za chwilę planuje dokupić. TZ musiał wczoraj zdjęcia cykać, bo z przyjaciółką przez gadu ustalałyśmy mój strój ![]() Właśnie ruszam najpierw na lumpeksy, później na galerie. Jeszcze TZ musze kurtke na snowboard wylukac, trzymajcie kciuki by jakas fajna w dostawie byla
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2011-02-10 o 08:19 |
|
|
|
#1540 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie słodźcie mi tak, by już jestem dumna jak paw
Cytat:
kash u nas też zup mało, bo nie przepadamy za nimi, ale teraz i tak jest lepiej, bo na początku wcale nie jedliśmy; nasze standardowe zupy: pomidorowa, rosół, pieczarkowa, żurek z kiełbasą i jajkiem, a latem jak babcia miała buraczki swojskie to była co tydzień buraczkowa zmiksowana blenderem, bo Tż innej nie jada.
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Trzeba od Aaby adres jej firmy wyciągnąć, przejedziemy się tam i zrobimy porządek z tym który to wymyślił. ![]() U mnie na szczęście takie coś jest nie możliwe, do większej części mojej pracy jest potrzebny internet, dział sprzedaży korzysta non-stop. Pamiętam chociaż, że moja w przyjaciółka w pracy też potrzebowała, to im zablokowali część stron, GG i inne rzeczy. Mogli korzystać tylko z tego, co według szefostwa było do wykonywania obowiązków niezbędne. Nie no, ja bym się chyba zapłakała, gdyby mnie odcięli. ![]() Dziękuje ![]() Mam aktualnie znów fazę na jaśniejsze, ale nie mocno. Jakiś jaśniejszy brązik, albo miód mi się marzy. Może w przyszłym miesiącu. ![]() Dzień dobry tak BTW. ![]() Piękny dzień się u mnie zapowiada. Słonko od rana, przyjemnie jest, chodź chłodnawo - chyba za cienko się ubrałam. Widzę, teraz jakieś chmury w mą stronę zmierzające, ale... niech no się spróbują tylko tutaj zadomowić.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-02-10 o 08:38 |
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1544 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo często telefony pozajmowane albo nie chce się dzwonić Aaby wracaj do nas!!!! Cytat:
)U nas dzisiaj ładna pogoda. Porobiłam zdjęcia komórką rano jak jechałam do pracy, bo takie ładne niebo było - jak malowane farbkami |
||
|
|
|
#1545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też myśle nad szarą albo właśnie czarną, bo elegantsza. Dobrze, że buty w miarę pasują, bo szkoda mi kasy na dokupywanie a do nich trochę wątpliwości miałam. A marynarke nawet jak kupię to użyje z 1000 razy i już dawo była na mojej liście must have.Ijaa mi też się bardzo w tych ciemnych włosach podobasz, bo na maksa podkreślają kolor oczu(bardzo przyciągających spojrzenie swoją drogą). Jak wczoraj rozmawiałam z TZ o tych zabawkach i pytałam się czy wybrać garnuszek na klocuszek to się spytał czy nocnik chce kupic
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry kochane
Wstałam, wstawiłam pranie, zaraz zrobię sobie śniadanko... Muszę ogarnąć pokój, bo dzisiaj znajoma do TŻ przyjdzie. Dziś chyba zrobię sobie te kotleciki warzywne, a mojemu TŻ mielone. Na popołudnie mam do pracy Nie mogę obejrzeć Waszych fotek w albumach, bo nie mam Was jako przyjaciół ![]() Kelpie za ocenkęSikoreczka widzę że szczęście dopisuje cholercia ![]() Powiedzcie mi dziewczyny co mogę kupić chłopakowi na komunię?
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dopiero niedawno zamontowali internet. Gdyby go teraz odcieli to bym zwariowała chyba.
Mordshit a kim jest dla Ciebie ten chłopiec??
|
#1548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uuuu dawno.
![]() Cytat:
Co do oczu, to dziękuję Faktycznie wszyscy powtarzają, że lepiej mi w ciemnych włosach, bo wyglądam wyraziściej i moje oczy stają się mega niebieskie. ![]() Tylko mojej mamie się ciemne nie podobają. ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() A ja dzisiaj nie gotuję. Wolne sobie robię.Dla mnie została chińszczyzna z wczoraj ( ![]() Bardzo mi to na rękę, bo mam po pracy kilka spraw do załatwienia, więc zjadę późnawo do domu. Muszę koniecznie dzisiaj do drogerii upłynnić trochę gotówki. Oczywiście jak na złość, kilka rzeczy niezbędnych na raz się kończy.
|
|
|
#1549 | |
|
Wtajemniczenie
|
To jest synek mojej kuzynki. Myślałam o mp3 lub mp4, nie będę miała pieniędzy na jakieś mega drogie prezenty, ale może macie inne pomysły?
Cytat:
![]() Będę musiała w jakiś dzień wypróbować tej chińszczyzny, bo uwielbiam takie dania
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa a ja też mogę prosić o zaproszenie ... chyba kiedyś Ci wysyłałam ale bez akceptacji
|
|
|
|
#1551 |
|
Copyraptor
|
Nurek, niee, 165cm
dziękuję Dziękuję za kciuki! Właśnie się szykuję
|
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam za przeoczenie. Normalnie, już prawie palpitacji serca dostałam, drgawek i zimnych potów bo.. wizaż przestał mi działać. ![]() Ale bym na spacer poszła! A nie tu siedzę. ![]() W sobotę musimy koniecznie się gdzieś z TŻ wybrać, połazić, pooddychać świeżym, (miejskim), wiosennych powietrzem. ![]() I postanowiłam też, że trzeba jakieś fotki porobić - mamy bardzo mało wspólnych zdjęć z TŻ, bo tak się jakoś zawsze składa, że to ja stoję za obiektywem.
|
|
|
#1553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też zawsze ubolewam nad tym, że mamy mało wspólnych zdjęć ... ![]() O i też marzy mi się romantyczny spacer. |
|
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Moja pierwsza myśl zablokowali mi internet
Więc moja druga myśl zablokowali mi wizaż Ale jaka ulga nastała, że jednak działa. Totalne uzależnienie
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry SPD
![]() W końcu udało mi się zalogować ![]() Marcia ubiór jak najbardziej pasuje,laska z Ciebie a te szpilki Martita bardzo ładna z Ciebie dziewczyna Haniula ślicznie wyglądasz w okularkach Nurek nie martw się może wyjazd jeszcze się uda Kelpie za egzaminCholerka trzymam kciuki Więcej nie pamiętam co miałam napisać,zaraz biorę się za sprzątanie łazienki bo dzisiaj zaplanowałam,wczoraj mi się nie chciało bo tż wrócił wcześniej i wolałam z nim poleżakować na kanapie. Poza tym muszę się ogarnąć bo wyglądam jak miotła ![]() W niedzielę mam teściową na obiedzie więc muszę zrobić jakieś popisowe danie tylko ciekawe co?Nie lubię za bardzo takich spendów i wysłuchiwania głupot ale cóż raz na miesiąc przeżyję.
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy chore. ![]() U mnie właśnie trwa zbieranie zbiorowego zamówienia do McDonalds'a. ![]() Chyba się w sali konferencyjnej zamknę, żeby nie widzieć.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-02-10 o 11:14 |
|
|
|
|
#1557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A strój bardzo mi się podoba i butki też A do nas nie zajrzała ![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() Piękne słonko za oknem. Aż żyć się chce ![]() Wstaliśmy, zjedliśmy, umyłam włoski, nałożylam maskę i nadrabaiałam ![]() Dziś po południu przychodzą moi rodzice z babcią, i 2 siostryu z rodzinkami na kawkę. Wykorzystuję czas, póki mam jeszze wolne ![]() Od poniedziałku koniec laby. A tż jak zwykle ma tydzień dłużej wolnego. I gdzie tu sprawiedliwość? Na 13 idę do okulisty i mam nadzieje, że nie będę siedziała tam do wieczora bo kiedy obiad zrobię i jeszcze goście
|
|||
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa tak to właśnie jest u mnie wczoraj było zbiorowe zamówienie w pracy i co oczywiśćie hamburger za 6 zł plus 1 zł zrzutka na dojazd, a co lepsze wracam do domu a tam tż z obiadem hyh zamówionym mieszkanka drobiowa coś na styl kfc frytki i surówka
więc wczoraj bardzo zdrowo się odżywiałam ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Chciałam się pochwalić dziś już wypłata na koncie o dziwo strasznie szybkop bo już po 10 była |
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie wróciłam z banku i z rossmana
![]() zaraz ma przyjść moja bardzo bliska koleżanka więc spadam robić banany w kajmaku ![]() Aaby przykro mi z powodu internetu
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
I chciałam dodać jeszcze, iż ostatnio dostałam bardzo łądny mały zgrabny kalendarzyk
I jako że od niedawna posiadam większą torebkę to mi się mieści w niej i od soboty zapisuję każą wydaną złotówkę w nim więc postaram się być bardzo systematyczna Zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

Wam miałam wkleić filmik, skoro tak wam się kot podoba 

Net niezbędny do funkcjonowania w firmie tak samo jak toaleta 

Oczywiście jak na złość, kilka rzeczy niezbędnych na raz się kończy.