Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-10, 13:22   #2008
kaskaderka
Rozeznanie

Dot.: Koty część II

Witam,
Proszę was o opinie,bo chociaż jestem kocia mamą i miałam koty(mojej ulubionej kotce nawet parę porodów odebrałam.Kotkę zagryzł pies,operacja nie uratowała jej niestety)to nie mam doświadczenia akurat w tej kwestii.Otóż koleżanka mojego TŻ wyjeżdża do UK do pracy i ma rocznego kocurka do oddania a wiedząc,ze czekamy na jakiegoś kotka które urodzi się z"marcowych godów" to zapytała się czy weźmiemy jej.Kotka zna mój TŻ twierdzi,że jest ok. ale ja mam wątpliwości czy praktycznie dorosłego kota da się"zmienić w razie złych nawyków.Dla mnie kot to przede wszystkim przytulanka do której można się przytulić i pogadaćUwielbiam koty mam na ich pt.bzika ale zawsze miałam kotki od urodzenia albo obce ale małe ok.3-4 m-ne.i wychowane od początku nie sprawiały kłopotu.Pomóżcie mi proszę,bo nie chce też takiej sytuacji,że wezmę kota a potem będe musiała go komuś oddać,bo dla niego i tak zmiana właściciela i domu będzie ogromnym szokiem.Zadawajcie pytania na które chętnie odpowiem.Dodam,że mamy gwarancję,że jak weźmiemy kotka i pokochamy się wzajemnie a koleżance nie wyjdzie i wróci do PL i będzie chciała go z powrotem,to nie ma takiej opcji.

kaskaderka jest offline Zgłoś do moderatora