Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-10, 13:29   #841
Prymulkaaa
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
powiem szczerze że właśnie jestem ciekawa... bo ostatnio chodziliśmy po tej zarze i sam mi kazał te buty zmierzyć i jakoś tak je dokładnie oglądał... a że niedługo mam urodziny to jestem ciekawa czy może nie planuje zakupu.. ale nie chcę sięnakręcać

caate
dzięki za inf zaraz teżsobie zrobię... a co do butów- ja często w szpilach chodzę, szczególnie że sporo komunikacją miejską jeżdżę więc ... mogęsobie na to pozwolić
pozostaje nadzieja, że je kupi

to komunikacją lepiej w szpilkach:P?
Stary 2011-02-10, 13:31   #842
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Caate nie, czemu zle ja wzięłam pixie dlatego że:
1. Na 30 recenzji, 6osób oceniło go jakos Hit, a w EDM na 103 recenzje jest dla 6ciu osób Hitem
2. Recenzja Allesandry o pixie
3. Więcej na all sprzedaje se Pixie niż EDM,
4. No i były gratis próbki minerałów

ale tak jak mówię, to nie znaczy że EDM jest gorszy, może faktycznie jest bardziej miekki niż Pixie, poza tym Pixie wizualnie bardziej mi sie podoba
ja na Hit nie patrze, bo od niedawna to jest i tylko nowe osoby zaznaczyly opcje Hit, a Pixie to nowe pedzle, EDM juz sa 2lata na rynku i jak ludzia dalej sluza, to uwazam je za solidne
a samo EDM 8osoba byla ktora w tym tyg kupila od tego allegrowicza i mnie tez to przekonalo

no zobaczymy jak to bedzie ale ciekawie, patrzymy na to samo a inne pedzle wybralysmy, hehe i tez mnie kusily te probki...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:33   #843
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Caate nie, czemu zle ja wzięłam pixie dlatego że:
1. Na 30 recenzji, 6osób oceniło go jakos Hit, a w EDM na 103 recenzje jest dla 6ciu osób Hitem
2. Recenzja Allesandry o pixie
3. Więcej na all sprzedaje se Pixie niż EDM,
4. No i były gratis próbki minerałów

ale tak jak mówię, to nie znaczy że EDM jest gorszy, może faktycznie jest bardziej miekki niż Pixie, poza tym Pixie wizualnie bardziej mi sie podoba
chyba sie napaliłam
Stary 2011-02-10, 13:34   #844
loluska
Zakorzenienie

I znowu naskrobane kilka stron do nadrobienia :P U mnie tez dziś bardzo wiosennie, co prawda jestem średnio wyspana bo miałam wczesnoporonny kurs, musiałam brata na autobus podwiesić na 5 rano hehe i juz później nie zasnęłam praktycznie no ale

angelinmyheart
maskę kupiłam w drogerii Kamila za niecałe 9 zł

i miałam zdać relację, na razie to moje pierwsze użytkowanie, trzymałam ja wczoraj ponad dwie godziny na włosach. W efekcie miałam gładkie, lśniące i sypkie włosy, i wydaje mi się że zmyła mi troszku resztki farby co mnie cieszy bo kolor prawie naturalny mam. Nie wiem może mi się wydaje ale jeszcze wczoraj widziałam u siebie nieznaczne odrosty a dziś są jeszcze mniej widoczne Niestety poszłam z lekko mokrymi włosami spać i rano były powywijane w każdą stronę aczkolwiek to nie wina maski :p Jak na pierwszy raz, jestem zadowolona, zobaczymy co będzie dalej ale na pewno włosy fajnie po niej błyszczą

Talullah
jak zwykle niezastąpiona

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Talullah tak na zdjęciu mam wyprostowane Mam wyraźniejsze zdjęcie, ale wyszłam okropnie, niepomalowana (no rzesy tylko) , wlosy nieumyte, no ale chora w domu siedzę

śliczny kolor i bardzo Ci w nim ładnie Cera rewelacyjna na tym zdjęciu

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
prezent pierwsza klasa
a ja dzisiaj na poprawę humoru kupiłam sobie bukiet tulipanów TŻ chciał się spalić ze wstydu haha
za pomysł. A z mężem kiedy sie widzisz??

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Ja już po zakupach
Przysłali mi dzisiaj to body z all. Normalnie noszę M i taki też rozmiar zamówiłam, ale jest troszkę za luźna, a bałam się, że mała w cycach będzie
Zakupy jak najbardziej udane Nie kupiłam tylko butków, ale może w piątek kupię
koniecznie pokaż się w tych bodach!

caate
prezent rewelacyjny Piszecie tak o tych pędzlach i czytam jakby to było pisane po hebrajsku co najmniej :p bo nic z tego nie kumam, pędzel = w moim przypadku to czarna magia

jak na razie:
peeling z zielonej herbaty Planet Spa Avon
maseczka nawilżająca Planet Spa Avon
Alantan
żel punktowy Sos Under 20 uwielbiam go!

w ogóle praktycznie mija drugi dzień odkąd się nie maluję, ferie są więc jedynie jak gdzieś wychodzę i moja cera jest znacznie fajniejsza Chyba zrezygnuję z podkładu na razie bo zauważyłam że mnie zapycha...

a i wiecie co, już drugi dzień łuszczy mi się skóra z piersi nie gdzie indziej tylko z cycków dziwne... mimo balsamu, kremu oliwkowego dalej...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:36   #845
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ja na Hit nie patrze, bo od niedawna to jest i tylko nowe osoby zaznaczyly opcje Hit, a Pixie to nowe pedzle, EDM juz sa 2lata na rynku i jak ludzia dalej sluza, to uwazam je za solidne
a samo EDM 8osoba byla ktora w tym tyg kupila od tego allegrowicza i mnie tez to przekonalo

no zobaczymy jak to bedzie ale ciekawie, patrzymy na to samo a inne pedzle wybralysmy, hehe i tez mnie kusily te probki...
Masz rację z tym hitem. Ty testujesz EDM a ja Pixie na pewno oba będą dobre, bo oba mają dobre opinie
na mojej aukcji tych pixie sprzedali juz 20

noo Kitka gdybys dostala taki prezent

loluska dziekuje za recenzje
ja sie nie maluje już z tydzień

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-02-10 o 13:38
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:43   #846
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

ja siedze w sypialni, posprzatalam troche w niej ale mam tyle rupci w szafach ze masakra a o ciuchach nie wspomne, na szczescie u mnie panuje porzadek i u Zuzi, ale jeszcze zostaje mi szafa Tżta na szczescie on ma ich o wiele mniej zrobilam sobie przerwe na kawke, jutro wstawie zdjecie po moim ostatnim rozjasnianiu, ide na 14 do fryzjera noi na solarium, pewnie jakis lumpeks zalicze
Stary 2011-02-10, 13:45   #847
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Masz rację z tym hitem. Ty testujesz EDM a ja Pixie na pewno oba będą dobre, bo oba mają dobre opinie

no wlasnie zobaczylam z 50 zostalo 30
masakra ile kobiet to kupuje!

pomyslec, ze tak wiele sie interesuje makijazem, w sozku jestem

loluska, jeszcze z 2czesci watku i wkrecisz sie z nami w makijaze
mnie wlasnie wizaz rozwinal w tej dziedzinie i dzieki Bogu, nie szpece sie juz
Stary 2011-02-10, 13:48   #848
Prymulkaaa
Rozeznanie

loluska w niedziele
chociaż dzisiaj coś zaczął świrować... a obecny TŻ wpadł godzinę temu... niby tak sobie.. z kumplem (współwłaścicielem firmy, jego najlepszym przyjacielem).. na obiad. więc miałam mały bulwers.. mógł uprzedzić.. zrobiłabym coś dobrego. poza tym mam wrażenie że mnie sprawdza a miałam w sumie wyjść z domu.. chciałam jechać buty naprawić.. nowe fleki wstawić.. tym bardziej jak ma zima wrócić a no i zdążył się pochwalić temu kumplowi jaką sobie brzydką torebkę kupiłam.. a jaką on mnie ładną

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

ja też tak sobie myślę, że odkąd jestem z Wami (aż tydzień:P ) to mam zupełnie inne podejście. i potrzeby.to wciąga
Stary 2011-02-10, 13:51   #849
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
no co Ty i smigasz tak na szpilach?
to podziwiam, dobra jestes, ja tam adidasy i balerinki, nawet jak autem jade tylko na imprezy obcas

jakby Ci kupil buty, tooooooooo

no często chodzę na szpilach teraz zimą to mniej bo jednak snieg nie sprzyja ale jak jest cieplej to staram się przynajmniej 3- 4 razy w tygodniu zakładać (np na uczelnie, zakupy, do lokali - obowiązkowo ; na spacery oczywiście w adasiach albo balerinach śmigam )
kiedyś bardzo rzadko o\nosiłam szpilki teraz przywykłam

Cytat:
pozostaje nadzieja, że je kupi

to komunikacją lepiej w szpilkach:P?
chodzi o to , że wychodzę z domu ,mam autobus, potem metro albo autobus i pod uczelnią jestem więc nie jest tak ciężko w szpilkach

Cytat:

noooo..zawsze od K dostaję fajne prezenty... chociaż wczoraj rozmawiałam z nim o pędzlach i biadoliłam że mama nie chce mi kupić....
w ogóle lubię z nim na zakupy chopdzić bo jak nikt potrafi doradzić, znaleźć coś fajnego - ma dobry gust i znosi moje gadki o makijażach, ciuchach , pędzlach itp.

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 13:53   #850
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
loluska w niedziele
chociaż dzisiaj coś zaczął świrować... a obecny TŻ wpadł godzinę temu... niby tak sobie.. z kumplem (współwłaścicielem firmy, jego najlepszym przyjacielem).. na obiad. więc miałam mały bulwers.. mógł uprzedzić.. zrobiłabym coś dobrego. poza tym mam wrażenie że mnie sprawdza a miałam w sumie wyjść z domu.. chciałam jechać buty naprawić.. nowe fleki wstawić.. tym bardziej jak ma zima wrócić a no i zdążył się pochwalić temu kumplowi jaką sobie brzydką torebkę kupiłam.. a jaką on mnie ładną

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

ja też tak sobie myślę, że odkąd jestem z Wami (aż tydzień:P ) to mam zupełnie inne podejście. i potrzeby.to wciąga
szybko to odkrylas

ja sie skapnelam po pol roku, kiedy mialam 5masek do wlosow, full olejkow do wlosow, jakies podklady, kremy i to wszystko przez kwc, bo si etym wszystkim tak posugreowalam i opinia dziewczyn, ze sie zagalopowalam i od roku teog zuzyc nie moge

a ze strony TZta nie milo, ja kchc ena obiad wpadac, to niech wpadnie z gotowym, a nie jakies testy Ci prowaadzi
Stary 2011-02-10, 14:12   #851
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
szybko to odkrylas

ja sie skapnelam po pol roku, kiedy mialam 5masek do wlosow, full olejkow do wlosow, jakies podklady, kremy i to wszystko przez kwc, bo si etym wszystkim tak posugreowalam i opinia dziewczyn, ze sie zagalopowalam i od roku teog zuzyc nie moge

a ze strony TZta nie milo, ja kchc ena obiad wpadac, to niech wpadnie z gotowym, a nie jakies testy Ci prowaadzi
hehe czuję,że wpadam w to samo
na szczęście wczoraj upiekłam kurczaka to obiad był do tego ryż, sos i już, ale tak nunu zrobił:P

a ja jestem dumna z siebie dzisiaj w końcu dały mi się kreski na oczętach (górne)
Stary 2011-02-10, 14:13   #852
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
no często chodzę na szpilach teraz zimą to mniej bo jednak snieg nie sprzyja ale jak jest cieplej to staram się przynajmniej 3- 4 razy w tygodniu zakładać (np na uczelnie, zakupy, do lokali - obowiązkowo ; na spacery oczywiście w adasiach albo balerinach śmigam )

chodzi o to , że wychodzę z domu ,mam autobus, potem metro albo autobus i pod uczelnią jestem więc nie jest tak ciężko w szpilkach

noooo..zawsze od K dostaję fajne prezenty... chociaż wczoraj rozmawiałam z nim o pędzlach i biadoliłam że mama nie chce mi kupić....
w ogóle lubię z nim na zakupy chopdzić bo jak nikt potrafi doradzić, znaleźć coś fajnego - ma dobry gust i znosi moje gadki o makijażach, ciuchach , pędzlach itp.
a to fajnie masz, bo dojazd dobry
we wro ja mam taka trase, ze duzo kostki jest i szpilki uwielbiaja utknac miedzy nimi... przez co niszcza sie szybko buty

ja mam tka samo z TZtem jak Ty z K, tylko wcozraj cos tam marudizl pod nosem, ledwo weszlam do natury, a on 'juz?' i tak sie krecil jak opetany, on lubi udawac glupa to mu mowie grzecznie 'wez nie udawaj ulomnego, daj mi chwile to szybciej stad wyjdziemy', no i zaczla nawet ze mna cienie wybierac moj sie czesto ze mna droczy, a jak znajdzie mi cos fajnego, to truje gorzej niz ja, ze mam to przymierzyc, kupic i w ogole, z ciuchami to czesto przez niego kupuje, bo jak mu sie w czyms spodobam, to nie wyjde juz calo z tego sklepu, mam to kupic i juz

wlasnie mi napisal, zebym poszla z nim i jego kumplami do klubu, a mnie cos zatoki pobolewaja i sama nie wiem, nawet nie mam w co sie ubrac, nie chce mi sie nawet stroic, leniwa jestem, chcialam miec jeden dzien odpoczynku a tu mam okazje z nim gdzies wyjsc i sam propnuje
Stary 2011-02-10, 14:25   #853
CABIN CREW

caate no ja też sporo kasy wydaje odkąd wsiąknęłam w wątek... cały czas znajduje coś co jest mi "niezbędne " ale muszę też powiedzieć że lepiej się ze sobą czuję, wydaje mi się że te dbanie o siebie sporo daje.. kiedyś potrafiłam chodzić z np. niewyregulowanymi brwiami dłuższy czas czy nie nakładać odżywki po każdym myciu... teraz sobie nie wyobrażam jak tam mogłam

kurczę, wrocław... nigdy nie byłam a podobno piękne miasto... muszę się wybrać jak będzie cieplej... u mnie na drugiej uczelni mam trochę gorzej bo muszę jakieś 5-8 minut isć (bo kampus jest spory) ale nie jest źle , równy chodnik więc daję radę

co do zakupów- K czasami też "odwala"- np nie pozwala mi do niektórych sklepów wejść albo jak już pozwoli to chodzi za mną i np. liczy i po jakimś czasie robi " tttiiiiiiiiiiii" i mowi że koniec czasu ale i tak wolę z nim chodzić po sklepach niż z koleżankami - bo one wszystkie to naprawdę godziny spędzić potrafią w jednym sklepie- ja jestem zakupoholiczką ale nie aż taką

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-02-10, 14:50   #854
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

Cytat:
caate no ja też sporo kasy wydaje odkąd wsiąknęłam w wątek... cały czas znajduje coś co jest mi "niezbędne " ale muszę też powiedzieć że lepiej się ze sobą czuję, wydaje mi się że te dbanie o siebie sporo daje.. kiedyś potrafiłam chodzić z np. niewyregulowanymi brwiami dłuższy czas czy nie nakładać odżywki po każdym myciu... teraz sobie nie wyobrażam jak tam mogłam

kurczę, wrocław... nigdy nie byłam a podobno piękne miasto... muszę się wybrać jak będzie cieplej... u mnie na drugiej uczelni mam trochę gorzej bo muszę jakieś 5-8 minut isć (bo kampus jest spory) ale nie jest źle , równy chodnik więc daję radę

co do zakupów- K czasami też "odwala"- np nie pozwala mi do niektórych sklepów wejść albo jak już pozwoli to chodzi za mną i np. liczy i po jakimś czasie robi " tttiiiiiiiiiiii" i mowi że koniec czasu ale i tak wolę z nim chodzić po sklepach niż z koleżankami - bo one wszystkie to naprawdę godziny spędzić potrafią w jednym sklepie- ja jestem zakupoholiczką ale nie aż taką
tez wole isc z TZtem na zakupy niz z kolezankami, tylko mojego TZta ciezko namowic na zakupy, musze sie dokladnie okreslic co chce i dlaczego i musze miec kase, bo jak nie ma to nie ma mowy pojsc sobie cos poogladac, bo dla niego to nie ma sensu
ja jakos specjalnie zakupow nie lubie, nie lubie szukac tak o, szbko sie mecze, ja w galerii moge byc max 3h, wiecej wymiekam, nawet jak nie pojde do sklepow na ktorych mi zalezalo, wracam do domu, a srednio to jestem 1-1,5h i koniec, a jak autem to mniej niz h, zeby za parking nie placic

Wroclaw jest piekny, ma duzo sklepow, no nie powiem, jest co zwiedzac, ale Ty mozesz u nas dziwnie czuc sie bez metra, jak autobus stoi w korku wsrod samochodow, nie zawsze ma swoj pas...

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

umylam wloski, nalozylam l'oreala ze stapize, trzymam pod czepkiem i recznikiem
pomalowalam paznokcie odzywka i wypilowalam je, mysle jak je pomalowac, chcialabym frencha, ale najmniejsze paznokcie mam prawie na zero skrocone i bedzie widac ta roznice...
Stary 2011-02-10, 15:13   #855
CABIN CREW

Cytat:
tez wole isc z TZtem na zakupy niz z kolezankami, tylko mojego TZta ciezko namowic na zakupy, musze sie dokladnie okreslic co chce i dlaczego i musze miec kase, bo jak nie ma to nie ma mowy pojsc sobie cos poogladac, bo dla niego to nie ma sensu
ja jakos specjalnie zakupow nie lubie, nie lubie szukac tak o, szbko sie mecze, ja w galerii moge byc max 3h, wiecej wymiekam, nawet jak nie pojde do sklepow na ktorych mi zalezalo, wracam do domu, a srednio to jestem 1-1,5h i koniec, a jak autem to mniej niz h, zeby za parking nie placic

Wroclaw jest piekny, ma duzo sklepow, no nie powiem, jest co zwiedzac, ale Ty mozesz u nas dziwnie czuc sie bez metra, jak autobus stoi w korku wsrod samochodow, nie zawsze ma swoj pas...

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

umylam wloski, nalozylam l'oreala ze stapize, trzymam pod czepkiem i recznikiem
pomalowalam paznokcie odzywka i wypilowalam je, mysle jak je pomalowac, chcialabym frencha, ale najmniejsze paznokcie mam prawie na zero skrocone i bedzie widac ta roznice...
no ja w niedzielę byłam 4 godziny bo szukaliśmy butów dla K... to miałam już dośc... nie lubię jakoś długo po sklepach chodzić....

a do korków przywykłam , niestety w warszawie też różowo nie jest jeżeli chodzi o komunikację miejska... podziwiam Cię że tak dobrze sobie dajesz radę autkiem jeździć po dużym mieście... ja to tylko parę razy jak do tej pory prowadziłam auto w dużym mieście....

jak Ci się ten loreal sprawuje??

ZALATANA......
Stary 2011-02-10, 15:14   #856
Kalpana
Zakorzenienie

Zdjęcie body wstawię, jak je zmniejszę, bo teraz mi się nie chce Na długość jest dla mnie dobre, tylko boję się, że mi z cyców spadnie, jak będę np. na imprezie skakać czy coś
A tutaj są moje wczorajsze zakupy jakby ktoś chciał zobaczyć Tylko jakość beznadziejna, bo robiłam telefonem, bo mam problemy z kablem do aparatu
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post24994804

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 15:44   #857
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
no ja w niedzielę byłam 4 godziny bo szukaliśmy butów dla K... to miałam już dośc... nie lubię jakoś długo po sklepach chodzić....

a do korków przywykłam , niestety w warszawie też różowo nie jest jeżeli chodzi o komunikację miejska... podziwiam Cię że tak dobrze sobie dajesz radę autkiem jeździć po dużym mieście... ja to tylko parę razy jak do tej pory prowadziłam auto w dużym mieście....

jak Ci się ten loreal sprawuje??
ja to jestem rajdowiec
auto to moja pasja, traktuje to jak pielegnacje siebie. uwielbiam jezdzic autem, tu sie wcisne, tam przeskocze i nie tkwie jak ten slupek w autobusie i zasypiam mam 7plyt w aucie, kazda odpowiednia do mojego humoru i sobie spiewam wczoraj np tak stalam w korku i spiewalam sobie afrojacka, uwielbiam ta piosenke i na moje neiszczescie sami faceci wkolo byli, a z prawej strony (byly 4pasy) mialam karetke i koles przegapil swiatlo zielone, machalam mu ale chyba nie zrozumial, az mi glupio bylo i juz tylko sobie nucilam cicho pod nosem
dla mnie katorga jechac w korku autobusem czy tramwajem, autem jest duzo lepiej, nawet sie nie zloszcze na te korki, bo uwazam ze to normalne, ale ja siedze w autku i mi jest dobrze

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Zdjęcie body wstawię, jak je zmniejszę, bo teraz mi się nie chce Na długość jest dla mnie dobre, tylko boję się, że mi z cyców spadnie, jak będę np. na imprezie skakać czy coś
A tutaj są moje wczorajsze zakupy jakby ktoś chciał zobaczyć Tylko jakość beznadziejna, bo robiłam telefonem, bo mam problemy z kablem do aparatu
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post24994804

wlasnie ja dzis chce ubrac do leginsow taka tunike i sie zastanawiam czy mi sie nie podwinie, bo to taka bombka jest... chociaz najchetniej ubralalbym sie w bokserke i rurki, ale nie mam co na ramiona zalozyc, a glupio mi poraz n-ty byc w marynarce

swietne zakupy

pomalowalam paznokcie golden rose na krwisto czerwony

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Kitka co do tego l'oreala , ja mam wersje absolut repair, szampon, ampulki i maska, zostala mi 1ampulka, maska na 2uzycia i szampon na raz, zuzyje ten zestaw, jak bede potrzebowac miec gladkie i sypkie proste wlosy w 30min, na jakies szczegolne wyjscie, dlatego je mam. uwazam, ze ten zestaw jest dorazny, efekt jest jak go stosujesz systemtycznie, owszem zuzylam 12ampulek, na moich rozjasnianych pasemkami i po dekolorazcji wlosy, wraz z matrixe biolage i wlosy mam, wiec sadze, ze napewno cos dzialaja, jednak mnie juz nie stac na tak drogie maski i zdecydowanie wole olejowanie i zwykla maske/odzywke, jedyna maske jaka bede z profesjonalnych nadal kupowac to revlon do wlosow odwodnionych. l'oreala juz nie kupie, on oblepia wlos, nie ma mowy o jakies regeneracji wewnetrznej, przynajmniej u mnie
Stary 2011-02-10, 15:50   #858
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
nawiązując do koturn- to ja tez lubie chodzic w koturnach, przewygodne buty, mam na lato tego typu sandalki,... jednak aktualnie te koturny do mnie nie przemawiają tzn nie są brzydkie ale na pewno nie kupię bo Tżtowi się nie podobają (wiem że ubieram się dla siebie, ale Tztowi tez chce się podobać ) poza tym nawet nie wiem do czego miałabym nosić ja nosze zwykle dzinsy rurki, czarne rurki, legginsy -na modowych blogach potrafią jakoś ładnie złożyć fajny zestaw, mi to nie jest dane niestety. Poza tym, mam wrazenie ze wszyscy by się na mnie patrzyli tzn za bardzo zwracali by uwage na mnie Ale powiem Wam, że standardowe kopytka mi się podobają
Jeżeli kogoś uraziłam swoją wypowiedzią to przepraszam, ale ja się w takich butach z załączników nie widzę, aczkolwiek absolutnie nie przeszkadzają mi u kogoś
mam tak samo z tymi butami strasznie mi się podobają u kogoś ale sama bym się czuła w nich głupio

caate zamówiła pędzel z edm, buahhot z pixie a ja mam flat topa i kabuki z sunshade minerals wybrałam tą firmę bo była najtańsza i czytałam, że różni się tylko tym znaczkiem firmowym na rączce, a jest od tego samego producenta co edm i pixie nie wiem ile w tym prawdy ale jestem zadowolona z nich, po kilkudziesięciu myciach dalej są tak samo miękkie jak na początku i nie wypadł ani jeden włosek
i tak w ogóle caate przez twoje cudne makijaże, sama mam ochotę zamówić sobie pędzle do oczu i jakąś dobrą paletę cieni i coś sobie zmalować a i mam jeszcze do Ciebie pytanko, bo jakiś czas temu pisałaś, że revlon zaczął robić ci plamy, mój ostatnio też jakiś dziwny się zrobił i myślałam właśnie nad max factorem który kupiłaś, ale zastanawia mnie to, czy on zakrył by dobrze rozszerzone naczynka? bo jeśli tak bo bez wahania go kupuję

zamówiłam właśnie przez internetową aptekę merz spezial i krem daktarin. Słyszałyście o tym kremie? Jest przeciwgrzybiczny, ale ma w sobie składnik, który przyczynia się do szybkiego wzrostu włosów- rosną nawet 4 cm na miesiąc. Czytałam o nim sporo w necie i dziewczyny są nim zachwycone. Postanowiłam spróbować jedna z dziewczyn pytała się o stosowanie tego kremu na włosy swojej dermatolog i stwierdziła, że nie będzie po nim żadnych skutków ubocznych i można spokojnie go stosować na włosy
jeszcze nasza pani doktor Talullah, gdyby miała czas i ochotę może się na ten temat wypowiedzieć
a ja mogę być waszym królikiem doświadczalnym

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2011-02-10 o 15:54
Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 16:09   #859
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
mam tak samo z tymi butami strasznie mi się podobają u kogoś ale sama bym się czuła w nich głupio

caate zamówiła pędzel z edm, buahhot z pixie a ja mam flat topa i kabuki z sunshade minerals wybrałam tą firmę bo była najtańsza i czytałam, że różni się tylko tym znaczkiem firmowym na rączce, a jest od tego samego producenta co edm i pixie nie wiem ile w tym prawdy ale jestem zadowolona z nich, po kilkudziesięciu myciach dalej są tak samo miękkie jak na początku i nie wypadł ani jeden włosek
i tak w ogóle caate przez twoje cudne makijaże, sama mam ochotę zamówić sobie pędzle do oczu i jakąś dobrą paletę cieni i coś sobie zmalować a i mam jeszcze do Ciebie pytanko, bo jakiś czas temu pisałaś, że revlon zaczął robić ci plamy, mój ostatnio też jakiś dziwny się zrobił i myślałam właśnie nad max factorem który kupiłaś, ale zastanawia mnie to, czy on zakrył by dobrze rozszerzone naczynka? bo jeśli tak bo bez wahania go kupuję

zamówiłam właśnie przez internetową aptekę merz spezial i krem daktarin. Słyszałyście o tym kremie? Jest przeciwgrzybiczny, ale ma w sobie składnik, który przyczynia się do szybkiego wzrostu włosów- rosną nawet 4 cm na miesiąc. Czytałam o nim sporo w necie i dziewczyny są nim zachwycone. Postanowiłam spróbować jedna z dziewczyn pytała się o stosowanie tego kremu na włosy swojej dermatolog i stwierdziła, że nie będzie po nim żadnych skutków ubocznych i można spokojnie go stosować na włosy
jeszcze nasza pani doktor Talullah, gdyby miała czas i ochotę może się na ten temat wypowiedzieć

co do sunshade to widzialam na all, ale nie czytalam o ich produktach w necie, stwierdzilam, ze sa 10zl tansze, to biore edm i jakos nawet sie nie zastanawialam
pixie z tego co sie orientuje jest polska firma, ktora dopiero wchodzi na rynek zagraniczny, wiec zeby mialy tego samego producenta, to mi teraz sie nie zgadza
wazne, ze kazde sa polecane i kwc samo mowi za siebie

ile placilas za merz przez neta?
o tym kremie slyszalam, ale ja nie bylabym odwazna stosowac to na skore glowy...

to cos dziwnego dzieje sie z tym revlonem, ja moze miesiac go pouzywalam i na poczatku pieknie, a po 3tyg plamy

jezeli pytasz o max factora xperience, bo taki sobie kupilam, to on nie zakryje naczynek, tak mi sie wydaje, chociaz TZta mama, uzywa go, mimo ze ma cere naczynkowa i ladnie jej lezy na buzi, na zmiane uzywa z lancome,guerlain, dlatego i ja sie skusilam na niego. mi przykrywa drobbne niedoskonalosci, naczynek nie mam wiec nie powiem, ale on jest slabo kryjacy wg mnie i tak, bo jest za lekki, ja go na twarzy nie czuje. jak klikniesz w moj podpis 'zapuszczam wlosy' to tam gdzie mam loki, widac jak kryje, zdjecie z opaska, na czole pryszcz i tylko ten podklad na nim, mozesz sama ocenic
zdecydowanie, jezeli zalezy Ci na kryciu to lasting performance z MF, tylko mi kolor niezbyt spasowal...

ja znalazlam idealny mix dla siebie nakladam na policzki czolo i brode po kapeczce revlona i na to xperience, wtedy krycie mam jak po revlonie, pozbylam sie plam, a cere mam przyciemniona tam gdzie trzeba i rozjasniona przy oczach,nosku, brwiach i tak mam zamiar wykonczyc revlona, bo szkoda mi go...

a gdybys byla bogata to polecam Guerlain rozswietlajacy, kryje i pieknie rozwiestla, nie daje tandetnego blysku, efekt taki glamour jak ja lubie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...on.html&next=1
Stary 2011-02-10, 16:16   #860
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Cytat:
Ja slyszalam Ale tylko i wylacznie na grzybice

A jaki on ma w sobie inny skladnik oprocz mikonazolu? Bo sprawdzilam w moich spisach lekow (mam 3) i wg nich ma tylko mikonazol, nic mi nie wiadomo o innym skladniku

Ja bym nie stosowala - no chyba ze sila wyzsza bo mialabym grzybice no to wiadomo, wyleczyc trzeba ale tylko z powodu porostu wlosow to nie bo badz co badz to krem i jednak troche sie wchlania a konazole maja to do siebie ze jest interakcja z tabletkami anty a ja mam na tym punkcie fiola

Ale skoro dermatolog mowi ze nie ma nic przeciwko to az jestem ciekawa efektow, odwazna jestes
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 16:19   #861
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Ja slyszalam Ale tylko i wylacznie na grzybice

A jaki on ma w sobie inny skladnik oprocz mikonazolu? Bo sprawdzilam w moich spisach lekow (mam 3) i wg nich ma tylko mikonazol, nic mi nie wiadomo o innym skladniku

Ja bym nie stosowala - no chyba ze sila wyzsza bo mialabym grzybice no to wiadomo, wyleczyc trzeba ale tylko z powodu porostu wlosow to nie bo badz co badz to krem i jednak troche sie wchlania a konazole maja to do siebie ze jest interakcja z tabletkami anty a ja mam na tym punkcie fiola

Ale skoro dermatolog mowi ze nie ma nic przeciwko to az jestem ciekawa efektow, odwazna jestes
dobrze, ze wspominasz o anty
moze dermatolog nie bral teog pod uwage.
tez jestem ciekawa, czy ebda jakies efekty

Czekoladowa tak przegladam kwc i te mi jeszcze wpadly w oko, mysle ze sa warte uwagi, sama bym je chetnie przetesowala, bo taniutkie sa
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-476572

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...za.html&next=1
Stary 2011-02-10, 16:30   #862
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dzięki caate, zaraz poczytam o nich na kwc też właśnie dla siebie muszę "skonstruować" najodpowiedniejszy mix co do pędzli to najwidoczniej mi się coś pomyliło z tymi producentami a merz kupiłam za 33 zł, nie wiem ile by kosztował u mnie w aptece ale nie chciało mi się nawet ruszyć du py żeby sprawdzić

Talullah, tak właśnie chodzi o ten mikonazol. Ja nie używam tabletek anty, więc się o to nie boję ale i tak mam lekkie obawy co z tego wyniknie najwyżej zostanę łysa, kupie sobie perukę i będę miała w końcu takie włosy jakie chce

Stary 2011-02-10, 16:35   #863
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Na lekach się nie znam, ale czytałam o tym kremie przeciwgrzybiczym juz jakiś czas temu i jednak bym sie nie zdecydowała to co na innych nie działa wcale (mimo stosowania nic im nie daje), albo działa i włosy rosną faktycznie szybko, niekoniecznie może na mnie dobrze działać.
Ale każdy robi jak chce, jeśli faktycznie chcesz spróbować to podziel się później czy to coś Ci dało

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Dzięki caate, zaraz poczytam o nich na kwc też właśnie dla siebie muszę "skonstruować" najodpowiedniejszy mix co do pędzli to najwidoczniej mi się coś pomyliło z tymi producentami a merz kupiłam za 33 zł, nie wiem ile by kosztował u mnie w aptece ale nie chciało mi się nawet ruszyć du py żeby sprawdzić

Talullah, tak właśnie chodzi o ten mikonazol. Ja nie używam tabletek anty, więc się o to nie boję ale i tak mam lekkie obawy co z tego wyniknie najwyżej zostanę łysa, kupie sobie perukę i będę miała w końcu takie włosy jakie chce
to nie jest takie smieszne, wklejalam tu ostatnio taka historie z jakiejs strony, moze faktycznie wiekszosc w niej byla zmyslona, ale tak jak mówię trzeba być ostrożnym. Wklejam jeszcze raz jakby ktoś chciał przeczytać
http://anwena.blogspot.com/2011/02/r...m-sie-ysa.html

po prostu jest tak, ze to co innym pasuje niekoniecznie moze nam przypasować

Stary 2011-02-10, 16:38   #864
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

to jaka to apteka, ze tak merz tanio?
ja dalam za swoj 44.99zl

ciesze sie, ze wpadlam na taki pomysl mieszania podkladu, wtedy revlon staje sie lzejszy, a xperience mam odcien 50, idealny dla mnie i jestem zadowolona z tego duetu
Cytat:
Na lekach się nie znam, ale czytałam o tym kremie przeciwgrzybiczym juz jakiś czas temu i jednak bym sie nie zdecydowała to co na innych nie działa wcale (mimo stosowania nic im nie daje), albo działa i włosy rosną faktycznie szybko, niekoniecznie może na mnie dobrze działać.
Ale każdy robi jak chce, jeśli faktycznie chcesz spróbować to podziel się później czy to coś Ci dało

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

to nie jest takie smieszne, wklejalam tu ostatnio taka historie z jakiejs strony, moze faktycznie wiekszosc w niej byla zmyslona, ale tak jak mówię trzeba być ostrożnym. Wklejam jeszcze raz jakby ktoś chciał przeczytać
http://anwena.blogspot.com/2011/02/r...m-sie-ysa.html

po prostu jest tak, ze to co innym pasuje niekoniecznie moze nam przypasować
o moj boze
Stary 2011-02-10, 16:41   #865
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Jeszcze nie zapłaciłam za to bo wciąż się waham ale jestem chyba tak zdesperowana, że zrobię prawie wszystko żeby mieć długie włosy

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

buahhot zabiłaś moją ostatnią nadzieję, że będę miała wymarzone długie włosy rezygnuję z tego

edit.
caate, tutaj go kupiłam http://superapteka.pl/product_info.p...14c7a56e57c8b2

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2011-02-10 o 16:43
Stary 2011-02-10, 16:46   #866
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Jeszcze nie zapłaciłam za to bo wciąż się waham ale jestem chyba tak zdesperowana, że zrobię prawie wszystko żeby mieć długie włosy

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

buahhot zabiłaś moją ostatnią nadzieję, że będę miała wymarzone długie włosy rezygnuję z tego
kochana tam nic nie ma o daktarinie ja tylko mialam na mysli to, że nie kazdemu moze na dobre wyjsc stosowanie tego samego preparatu. Wiem, że drogeryjne maski tez moga powodowac uczulenie, ale inaczej jak dostanie sie uczulenia od maski do wlosow, a co innego jak od leku, ktory nie jest do tego przeznaczony lub jak w tamtym wypadku pieprzu- no ja w zyciu bym nie nalozyla roztartego pieprzu (jeszcze cayenne-przecież on jest bardzo ostry) na włosy

ale tak jak mówiłam, każdy robi co chce, ja wolę nie ryzykować, mi i tak włosy wypadają bez stosowania masek czy leków

Stary 2011-02-10, 16:50   #867
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

edit.
caate, tutaj go kupiłam http://superapteka.pl/product_info.p...14c7a56e57c8b2

wiesz merz Ci pomoze, olej rycynowy, lepiej juz sobie kup Alpecin tonik do wypadajacych wlosow, mi po nim w 3tyg 2,5cm wlosy uroosly, bo ja po tej historii przerazilam sie, wiec tak szczerze bym Ci odradzila...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 16:51   #868
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
wiesz merz Ci pomoze, olej rycynowy, lepiej juz sobie kup Alpecin tonik do wypadajacych wlosow, mi po nim w 3tyg 2,5cm wlosy uroosly, bo ja po tej historii przerazilam sie, wiec tak szczerze bym Ci odradzila...
właśnie ja mam ten tonik, tzn hair energizer, zaczynam go regularnie uzywac mam nadzieje, ze za miesiac bede mogla juz cos pozytywnego o nim powiedziec

Stary 2011-02-10, 16:52   #869
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana tam nic nie ma o daktarinie ja tylko mialam na mysli to, że nie kazdemu moze na dobre wyjsc stosowanie tego samego preparatu. Wiem, że drogeryjne maski tez moga powodowac uczulenie, ale inaczej jak dostanie sie uczulenia od maski do wlosow, a co innego jak od leku, ktory nie jest do tego przeznaczony lub jak w tamtym wypadku pieprzu- no ja w zyciu bym nie nalozyla roztartego pieprzu (jeszcze cayenne-przecież on jest bardzo ostry) na włosy

ale tak jak mówiłam, każdy robi co chce, ja wolę nie ryzykować, mi i tak włosy wypadają bez stosowania masek czy leków
wiem, wiem że to nie on spowodował, ale chyba z niego zrezygnuje bo mnie to trochę wystraszyło. sama nie wiem co mam o tym już myśleć przeczekam jeszcze trochę, "prześpię" się z tym i zobaczę jeszcze

Stary 2011-02-10, 16:56   #870
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
właśnie ja mam ten tonik, tzn hair energizer, zaczynam go regularnie uzywac mam nadzieje, ze za miesiac bede mogla juz cos pozytywnego o nim powiedziec
mi starczyl na 3tyg codziennego uzywania, wiec ja dalam za niego 40zl na all, kupilabym go jeszcze, ale mi baardzo przetluszczal wlosy, musialam codziennie je myc no ale efekt byl, jak dla mnie to duzo

Cytat:
wiem, wiem że to nie on spowodował, ale chyba z niego zrezygnuje bo mnie to trochę wystraszyło. sama nie wiem co mam o tym już myśleć przeczekam jeszcze trochę, "prześpię" się z tym i zobaczę jeszcze
przemysl to lepiej jeszcze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości