|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
![]() to komunikacją lepiej w szpilkach:P?
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a samo EDM 8osoba byla ktora w tym tyg kupila od tego allegrowicza i mnie tez to przekonalo ![]() no zobaczymy jak to bedzie ![]() ![]()
![]() |
#843 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |||
Zakorzenienie
|
I znowu naskrobane kilka stron do nadrobienia :P U mnie tez dziś bardzo wiosennie, co prawda jestem średnio wyspana bo miałam wczesnoporonny kurs, musiałam brata na autobus podwiesić na 5 rano hehe i juz później nie zasnęłam praktycznie no ale
![]() angelinmyheart maskę kupiłam w drogerii Kamila za niecałe 9 zł ![]() i miałam zdać relację, na razie to moje pierwsze użytkowanie, trzymałam ja wczoraj ponad dwie godziny na włosach. W efekcie miałam gładkie, lśniące i sypkie włosy, i wydaje mi się że zmyła mi troszku resztki farby co mnie cieszy bo kolor prawie naturalny mam. Nie wiem może mi się wydaje ale jeszcze wczoraj widziałam u siebie nieznaczne odrosty a dziś są jeszcze mniej widoczne ![]() ![]() ![]() Talullah jak zwykle niezastąpiona ![]() Cytat:
śliczny kolor i bardzo Ci w nim ładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() caate prezent rewelacyjny ![]() ![]() jak na razie: peeling z zielonej herbaty Planet Spa Avon maseczka nawilżająca Planet Spa Avon Alantan żel punktowy Sos Under 20 ![]() w ogóle praktycznie mija drugi dzień odkąd się nie maluję, ferie są więc jedynie jak gdzieś wychodzę i moja cera jest znacznie fajniejsza ![]() a i wiecie co, już drugi dzień łuszczy mi się skóra z piersi ![]() ![]()
![]() |
#845 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() na mojej aukcji tych pixie sprzedali juz 20 ![]() noo Kitka gdybys dostala taki prezent ![]() loluska dziekuje za recenzje ![]() ja sie nie maluje już z tydzień ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-10 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zadomowienie
|
ja siedze w sypialni, posprzatalam troche w niej ale mam tyle rupci w szafach ze masakra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masakra ile kobiet to kupuje! pomyslec, ze tak wiele sie interesuje makijazem, w sozku jestem ![]() loluska, jeszcze z 2czesci watku i wkrecisz sie z nami w makijaze ![]() mnie wlasnie wizaz rozwinal w tej dziedzinie i dzieki Bogu, nie szpece sie juz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 |
Rozeznanie
|
loluska w niedziele
chociaż dzisiaj coś zaczął świrować... ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- ja też tak sobie myślę, że odkąd jestem z Wami (aż tydzień:P ) to mam zupełnie inne podejście. i potrzeby.to wciąga ![]()
![]() |
#849 | |||
CABIN CREW
|
Cytat:
no często chodzę na szpilach ![]() kiedyś bardzo rzadko o\nosiłam szpilki teraz przywykłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle lubię z nim na zakupy chopdzić bo jak nikt potrafi doradzić, znaleźć coś fajnego - ma dobry gust ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie skapnelam po pol roku, kiedy mialam 5masek do wlosow, full olejkow do wlosow, jakies podklady, kremy i to wszystko przez kwc, bo si etym wszystkim tak posugreowalam i opinia dziewczyn, ze sie zagalopowalam i od roku teog zuzyc nie moge ![]() a ze strony TZta nie milo, ja kchc ena obiad wpadac, to niech wpadnie z gotowym, a nie jakies testy Ci prowaadzi ![]()
![]() |
#851 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na szczęście wczoraj upiekłam kurczaka to obiad był ![]() a ja jestem dumna z siebie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() we wro ja mam taka trase, ze duzo kostki jest i szpilki uwielbiaja utknac miedzy nimi... przez co niszcza sie szybko buty ja mam tka samo z TZtem jak Ty z K, tylko wcozraj cos tam marudizl pod nosem, ledwo weszlam do natury, a on 'juz?' i tak sie krecil jak opetany, on lubi udawac glupa ![]() ![]() ![]() wlasnie mi napisal, zebym poszla z nim i jego kumplami do klubu, a mnie cos zatoki pobolewaja i sama nie wiem, nawet nie mam w co sie ubrac, nie chce mi sie nawet stroic, leniwa jestem, chcialam miec jeden dzien odpoczynku a tu mam okazje z nim gdzies wyjsc i sam propnuje ![]()
![]() |
#853 |
CABIN CREW
|
caate no ja też sporo kasy wydaje odkąd wsiąknęłam w wątek... cały czas znajduje coś co jest mi "niezbędne "
![]() ![]() kurczę, wrocław... nigdy nie byłam a podobno piękne miasto... muszę się wybrać jak będzie cieplej... u mnie na drugiej uczelni mam trochę gorzej bo muszę jakieś 5-8 minut isć (bo kampus jest spory) ale nie jest źle , równy chodnik więc daję radę ![]() co do zakupów- K czasami też "odwala"- np nie pozwala mi do niektórych sklepów wejść albo jak już pozwoli to chodzi za mną i np. liczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja jakos specjalnie zakupow nie lubie, nie lubie szukac tak o, szbko sie mecze, ja w galerii moge byc max 3h, wiecej wymiekam, nawet jak nie pojde do sklepow na ktorych mi zalezalo, wracam do domu, a srednio to jestem 1-1,5h i koniec, a jak autem to mniej niz h, zeby za parking nie placic ![]() Wroclaw jest piekny, ma duzo sklepow, no nie powiem, jest co zwiedzac, ale Ty mozesz u nas dziwnie czuc sie bez metra, jak autobus stoi w korku wsrod samochodow, nie zawsze ma swoj pas... ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- umylam wloski, nalozylam l'oreala ze stapize, trzymam pod czepkiem i recznikiem ![]() pomalowalam paznokcie odzywka i wypilowalam je, mysle jak je pomalowac, chcialabym frencha, ale najmniejsze paznokcie mam prawie na zero skrocone i bedzie widac ta roznice...
![]() |
#855 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
a do korków przywykłam , niestety w warszawie też różowo nie jest jeżeli chodzi o komunikację miejska... podziwiam Cię że tak dobrze sobie dajesz radę autkiem jeździć po dużym mieście... ja to tylko parę razy jak do tej pory prowadziłam auto w dużym mieście.... jak Ci się ten loreal sprawuje??
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie body wstawię, jak je zmniejszę, bo teraz mi się nie chce
![]() ![]() ![]() A tutaj są moje wczorajsze zakupy jakby ktoś chciał zobaczyć ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post24994804 |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() auto to moja pasja, traktuje to jak pielegnacje siebie. uwielbiam jezdzic autem, tu sie wcisne, tam przeskocze i nie tkwie jak ten slupek w autobusie i zasypiam ![]() ![]() ![]() dla mnie katorga jechac w korku autobusem czy tramwajem, autem jest duzo lepiej, nawet sie nie zloszcze na te korki, bo uwazam ze to normalne, ale ja siedze w autku i mi jest dobrze ![]() Cytat:
wlasnie ja dzis chce ubrac do leginsow taka tunike i sie zastanawiam czy mi sie nie podwinie, bo to taka bombka jest... chociaz najchetniej ubralalbym sie w bokserke i rurki, ale nie mam co na ramiona zalozyc, a glupio mi poraz n-ty byc w marynarce ![]() swietne zakupy ![]() pomalowalam paznokcie golden rose na krwisto czerwony ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Kitka co do tego l'oreala , ja mam wersje absolut repair, szampon, ampulki i maska, zostala mi 1ampulka, maska na 2uzycia i szampon na raz, zuzyje ten zestaw, jak bede potrzebowac miec gladkie i sypkie proste wlosy w 30min, na jakies szczegolne wyjscie, dlatego je mam. uwazam, ze ten zestaw jest dorazny, efekt jest jak go stosujesz systemtycznie, owszem zuzylam 12ampulek, na moich rozjasnianych pasemkami i po dekolorazcji wlosy, wraz z matrixe biolage i wlosy mam, wiec sadze, ze napewno cos dzialaja, jednak mnie juz nie stac na tak drogie maski i zdecydowanie wole olejowanie i zwykla maske/odzywke, jedyna maske jaka bede z profesjonalnych nadal kupowac to revlon do wlosow odwodnionych. l'oreala juz nie kupie, on oblepia wlos, nie ma mowy o jakies regeneracji wewnetrznej, przynajmniej u mnie ![]()
![]() |
#858 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() caate zamówiła pędzel z edm, buahhot z pixie a ja mam flat topa i kabuki z sunshade minerals ![]() ![]() ![]() i tak w ogóle caate przez twoje cudne makijaże, sama mam ochotę zamówić sobie pędzle do oczu i jakąś dobrą paletę cieni i coś sobie zmalować ![]() ![]() zamówiłam właśnie przez internetową aptekę merz spezial i krem daktarin. Słyszałyście o tym kremie? Jest przeciwgrzybiczny, ale ma w sobie składnik, który przyczynia się do szybkiego wzrostu włosów- rosną nawet 4 cm na miesiąc. Czytałam o nim sporo w necie i dziewczyny są nim zachwycone. Postanowiłam spróbować ![]() ![]() jeszcze nasza pani doktor Talullah, gdyby miała czas i ochotę może się na ten temat wypowiedzieć ![]() ![]() a ja mogę być waszym królikiem doświadczalnym ![]()
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-02-10 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do sunshade to widzialam na all, ale nie czytalam o ich produktach w necie, stwierdzilam, ze sa 10zl tansze, to biore edm i jakos nawet sie nie zastanawialam ![]() pixie z tego co sie orientuje jest polska firma, ktora dopiero wchodzi na rynek zagraniczny, wiec zeby mialy tego samego producenta, to mi teraz sie nie zgadza ![]() wazne, ze kazde sa polecane i kwc samo mowi za siebie ![]() ile placilas za merz przez neta? o tym kremie slyszalam, ale ja nie bylabym odwazna stosowac to na skore glowy... to cos dziwnego dzieje sie z tym revlonem, ja moze miesiac go pouzywalam i na poczatku pieknie, a po 3tyg plamy ![]() jezeli pytasz o max factora xperience, bo taki sobie kupilam, to on nie zakryje naczynek, tak mi sie wydaje, chociaz TZta mama, uzywa go, mimo ze ma cere naczynkowa i ladnie jej lezy na buzi, na zmiane uzywa z lancome,guerlain, dlatego i ja sie skusilam na niego. mi przykrywa drobbne niedoskonalosci, naczynek nie mam wiec nie powiem, ale on jest slabo kryjacy wg mnie i tak, bo jest za lekki, ja go na twarzy nie czuje. jak klikniesz w moj podpis 'zapuszczam wlosy' to tam gdzie mam loki, widac jak kryje, zdjecie z opaska, na czole pryszcz i tylko ten podklad na nim, mozesz sama ocenic ![]() zdecydowanie, jezeli zalezy Ci na kryciu to lasting performance z MF, tylko mi kolor niezbyt spasowal... ja znalazlam idealny mix dla siebie nakladam na policzki czolo i brode po kapeczce revlona i na to xperience, wtedy krycie mam jak po revlonie, pozbylam sie plam, a cere mam przyciemniona tam gdzie trzeba i rozjasniona przy oczach,nosku, brwiach i tak mam zamiar wykonczyc revlona, bo szkoda mi go... a gdybys byla bogata to polecam Guerlain rozswietlajacy, kryje i pieknie rozwiestla, nie daje tandetnego blysku, efekt taki glamour jak ja lubie ![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...on.html&next=1
![]() |
#860 | |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Cytat:
![]() ![]() A jaki on ma w sobie inny skladnik oprocz mikonazolu? Bo sprawdzilam w moich spisach lekow (mam 3) i wg nich ma tylko mikonazol, nic mi nie wiadomo o innym skladniku ![]() Ja bym nie stosowala - no chyba ze sila wyzsza bo mialabym grzybice no to wiadomo, wyleczyc trzeba ale tylko z powodu porostu wlosow to nie bo badz co badz to krem i jednak troche sie wchlania a konazole maja to do siebie ze jest interakcja z tabletkami anty a ja mam na tym punkcie fiola ![]() Ale skoro dermatolog mowi ze nie ma nic przeciwko to az jestem ciekawa efektow, odwazna jestes ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze dermatolog nie bral teog pod uwage. tez jestem ciekawa, czy ebda jakies efekty ![]() Czekoladowa tak przegladam kwc i te mi jeszcze wpadly w oko, mysle ze sa warte uwagi, sama bym je chetnie przetesowala, bo taniutkie sa ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-476572 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...za.html&next=1
![]() |
#862 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki caate, zaraz poczytam o nich na kwc
![]() ![]() ![]() ![]() Talullah, tak właśnie chodzi o ten mikonazol. Ja nie używam tabletek anty, więc się o to nie boję ![]() ![]() ![]()
#863 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Na lekach się nie znam, ale czytałam o tym kremie przeciwgrzybiczym juz jakiś czas temu i jednak bym sie nie zdecydowała
![]() Ale każdy robi jak chce, jeśli faktycznie chcesz spróbować to podziel się później czy to coś Ci dało ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
http://anwena.blogspot.com/2011/02/r...m-sie-ysa.html po prostu jest tak, ze to co innym pasuje niekoniecznie moze nam przypasować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dalam za swoj 44.99zl ciesze sie, ze wpadlam na taki pomysl mieszania podkladu, wtedy revlon staje sie lzejszy, a xperience mam odcien 50, idealny dla mnie i jestem zadowolona z tego duetu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#865 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze nie zapłaciłam za to bo wciąż się waham
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- buahhot zabiłaś moją ostatnią nadzieję, że będę miała wymarzone długie włosy ![]() ![]() edit. caate, tutaj go kupiłam http://superapteka.pl/product_info.p...14c7a56e57c8b2
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-02-10 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ale tak jak mówiłam, każdy robi co chce, ja wolę nie ryzykować, mi i tak włosy wypadają bez stosowania masek czy leków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz merz Ci pomoze, olej rycynowy, lepiej juz sobie kup Alpecin tonik do wypadajacych wlosow, mi po nim w 3tyg 2,5cm wlosy uroosly, bo ja po tej historii przerazilam sie, wiec tak szczerze bym Ci odradzila...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.