2011-02-10, 15:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
Napisane przez Kitka:)
no często chodzę na szpilach  teraz zimą to mniej bo jednak snieg nie sprzyja ale jak jest cieplej to staram się przynajmniej 3- 4 razy w tygodniu zakładać (np na uczelnie, zakupy, do lokali - obowiązkowo ; na spacery oczywiście w adasiach albo balerinach śmigam )
kiedyś bardzo rzadko o\nosiłam szpilki teraz przywykłam
chodzi o to , że wychodzę z domu ,mam autobus, potem metro albo autobus i pod uczelnią jestem  więc nie jest tak ciężko w szpilkach
noooo..zawsze od K dostaję fajne prezenty... chociaż wczoraj rozmawiałam z nim o pędzlach i biadoliłam że mama nie chce mi kupić....
w ogóle lubię z nim na zakupy chopdzić bo jak nikt potrafi doradzić, znaleźć coś fajnego - ma dobry gust  i znosi moje gadki o makijażach, ciuchach , pędzlach itp. 
|
a to fajnie masz, bo dojazd dobry
we wro ja mam taka trase, ze duzo kostki jest i szpilki uwielbiaja utknac miedzy nimi... przez co niszcza sie szybko buty
ja mam tka samo z TZtem jak Ty z K, tylko wcozraj cos tam marudizl pod nosem, ledwo weszlam do natury, a on 'juz?' i tak sie krecil jak opetany, on lubi udawac glupa to mu mowie grzecznie 'wez nie udawaj ulomnego, daj mi chwile to szybciej stad wyjdziemy', no i zaczla nawet ze mna cienie wybierac moj sie czesto ze mna droczy, a jak znajdzie mi cos fajnego, to truje gorzej niz ja, ze mam to przymierzyc, kupic i w ogole, z ciuchami to czesto przez niego kupuje, bo jak mu sie w czyms spodobam, to nie wyjde juz calo z tego sklepu, mam to kupic i juz
wlasnie mi napisal, zebym poszla z nim i jego kumplami do klubu, a mnie cos zatoki pobolewaja i sama nie wiem, nawet nie mam w co sie ubrac, nie chce mi sie nawet stroic, leniwa jestem, chcialam miec jeden dzien odpoczynku a tu mam okazje z nim gdzies wyjsc i sam propnuje
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
|
|
|